Open Procurement Albania

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
296 48,222,656,845 217 30,598,977,554 28,794,884,514

Tenders list

Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Ndërtim i rrugës Unaza e Re, Peshkopi. 297,364,000 Signed the Contract 188,777,666
Rikonstruksioni i rrugëve 2; 3; 4 dhe paralele në Golem, Kavajë. 80,401,816 Signed the Contract 56,028,756
Ndërtim Asfaltim i rrugës Cërrik – Belsh – Dragot – Kucove – Urë Vajgurore (Segmenti Degëzim Grekan – Dragot). 442,395,000 Signed the Contract 318,219,526
Sistemim Asfaltim Rruga Qafë Pllocë Pogradec dhe Unaza Pogradec. 1,067,180,235 Announced the Winner 875,493,316
Sherbimi i mbikqyrjes se punimeve për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit. 60,650,000 Signed the Contract
Rikonstruksioni i rrugës Taulantët , pedonales dhe KUZ në UBT. 82,575,000 Signed the Contract 52,881,647
Sherbimi i mbikqyrjes se punimeve për objektet e financuara nga Buxheti i Shtetit. 60,650,000 Announced the Winner
Studimi i Fizibilietit për Aeroportin e Korçës. 7,397,000 Signed the Contract 6,663,000
Mbikqyrje punimesh për objektin Ndertimi i ujesjellesit Cerme- SulzotajTerbuf . 4,128,306 Announced the Winner 4,000,000
Ndertim i ujesjellesit Cerme – Terbuf – Sulzotaj. 387,000,000 Signed the Contract 371,236,432
Mbikqyrje punimesh për objektin: Sistemim asfaltim i rrugës Lekdush – Bënçë – Tepelenë, Lot 1. 2,042,067 Signed the Contract 1,366,667
Sistemim asfaltim i rrugës Lekdush – Bënçë – Tepelenë, Lot 1. 455,811,059 Signed the Contract 248,275,650
Asistencë teknike për zbatimin e projektit arkitektonik gjatë zbatimit të punimeve për Rehabilitimin e vijës bregdetare të Vlorës. 15,166,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract
Projektet e Detajuara Urbane dhe Programet e Integruara të Investimit Bashkia Berat dhe Bashkia Përmet. 13,439,425 Cancelled Procurement
Studimi i trafikut dhe transportit në Bashkitë Sarandë dhe Gjirokastër, në kuadër të Projektit PZHIUE. 3,333,000 Signed the Contract 3,100,000
Rikonstruksion Rruga "B.Curri - Cerrice". 54,480,212 Re-Proclaimed and Signed the Contract 34,894,900
Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve në objektin «Shërbime projektimi për Qendrën sportive argëtuese për fëmijë - Berat. 13,520,028 Signed the Contract 12,438,425
Mbikqyrje punimesh për Sistemim-asfaltim i rruges se unazes poliklinike-7 pallatet Vlore. 2,269,348 Signed the Contract 1,920,000
Sistemim-asfaltim i rruges se unazes poliklinike-7 pallatet Vlore . 485,833,310 Signed the Contract 346,777,116
Rikonstruksion i rruges autostrade - fshati Bulo. 72,011,026 Signed the Contract 50,297,270
Sherbime projektimi për projekte te financuara nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve (FZHR), Bashkia Tirane. 83,333,333 Announced the Winner
Sherbime projektimi për projekte te financuara nga Fondi i Zhvillimit te Rajoneve (FZHR), Bashkia Shkoder. 20,833,333 Announced the Winner
Ndertimi i rruges Dhimiter Konomi (mbi Rrap), Vlore. 408,175,256 Re-Proclaimed and Signed the Contract 364,625,890
Projekt – ide për lidhjen e Parkut të Liqenit me zonën e varrezave të Dëshmorëve pranë rrethrrotullimit Sauk. 2,666,000 Signed the Contract 2,600,000
Rehabilitimi i rrugës Transballkanike Fazat 1 dhe 2 (lidhja e rrugës Transballkanike me autostradën Fier - Vlorë) si dhe kryerja e punimeve për sistemimin e ndricimit, gjelbërimit dhe trotuareve në rrugën Transballkanike Vlorë. 136,249,323 Signed the Contract 118,082,369
Mbikqyrje punimesh për Rehabilitimi i rrugës Transballkanike Fazat 1 dhe 2 dhe Ndertimi i rruges Dhimiter Konomi Vlore . 2,765,030 Signed the Contract 2,478,204
Detajimi i Master Planit të Qytetit Studenti (Studim Fizibiliteti)
Detailing of Student City Campus Master Plan (feasibility study).
2,092,950 Signed the Contract 2,092,950
Rehabilitimi i gjelbërimit anësor në rrugën IKV-Surrel dhe rrethrrotullimi Shkozë. 35,725,619 Re-Proclaimed and Signed the Contract 32,330,987
Rehabilitimi i bregut të Liqenit të Ohrit dhe gjelbërimi përgjatë rrugës së segmentit Lin – Pogradec. 164,998,901 Re-Proclaimed and Signed the Contract 163,087,646
Rikonstruksioni i shkolles se mesme te bashkuar Caush Senja , Tunje. 5,411,801 Signed the Contract 3,784,654

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data