Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results

Seller authority no. Economic operator no. No. of announced auctions Total initial value of auctions (in ALL, without VAT) No. of auctions declared with winner Total initial value of auctions declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
51 113 551 212,001,006 233 102,706,876 100,550,241

Auctions list

Auction Object Initial value ALL Seller authority Auction Status
IX -Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 148b(1), 0.1 ha, Territori: Kullote, Fusha e veprimtarise: Turistike Local Unit Librazhd Anuluar ankandi
X -Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 148b(2), 0.13 ha, Territori: Kullote, Fusha e veprimtarise: Turistike Local Unit Librazhd Anuluar ankandi
XI-Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 152b, 0.1ha, Territori: Kullote, Fusha e veprimtarise: Turistike Local Unit Librazhd Anuluar ankandi
XII-Dhënie në përdorim të sipërfaqes pyjore/kullosore, Ekonomia: Polis, Ngastra: 153b (1), 0.1ha, Territori: Kullote, Fusha e veprimtarise: Turistike Local Unit Librazhd Anuluar ankandi
Shitja e grumbullimit te prodhimeve të dyta pyjore (kucka, rrënjë mare dhe shqopë) të cilat gjenden në ekonomitë pyjore- Loti I “Rove-Lunxhë” në ngastrat pyjore nr: 74/a, 84/a sipërfaqja 20 ha, volumi 400 kv. 20,000 Local Unit Tiranë Lidhur kontrata
Shitja e grumbullimit te prodhimeve të dyta pyjore (kucka, rrënjë mare dhe shqopë) të cilat gjenden në ekonomitë pyjore- Loti II “Baldushk” në ngastrat pyjore nr: 22/a, 30/a, sipërfaqja 10 ha, volumi 400 kv. 20,000 Local Unit Tiranë Lidhur kontrata
Shitje hekur skrap i perftuar nga nxjerrja jashte perdorimit te mjeteve te transportit dhe nga inventari i imet e ekonomik 284,400 Local Unit Durrës Ankand i shpallur
Shitje e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune - Loti II : Autoveturë, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm3, lloji karburantit naftë 150,000 Local Unit Shkodër Anuluar ankandi
Shitje e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune - Loti III: Autoveturë, viti prodhimit 1998, marka Mercedez Benz 210, modeli E300, fuqia motorike 2998 cm3, lloji karburantit naftë 120,000 Local Unit Shkodër Anuluar ankandi
Shitje e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune - Loti IV : Autoveturë, viti prodhimit 2000, marka Daimler 163, modeli ML 270 CDI, fuqia motorike 2685 cm3, lloji karburantit naftë 120,000 Local Unit Shkodër Anuluar ankandi
Për vjeljen e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote:Loti VII, Nxjerrje rrënjë shqope, ekonomia pyjore Vig në sasi prej 447 kv;- Grumbullim Boçe Pishe, 44,700 Local Unit Vau i Dejës Ankand i rishpallur
Për vjeljen e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote:Loti VIII, ekonomia Pyjore Gjadër Mnelë në sasi prej 2921 kv , 584,200 Local Unit Vau i Dejës Ankand i rishpallur
Për vjeljen e Grumbullim Prodhime të dyta Pyjore e bimë MET i ndarë në lote:Loti X ekonomia Poyjore Dajç Velipoje 215 kv. 43,000 Local Unit Vau i Dejës Ankand i rishpallur
Shitje materiali drusor 178,492 Local Unit Selenicë Ankand i shpallur
Hekur Skrap. 188,338 Local Unit Durrës Lidhur kontrata
Dhënie me qera të objektit “ish-Godina 2 kateshe, Zyrat e Ushtrise Ersekë" Local Unit Kolonjë Lidhur kontrata
Shitje për skrap e dy mjeteve të transportit, në pronësi të UKKO Sh.A 306,968 Local Unit Korçë Lidhur kontrata
Shitja per skrap e mjeteve te transportit te Bashkise Poliçan te nxjerra jasht perdorimit 461,812 Local Unit Poliçan Njoftuar fituesi
Shitjen e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune.
Loti II - Autoveturë, viti i prodhimit 2001
163,840 Local Unit Shkodër Anuluar ankandi
Shitjen e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, në gjendje pune.
Loti III - Autoveturë, viti i prodhimit 1998
131,072 Local Unit Shkodër Anuluar ankandi

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data