Open Procurement Albania

Rivitalizimi urban i zonave me potencial tė lartė turistik nė Rajonin 3 dhe 4

District Fier-Berat
Loan No
Source of Loan/Financed by:
Loan Amount by Currency
Project Title
Description of the Project
Tender object Rivitalizimi urban i zonave me potencial tė lartė turistik nė Rajonin 3 dhe 4 .

Objekti i kontrates pėrfshin kėto projekte;
Krijimi i qendrave te fshatrave me siperfaqe qendrimi , pushimi, parkimi dhe lulishte, fshati Fushe – Peshtan ,
Rikonstruksioni i segmentit te dyte te rruges Mujo Ulqinaku dhe Segmenti i Pare I rruges Jakov Mile ,
Ndertimi i parkut Agro turistik dhe rehabilitimi i rruges hyrese fshati Luar .
Reference No. REF-33633-08-15-2019
CPV Code
45210000-2 - Punime ndėrtimi,
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 235,478,204
Type of Contract Public Work Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Announcement Date 16-08-2019
Opening Date for Submission of Bids 16-08-2019
Closing Date for Submission of Bids 16-09-2019
Sector
No. of Bidders 12
Bidders Ed Konstruksion sh.p.k & G.P.G Company sh.p.k & Shendelli
Glavenica sh.p.k & Riviera sh.p.k & Dajti Park 2007 sh.p.k & Niem
B 93 II sh.p.k & B-93 sh.p.k & Zdravo sh.p.k, & Varaku group
Company Riviera 2008 sh.p.k & Pepa Group
Besta sh.p.k & Llazo
Ndregjoni , sh.p.k & Kupa sh.p.k, & Liqeni i VII
Curri" sh.p.k & Alba Construksion
2T sh.p.k, & Ergi sh.p.k & BE-IS sh.p.k & Vėllezėrit Hysa
Alko Impex General Contrucion sh.p.k & Vega sh.p.k & Arkon Studio sh.p.k & Sireta 2F
4-AM
Shansi Invest sh.p.k & Jody-Kompany sh.p.k & Everest
Gener 2
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • G.P.G. COMPANY
 • Shendelli
 • ED KONSTRUKSION
 • The winning bid ALL without vat 153,182,656
  Bidder Announcement date 01-11-2019
  Contract date 21-11-2019
  Contract Value including VAT 183,819,187
  Contract Milestones Due Dates 12 muaj
  Appeals Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankesė mė datė 10.10.2019, bashkimi operatorėve “B 93 II” & “B-93” & “Zdravo” & “Varaku group” sh.p.k ” sh.p.k, ka marrė pėrgjigje mė datė 16.10.2019.
  Janė s‘kualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:

  1.Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė “Glavenica” sh.p.k & “Riviera” sh.p.k & “Dajti Park 2007” sh.p.k & “Niem” sh.p.k, :
  Operatori ekonimik Glavenica sh.p.k si pjesetar me perqindje me te larte ne JV nuk ploteson kriterin 2.3.1 Kapaciteti Teknik pasi shuma totale e punimeve te ngjashme te paraqitura . Operatori ekonomik Dajt Park 2007 nuk ploteson kriterin 2.3.1 Kapaciteti Teknik pasi kontratat e paraqitura nuk mund te konsiderohen si kontrata punė tė ngjashme.

  2.Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė “Besta” sh.p.k & “Llazo” sh.p.k. :
  Operatori ekonimik “Besta” sh.p.k nuk ploteson kriterin 2.3.1 Kapaciteti Teknik, si pjesetari me pjesemarrje me te larte ne bashkimin e operatoreve duhet te plotesoje vlerėn pėr punė tė ngjashme ne baze te perqindjes se tij te pjesemarrjes.

  3. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė “Shansi Invest” sh.p.k & “Jody Kompany” sh.p.k & “Everest” sh.p.k, :
  Operatori ekonomik “Shansi Invest” sh.p.k, nuk ploteson kriterin 2.3.1 Kapaciteti Teknik, duke qene se ka paraqitur kontrata punimesh te cilat nuk mund tė merren parasysh.

  4.Operatori Ekonomikė, “4-AM” sh.p.k, :
  Eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren “Pėrmirėsimi aksesit nė sitet turistike dhe lehtėsimi i trafikut nė zonat urbane nė rajonet veriore” dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj

  5.Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, “2T” sh.p.k, " & “Ergi” sh.p.k & “BE-IS” sh.p.k , & “Vėllezėrit Hysa” sh.p.k, :
  Eshte kualifikuar ne vend te pare ne proceduren Pėrmirėsimi i infrastrukturės rrugore nė funksion tė zhvillimit tė turizmit dhe agroturizmit nė Rajonin 4 dhe nuk ploteson ne kete procedure ne menyre kumulative (shumatore) makinerite, numrin e punonjesve, stafin teknik, etj
  Cancellation reason
  Notes
  Transaction / Actual Spending Monitor treasury transaction for G.P.G. COMPANY
  Monitor treasury transaction for Shendelli
  Monitor treasury transaction for ED KONSTRUKSION
  Relevant published Bulletin
  Tender Announcement Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Technical Specifications
  Bill of Quantities
  Announcement of Winner
  Announcement of Contract Signing Nr.49 - Dt.10-12-2019
  RAPORTI TEKNIK - OBJEKTI: RIKONSTRUKSIONI I RRUGES "JAKOV MILE"

  SPECIFIKIME TEKNIKE - OBJEKTI: “KRIJIMI I QENDRAVE TĖ FSHATRAVE ME SIPĖRFAQE QĖNDRIMI ,PUSHIMI, PARKIMI DHE LULISHTE,FSHATI FUSHĖ PESHTAN”

  RELACION TEKNIK - Ndertimi i parkut Agro turistik dhe rehabilitimi i rruges hyrese fshati Luar

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data