Open Procurement Albania

Loti III - Mbikqyrja e punimeve Rivitalizimi urban i zonave me potencial te larte turistik ne Rajonin 3 dhe 4 .

District Fier-Berat
Loan No
Source of Loan/Financed by:
Loan Amount by Currency
Project Title
Description of the Project
Tender object Loti III - Mbikqyrja e punimeve Rivitalizimi urban i zonave me potencial te larte turistik ne Rajonin 3 dhe 4 .
Reference No. REF-33836-08-19-2019
CPV Code
71247000-1 - Mbikėqyrja e punės sė ndėrtimit
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 3,088,351
Type of Contract Public Service Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Announcement Date 20-08-2019
Opening Date for Submission of Bids 20-08-2019
Closing Date for Submission of Bids 19-09-2019
Sector
No. of Bidders 13
Bidders Derbi-E sh.p.k & Tower & Studio Service KS-A sh.p.k
A & E Engineering sh.p.k
Taulant sh.p.k. & Ave Consulting sh.p.k
Arabel Studio sh.p.k & HMK - Consulting sh.p.k
Civil Cons & Nord Comat & MCE sh.p.k
Geosat Group sh.p.k
Net – Group sh.p.k
Illyrian Consulting Engineers sh.p.k. & Energy Plus Albania sh.p.k
Transport Highway Consulting, sh.p.k. & Erald-G sh.p.k
Instituti Dekliada-Alb, & C.C.E Group sh.p.k
Infratech sh.p.k. & Arkimade sh.p.k
Instituti i Konsulences nė Ndėrtim sh.p.k & IMES-D sh.p.k
Infra-Plan sh.p.k
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • INFRATECH
 • ARKIMADE 
 • The winning bid ALL without vat 2,693,343
  Bidder Announcement date 16-12-2019
  Contract date 24-12-2019
  Contract Value including VAT 3,232,012
  Contract Milestones Due Dates 12 muaj
  Appeals Ka pasur ankesa.
  Ka paraqitur ankesė; “INFRA PLAN” shpk, ka marrė pėrgjigje nga autoriteti kontraktor mė datė 15.10.2019. Me vendim tė KPP 766/2019, datė 11.12.2019 ėshtė vendosur mospranimi i ankimit tė operatorit “INFRA PLAN” shpk.
  Janė s‘kualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:

  1. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, “Derbi-E” sh.p.k, & “Tower” & “Studio Service KS-A” sh.p.k, pasi vlera e ofertės nuk rezulton ndėrmjet tarifės minimale dhe maksiomale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  2. Operatori ekonomik “A & E Engineering” sh.p.k , pasi vlera e ofertės nuk rezulton ndėrmjet tarifės minimale dhe maksiomale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  3. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, “Taulant” sh.p.k & “Ave Consulting” sh.p.k, pasi vlera e ofertės nuk rezulton ndėrmjet tarifės minimale dhe maksiomale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  4. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė “Arabel Studio” sh.p.k & “HMK - Consulting” sh.p.k, pasi vlera e ofertės nuk rezulton ndėrmjet tarifės minimale dhe maksiomale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  5. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė “Civil Cons" & "Nord Comat" & "MCE”sh.p.k, pasi vlera e ofertės nuk rezulton ndėrmjet tarifės minimale dhe maksiomale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  6. Operatori Ekonomik, “Net - Group” sh.p.k, pasi vlera e ofertės nuk rezulton ndėrmjet tarifės minimale dhe maksiomale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  7. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, “Transport Highway Consulting”, sh.p.k, & “Erald-G” sh.p.k, pasi vlera e ofertės nuk rezulton ndėrmjet tarifės minimale dhe maksiomale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  8. Bashkimi i Operatorėve Ekonomikė, “Instituti Dekliada-Alb”, & “C.C.E Group” sh.p.k, pasi vlera e ofertės nuk rezulton ndėrmjet tarifės minimale dhe maksiomale qė parashikon VKM nr.354 datė 11.5.2016 “Pėr miratimin e manualit tė tarifave pėr shėrbime nė planifikim tė territorit”. Oferta ėshtė mė e vogėl sė vlera e tarifės minimale qė ka pėrllogaritur autoriteti kontraktor sipas grupeve tarifore dhe klasifikimit tė objekteve qė pėrcakton VKM 354/2016.

  9. Operatori Ekonomikė “Infra-Plan” sh.p.k, nuk plotėson kriterin pėr pėrvojė tė ngjashme tė pėrcaktuar nė pikėn 2.3 “kapaciteti teknik” shkronja a), konkretisht nuk ka dorėzuar vėrtetimin nga enti publik, pėr realizim kontrata pėr punė tė ngjashme. Faturat e dorėzuara nuk vėrtetojnė realizimin e kontratės nė pėrputhje me parashikimet nė ligjin e prokurimit. Nuk permbush kriterin e sherbimeve te ngjashme te kryera gjate tre viteve te fundit.

  Cancellation reason
  Notes
  Transaction / Actual Spending Monitor treasury transaction for INFRATECH
  Relevant published Bulletin
  Tender Announcement Nr.34 - Dt.26-08-2019
  Technical Specifications
  Announcement of Winner
  Announcement of Contract Signing Nr.52 - Dt.30-12-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data