Open Procurement Albania

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
296 48,222,656,845 217 30,598,977,554 28,794,884,514

Tenders list

Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Site Management, Interpretive, and Visitor Experience Plans for Zvërnec – Narta & Bënja Thermal Waters touristic sites , consulting services Announced the Winner 9,776,780
Riveshje me asfalt e rrugës kryqëzimi Shëngjin - Qyteti Shëngjin - Porti Ushtarak. 58,147,418 Signed the Contract 37,169,610
Rikonstruksion i sheshit të Shirokës. 358,551,112 Signed the Contract 257,506,628
Municipalities of Berati and Përmeti -Concept, Detail Designs and Supervision for Integrated Urban Upgrading.
Sherbime Konsulence per konceptimi, projektimi dhe mbikqyrja e projekteve per permiresimin urban te Berat – Permetit
Announced the Winner 117,853,940
Rikonstruksion bulevardi i Vlorës. 1,059,902,274 Signed the Contract 999,999,932
Urban Requalification Works in Himara Municipality, Second Phase.
Rikualifikim Urban në Bashkinë e Himarës, faza e dytë.
Announced the Winner 99,328,299
Kolaudimi i punimeve për objektet e financuar nga buxheti i shtetit. 7,816,560 Announced the Winner
Konsulencë për përgatitjen e projekteve teknike të rrugëve të përfshira në vitin e parë të financimit në kuadër të programit të ri të Bankës Botërore dhe nga donatorë të tjerë. 125,000,000 Announced the Winner
Reconstruction of Ulza’s road, Mat.
Rindërtimi i rrugës së Ulzës, Mat.
Announced the Winner 215,624,812
Rikonstruksion i rrugës se Velipojës segmenti Harku i Berdices - Baks Lot. 1. 981,691,000 Signed the Contract 637,408,152
Rikonstruksion i rruges se Velipojes segmenti Harku i Berdices - Baks - Lot. 2. 703,408,000 Signed the Contract 550,093,288
Ndërtim Asfaltim i rrugës Cërrik – Belsh – Dragot –Kuçove – Ure Vajgurore (Segmenti Cërrik - Belsh - Grekan). 1,199,415,000 Signed the Contract 743,653,778
Rikonstruksioni rruges "Ura e Çorumit - Zhabiak - Ura e Çepanit". 261,111,695 Signed the Contract 181,682,963
Ndertim Asfaltim i rruges Cerrik – Belsh – Dragot – Kucove – Ure Vajgurore. 1,041,230,892 Signed the Contract 689,987,164
"Rikonstruksion i rruges se Velipojes segmenti Harku i Berdices - Baks Lot. 3. 886,349,000 Signed the Contract 726,804,422
Hartimi i Projektit të zbatimit për rehabilitimin e Parkut të Vaqarrit. 11,140,549 Cancelled Procurement
Rikonstruksioni i rruges Fushe Kruje - Thumane. 741,333,333 Signed the Contract 538,226,327
Rikonstruksioni i rruges Lalez - Bize - Draç. 206,371,000 Signed the Contract 125,000,000
Ndertimi Shetitores Mak Albania-Pusi Nr.1 dhe Rehabilitimi i kanalit Kullues KK1, Golem, Kavaje. 567,154,000 Signed the Contract 419,624,728
Rikonstruksioni rruges "Germenj Okshtun-Zambishte". 99,829,000 Signed the Contract 69,000,000
Rikonstruksion i hyrjes së qytetit Bajram Curri. 45,392,000 Signed the Contract 34,494,101
Sistemim asfaltim i rrugës Kastriot - Arras. 270,144,235 Signed the Contract 220,976,259
"Sistemimi dhe asfaltimi i rruges "Mertish - Tre Ura". 45,850,000 Signed the Contract 33,777,777
Ndertim i unazës së qytetit bashkia Vau Dejës. 200,000,142 Signed the Contract 149,133,123
Rehabilitimi i rrugës hyrëse "Mihal Komneno" për në Kala dhe Tabja. Announced the Winner 123,433,670
Rruga Borje – Kufi me Kosoven. 62,301,000 Signed the Contract 53,317,647
Rikonstruksion i tre rrugeve hyrese te qytetit Rrogozhine. 124,996,999 Signed the Contract 90,363,694
Sistemim asfaltim rruga Unaza Korce- Voskop-Polene-Korce. 450,825,000 Signed the Contract 358,790,788
Rikonstruksioni i rrugës Gradishtë – Spolatë, segmenti Spolatë e vogël – Spolatë e madhe. 45,175,899 Signed the Contract 29,523,980
Rehabilitim dhe veshje me asfalt i rrugës FushëArrëz (K/Hadroit) – Reps (Rotonda). 877,500,000 Signed the Contract 770,418,980

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data