Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results

Seller authority no. Economic operator no. No. of announced auctions Total initial value of auctions (in ALL, without VAT) No. of auctions declared with winner Total initial value of auctions declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
48 93 441 192,808,706 193 88,911,191 90,015,454

Auctions list

Auction Object Initial value ALL Seller authority Auction Status
Shitjen e fondit te bimevemjekesore,tanifere e eterovajore natyrore dhe prodhimet e dyta pyjore. Lot 2. 211,470 Local Unit Elbasan Rishpallje e anuluar
Prodhime tė dyta ( Boce pishe mesdhetare). 80,000 Local Unit Rrogozhinė Ankand i rishpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndare nė lote: Loti I,Ekonomia Pyjore Shllak 1 ne sasi 435 kv 217,500 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndare nė lote: Loti II,Ekonomia Pyjore Rosek Drisht nė sasi prej 94 kv. 47,000 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndare nė lote: Loti III,Ekonomia Pyjore Pyjore Shllak 2 ne sasi prej 813 kv 406,500 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndare nė lote: Loti IV,Ekonomia Pyjore Temal nė sasi prej 115 kv 57,500 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndare nė lote: Loti VI ekonomite Pyjore Karme,Gomsiqe,Vig ,Gjadėr Mnele ,Shllak e Shllak 2 nė, Trumzė dhe lisėn nė sasi prej 799 kv 55,930 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndare nė lote: Loti VII, Nxjerrje rrėnje shqope, ekonomia pyjore Vig nė sasi prej 447 kv 44,700 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndare nė lote: Loti VIII, ekonomia Pyjore Gjadėr Mnele nė sasi prej 4173 kv ,Loti IV Ekonomia Pyjore Gomsiqe 490 kv 834,600 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndare nė lote: Loti IV Ekonomia Pyjore Gomsiqe 490 kv 98,000 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Pėr vjeljen e Grumbullim Prodhime tė dyta Pyjore e bimė MET i ndare nė lote: Loti X ekonomia Pyjore Dajē Velipoje 64 kv. 12,800 Local Unit Vau i Dejės Ankand i shpallur
Degėza , ( gjethe ) tė Mersinės ( Myrtus Communis L ). 207,960 Local Unit Durrės Njoftuar fituesi
Nxjerrja ne ankand e siperfaqeve dhe prodhimtarive te bimeve mjekesore e tanifere 59,700 Local Unit Lezhė Rishpallje me lidhje kontrate
Shitje Hekur per Skrap. 52,800 Local Unit Krujė Ankand i shpallur
Loti 2- Dhėnie toke me qera me afat tė gjatė.
Vlera fillestar 6000 leke/ha.
Local Unit Belsh Ankand i shpallur
LOTI 1 - Prodhime tė dyta ( Gjethe Dafine, dege mersine ,dege xine) 125,000 Local Unit Rrogozhinė Njoftuar fituesi
LOTI 2 - Prodhime tė dyta ( Gjethe Dafine, dege mersine ,dege xine) 40,000 Local Unit Rrogozhinė Njoftuar fituesi
Vjelje dhe grumbullim i prodhimeve tė dyta eterovajore si Timus Capitatus (Thundra), Rigon, sherebel, Murrize dhe Trumėz 140,840 Local Unit Selenicė Njoftuar fituesi
Vjelje, mbledhje, grumbullim dhe shitjen e bimėve mjekėsore eterovajore dhe tanifere natyrore 246,150 Local Unit Korēė Njoftuar fituesi
Shitje tė matrialit drusor Pishe Messdhetare e rrezuar ,thyer dhe e thate me prerje sanitare: - Lende punimi fi deri 22 cm Sasia 80 m3;
- Dru zjarri 775 m3
293,000 Local Unit Rrogozhinė Njoftuar fituesi

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data