Open Procurement Albania

Loti II - Mbikqyrja e punimeve Pėrmirėsimi i infrastrukurės rrugore nė zonat turistike tė rajonit qendror dhe lehtėsimi i trafikut nė zonat urbane tė tij .

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner. Condition : The winner was not the lowest bidder.
 • Disqualification of all competitive operators except the winner. Condition : The winner was not the lowest bidder.

District Durres-Elbasan
Loan No
Source of Loan/Financed by:
Loan Amount by Currency
Project Title
Description of the Project
Tender object Loti II - Mbikqyrja e punimeve Pėrmirėsimi i infrastrukurės rrugore nė zonat turistike tė rajonit qendror dhe lehtėsimi i trafikut nė zonat urbane tė tij .
Reference No. REF-33834-08-19-2019
CPV Code
71247000-1 - Mbikėqyrja e punės sė ndėrtimit
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 4,135,838
Type of Contract Public Service Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Announcement Date 20-08-2019
Opening Date for Submission of Bids 20-08-2019
Closing Date for Submission of Bids 19-09-2019
Sector
No. of Bidders 12
Bidders Derbi-E SHPK & Tower SHPK & Studio Service KS-A SHPK
A & E Engineering SHPK
Mes –D SHPK & Instituti i Konsulences nė Ndertim SHPK
Illyrian Consulting Engineers SHPK & Energy Plus Albania SHPK
Infra-Plan SHPK & C.C.E Group SHPK
Transport Highway Consulting SHPK & Erald-G SHPK
Civil Cons SHPK & Nord Comat SHPK & MCE SHPK
Taulant SHPK & Ave Consulting SHPK
Arbel Studio SHPK & HMK- Consulting SHPK
Geosat Group SHPK
Infratech SHPK & Arkimade SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • ERALD-G SHPK
 • TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING
 • The winning bid ALL without vat 3,656,525
  Bidder Announcement date 29-10-2019
  Contract date 31-10-2019
  Contract Value including VAT 4,387,830
  Contract Milestones Due Dates 10 muaj
  Appeals Nuk ka ankesa.
  Janė s‘kualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:

  1. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, “Derbi-E” sh.p.k, NUIS K77916947A & “Tower” NUIS L21717003H & “Studio Service KS-A” sh.p.k., NUIS L71305518R, pasi vlera e ofertės nuk rezulton tė jetė ndėrmjet tarifės minimale dhe maksimale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  2. Operatori ekonomik “A & E Engineering” sh.p.k NUIS K72113010E pasi vlera e ofertės nuk rezulton tė jetė ndėrmjet tarifės minimale dhe maksimale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  3. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, “Mes –D” sh.p.k NUIS K82430006C & “Instituti i Konsulencės nė Ndertim” sh.p.k NUIS K71828007J, pasi vlera e ofertės nuk rezulton tė jetė ndėrmjet tarifės minimale dhe maksimale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  4. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, “Illyrian Consulting Engineers” sh.p.k, NUIS K61814023M & “Energy Plus Albania” sh.p.k, NUIS L41407002L, pasi vlera e ofertės nuk rezulton tė jetė ndėrmjet tarifės minimale dhe maksimale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  5. Operatori Ekonomikė “Infra-Plan” sh.p.k NUIS K62225011E, pasi vlera e ofertės nuk rezulton tė jetė ndėrmjet tarifės minimale dhe maksimale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  6. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, “Instituti Dekliada-Alb”, NUIS K71606006A & “C.C.E Group” NUIS L11807013M, vlera e ofertės nuk rezulton tė jetė ndėrmjet tarifės minimale dhe maksimale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  7. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė “Civil Cons" NUIS L81315015O & "Nord Comat" NUIS L08501501Q & "MCE”sh.p.k., NUIS L72203065K. Nuk plotėson kriterin 2.3.2 Stafi kryesor e mbeshtetes, punonjesit, ēertefikimet, shkronja c dhe d). stafi inxhinierik dhe ekspertet janė tė angazhuar nė Lotin I ku ėshtė shpallur fitues.

  8. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė “Arabel Studio” sh.p.k NUIS L51812001S & “HMK - Consulting” sh.p.k., NUSI L57129604Q. Operatori ne bashkim “HMK CONSULTING”, nuk plotėson kriterin nė pikėn 2 “kriteret e vecanta” shkronja e), nuk ka dorėzuar vėrtetimin qė konfirmon shlyerjen e tė gjitha detyrimeve tė maturuara tė energjisė elektrike tė kontratave tė energjis. Vlera e ofertės nuk rezulton ndėrmjet tarifės minimale dhe maksimale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016
  Cancellation reason
  Notes
  Transaction / Actual Spending Monitor treasury transaction for ERALD-G SHPK
  Relevant published Bulletin
  Tender Announcement Nr.34 - Dt.26-08-2019
  Technical Specifications
  Announcement of Winner
  Announcement of Contract Signing Nr.45 - Dt.11-11-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data