Open Procurement Albania

Permiresimi rifreskimi sinjalistikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e rajonit verior, loti 1, vazhdimi .

Procuring Authority / Buyer Autoriteti Rrugor Shqiptar
Procuring Authority / Buyer Autoriteti Rrugor Shqiptar
Tender object Permiresimi rifreskimi sinjalistikes Vertikale/Horizontale ne akset Kombetare dhe permiresim te sigurise rrugore ne akset e rajonit verior, loti 1, vazhdimi .
Reference No. REF-33824-08-19-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 166 261 225,00
Type of Contract Renting Offers
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 20-08-2019
Last date of Submitted Documents 25-09-2019
Tender Held Date 25-09-2019
No. of Bidders 5
Bidders JUBICA & INFRAKONSULT
SMO VATAKSI
ALMO KONSTRUKSION
METEO
R.S.M & INERTI” & AVE CONSULTING & TAULANT
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • JUBICA - INFRAKONSULT
 • The winning bid ALL without vat 140 000 000,00
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT 168000000
  Contract date 14-10-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 8 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1. Operatori ekonomik "METEO" SHPK :
  • Nuk ploteson piken 2.3.1 te Kritereve te Vecanta te vendosura ne DST, pasi nuk ka arritur te deshmoje realizimin e puneve te ngjashme.
  • Nuk ploteson piken 2.3.10 te Kritereve te Veēanta te Kualifikimit te vendosura ne DST, pasi nuk karritur te deshmoje se disponon mjetet dhe pajisjet e nevojshme teknike per realizimin e kontrates.
  • Nuk ploteson piken 2.3.2 te Kritereve te Veēanta te Kualifikimit te vendosura ne DST, pasi nuk karritur te deshmoje se disponon nje punesim mesatar, me jo mė pak se 70 punonjes, pėr periudhėn (Janar 2018 – Qershor 2019), e vėrtetuar kjo me: Vėrtetim tė lėshuar nga Administrata Tatimore pėr periudhėn e kerkuar, shoqeruar me formularėt E-SIG te konfirmuara nga organet perkatese (me nenshkrim elektronik ose ne hard copy).

  2. Operatori ekonomik "SMO VATAKSI" SHPK :
  • Nuk ploteson piken 2.3.1 te Kritereve te Vecanta te vendosura ne DST, pasi nuk ka arritur te deshmoje realizimin e puneve te ngjashme.
  • Nuk ploteson piken 2.3.10 te Kritereve te Veēanta te Kualifikimit te vendosura ne DST, pasi nuk karritur te deshmoje se disponon mjetet dhe pajisjet e nevojshme teknike per realizimin e kontrates.
  • Nuk ploteson piken 2.3.2 te Kritereve te Veēanta te Kualifikimit te vendosura ne DST, pasi nuk karritur te deshmoje se disponon nje punesim mesatar, me jo mė pak se 70 punonjes, pėr periudhėn (Janar 2018 – Qershor 2019), e vėrtetuar kjo me: Vėrtetim tė lėshuar nga Administrata Tatimore pėr periudhėn e kerkuar, shoqeruar me formularėt E-SIG te konfirmuara nga organet perkatese (me nenshkrim elektronik ose ne hard copy).

  3. Operatori ekonomik "ALMO KONSTRUKSION" SHPK :
  • Nuk ploteson piken 2.3.1 te Kritereve te Vecanta te vendosura ne DST, pasi nuk ka arritur te deshmoje realizimin e puneve te ngjashme.
  • Nuk ploteson piken 2.3.10 te Kritereve te Veēanta te Kualifikimit te vendosura ne DST, pasi nuk karritur te deshmoje se disponon mjetet dhe pajisjet e nevojshme teknike per realizimin e kontrates.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor- Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.34 - Dt.26-08-2019
  Standard Tender Documents
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement
  Terms of Reference
  Ndryshime dhe Sqarime per DST.

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data