Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
6 1,262,237,076 6 1,262,237,076 902,634,665

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Ndërhyrje e integruar në përmiresimin e aksesit, shërbimeve dhe atraksionit turistik në zonën e Alpeve Shqiptare, Bashkia Shkodër 350,000,000 Signed the Contract 229,901,427
Minikonkursi Nr.9 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-56901-04-27-2020) - Ndërtimi i Rrjetit Rrugor dhe Infrastrukturës Urbane të Zonës Rrëshen, Njësia Administrative Rrëshen, Bashkia Mirditë
Signed the Contract 99,469,588
“Rikonstruksioni i Rrugës nga kryqëzimi Dardhë-Arrëz deri në fshatin Nikolicë" 247,896,923 Announced the Winner 125,680,860
Rikonstruksioni i Unazes Bujqesore te Myzeqese (Segmentet Rrethrrotullim - Imesht- Ngurrez, Fier i Ri - Kashtbardh, Qerret - Kadiaj –Saver Loti 1). 609,859,941 Re-Proclaimed and Signed the Contract 348,710,431
Rikonstruksion i segmentit Tamarë – Vermosh, Lot 2. Signed the Contract 63,977,459
Rikonstruksion Rruga "B.Curri - Cerrice". 54,480,212 Re-Proclaimed and Signed the Contract 34,894,900
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data