Open Procurement Albania

Rikonstruksion i rrugės Aksi Nacional –Luftinjė (faza e parė –Rruga e Izvorit).

District Gjirokaster
Loan No
Source of Loan/Financed by:
Loan Amount by Currency
Project Title
Description of the Project
Tender object Rikonstruksion i rrugės Aksi Nacional –Luftinjė (faza e parė –Rruga e Izvorit).

Fondi limit: 193.696.011 (njėqind e nėntėdhjetė e tre milion e gjashtėqind e nėntėdhjetė e gjashtė mijė e njėmbėdhjetė) lekė pa tvsh.
Fondi i parashikuar nė buxhetin e vitit 2019 ėshtė 116.217.607 lekė pa tvsh.
Pjesa e mbetur ėshtė parashikuar pėr vitin 2020.
Reference No. REF-00509-12-20-2018
CPV Code
45000000-7 Construction work.
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 193,696,011
Type of Contract Public Work Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Announcement Date 21-12-2018
Opening Date for Submission of Bids 21-12-2018
Closing Date for Submission of Bids 21-01-2019
Sector
No. of Bidders 13
Bidders GPG COMPANY SHPK
SALILLARI SHPK
GRAND KONSTRUKSION M SHPK & SHKELQIMI 07 SHPK
KACDEDJA SHPK & EVEREST SHPK
DENIS 05 SHPK & ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK
AGI KONS SHPK & BE-IS SHPK
VAGALAT SHPK & NIEM SHPK
4AM SHPK
B 93 SHPK & B 93II SHPK & ARKONSTUDIO SHPK
DELTA LAVORI SPA & COMPANY RIVIERA 2008 SHPK & AGRI CONSTRUKSION SHPK
SIRETA 2F SHPK & ARTYKA II SHPK
CURRI SHPK
SENKA SHPK & PALI SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • G.P.G. COMPANY
 • The winning bid ALL without vat 109,603,326
  Bidder Announcement date 06-02-2019
  Contract date 13-02-2019
  Contract Value including VAT 131,523,992
  Contract Milestones Due Dates 8.5 muaj
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar:

  1. Shoqeria Salillari SHPK :
  • Nuk ploteson kerkesen 2.3.9 dhe 2.3.10 per kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve dhe paisjeve, pasi nuk disponon mjetin Mikser Rrotullues (Rotary Mixer) .
  Ne vend te paisjes se kerkuar ne specifikimet teknike per kete qellim, kjo shoqeri ka paraqitur nje paisje per gerryerjen e asfaltit e cila nuk ka asgje te perbashket me mjetin e kerkuar.

  2. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Grand Konstruksion M SHPK (27,4%) dhe Shkelqimi 07 SHPK (72,6%) :
  • Nuk ploteson kerkesen 2.3.9 dhe 2.3.10 per kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve dhe paisjeve, pasi nuk disponon mjetin Mikser Rrotullues (Rotary Mixer) .
  Per kete mjet nuk ka paraqitur asnje dokumentacion, por ka paraqitur nje liste mjetesh qe disponohen nga shoqeria italiane Panways srl, me seli ne Itali, dhe jane ne dispozicion per qira.
  Ky dokument nuk eshte i mjaftueshem, referuar kerkesave te tenderit.


  3. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Kacdedja SHPK (63%) dhe Everest SHPK (37%) :
  • Nuk ploteson kerkesen 2.3.9 dhe 2.3.10 per kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve dhe paisjeve, pasi nuk disponon mjetin Mikser Rrotullues (Rotary Mixer) .

  4. Shoqeria Curri SHPK :
  • Nuk ploteson kerkesen 2.3.9 dhe 2.3.10 per kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve dhe paisjeve, pasi nuk disponon mjetin Mikser Rrotullues (Rotary Mixer) .

  5. Bashkimi i Operatoreve Ekonomike Senka SHPK (92,2%) dhe Pali SHPK (7,8%) :
  Nuk ploteson kerkesen 2.3.9 dhe 2.3.10 per kualifikim lidhur me disponimin e mjeteve dhe paisjeve, pasi nuk disponon mjetin Mikser Rrotullues (Rotary Mixer) .

  Cancellation reason
  Notes
  Transaction / Actual Spending Monitor treasury transaction for G.P.G. COMPANY
  Relevant published Bulletin
  Tender Announcement Nr.51 - Dt.24-12-2018
  Technical Specifications
  Tender Standard Documents (TSD) Draft Contract
  Technical Report
  Bill of Quantities
  Announcement of Winner Nr.06 - Dt.11-02-2019
  Announcement of Contract Signing Nr.07 - Dt.18-02-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data