Open Procurement Albania

Shitjen e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, me lote, për skrap si dhe mjete transporti në gjendje pune. Loti 1 : Mjete të transportit të dalë jashtë përdorimi për shitje për skrap

Seller authority Local Unit Shkodër
Auction Object Shitjen e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, me lote, për skrap si dhe mjete transporti në gjendje pune. Loti 1 : Mjete të transportit të dalë jashtë përdorimi për shitje për skrap
Reference No.
Initial value ALL 1,520,540
Procurement Method Procedure e hapur
Auction Status Rishpallje me lidhje kontrate
Auction announcement date in bulletin 19-08-2019
Last date of Submitted Documents 10-09-2019
Auction held date 10-09-2019
No. of Bidders
Bidders Vasil Vecaj
Shijaku
Çekrezi Metal
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • K91602003E
 • ÇEKREZI METAL
 • Awarded value ALL 1,521,000
  Bidder Announcement date 23-09-2019
  Contract date 11-10-2019
  Cancellation reason
  Auction place Bashkia Shkodër
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.43 - Dt.28-10-2019

  Loti 1 Mjete të transportit të dalë jashtë përdorimi për shitje për skrap

  Seller authority Local Unit Shkodër
  Auction Object Për shitjen e mjeteve të transportit në procedurë ankandi publik.
  Përshkrim i shkurtër i objektit të shitjes: Shitjen e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, me lote, për skrap si dhe mjete transporti në gjendje pune.

  Loti 1 Mjete të transportit të dalë jashtë përdorimi për shitje për skrap
  Reference No.
  Initial value ALL 1,900,680
  Procurement Method Procedure e hapur
  Auction Status Rishpallje e anuluar
  Auction announcement date in bulletin 08-07-2019
  Last date of Submitted Documents 29-07-2019
  Auction held date 29-07-2019
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason Nuk u paraqit asnjë ofertues.
  Auction place Bashkia Shkodër
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.27 - Dt.08-07-2019
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.33 - Dt.19-08-2019

  Loti 1 Mjete të transportit të dalë jashtë përdorimi për shitje për skrap

  Seller authority Local Unit Shkodër
  Auction Object Për shitjen e mjeteve të transportit në procedurë ankandi publik.
  Përshkrim i shkurtër i objektit të shitjes: Shitjen e mjeteve të transporit në procedurë ankandi publik, me lote, për skrap si dhe mjete transporti në gjendje pune.

  Loti 1 Mjete të transportit të dalë jashtë përdorimi për shitje për skrap
  Reference No.
  Initial value ALL 2,375,840
  Procurement Method Procedure e hapur
  Auction Status Rishpallje e anuluar
  Auction announcement date in bulletin 01-04-2019
  Last date of Submitted Documents 24-04-2019
  Auction held date 24-04-2019
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason Mungese Konkurence.
  Auction place Bashkia Shkodër
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.13 - DT.01-04-2019
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.20 - Dt.20-05-2019

  Për shitjen e mjeteve të transportit në procedurë ankandi publik: Loti 1 Mjete të transportit të dalë jashtë përdorimi për shitje për skrap.

  Seller authority Local Unit Shkodër
  Auction Object Për shitjen e mjeteve të transportit në procedurë ankandi publik: Loti 1 Mjete të transportit të dalë jashtë përdorimi për shitje për skrap.
  Reference No.
  Initial value ALL 2,375,840
  Procurement Method Procedure e hapur
  Auction Status Anuluar ankandi
  Auction announcement date in bulletin 25-02-2019
  Last date of Submitted Documents 20-03-2019
  Auction held date 20-03-2019
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason Nuk u paraqit asnjë ofertues.
  Auction place Bashkia Shkodër
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.08 - Dt.25-02-2019
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.13 - DT.01-04-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data