Open Procurement Albania

Shitjen e mjeteve tė transporit nė procedurė ankandi publik, nė gjendje pune.

Seller authority Local Unit Shkodėr
Auction Object Pėr shitjen e mjeteve tė transportit nė procedurė ankandi publik.

Loti II - Autoveturė, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm 3 , lloji karburantit naftė
Reference No.
Initial value ALL 204,800
Procurement Method Procedure e hapur
Auction Status Anuluar ankandi
Auction announcement date in bulletin 18-11-2019
Last date of Submitted Documents 10-12-2019
Auction held date 10-12-2019
No. of Bidders
Bidders
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason Ndodhur nė kushtet e mungesės sė konkurencės, nė mbėshtetje tė nenit 13 tė Ligjit me Nr. 9874, 351ate 14.2.2008 “Pėr Ankandin Publik” tė ndryshuar, kreut te VI, tė VKM nr. 1719 datė 17.12.2008 ”Pėr Miratimin e Rregullave tė Ankandit Publik” Autoriteti Shitės, Bashkia Shkodėr vendosi anullimin e procedurės.
  Auction place Bashkia Shkodėr
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.46 - Dt.18-11-2019
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.52 - Dt.30-12-2019

  Shitjen e mjeteve tė transporit nė procedurė ankandi publik, me lote, pėr skrap si dhe mjete transporti nė gjendje pune. Loti 2 : Autoveturė, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm 3 , lloji karburantit Naftė.

  Seller authority Local Unit Shkodėr
  Auction Object Shitjen e mjeteve tė transporit nė procedurė ankandi publik, me lote, pėr skrap si dhe mjete transporti nė gjendje pune. Loti 2 : Autoveturė, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm 3 , lloji karburantit Naftė.
  Reference No.
  Initial value ALL 256,000
  Procurement Method Procedure e hapur
  Auction Status Ankand i rishpallur
  Auction announcement date in bulletin 07-10-2019
  Last date of Submitted Documents 29-10-2019
  Auction held date 29-10-2019
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason Mungesė konkurence.
  Auction place Bashkia Shkodėr
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.40 - Dt.07-10-2019
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.46 - Dt.18-11-2019

  Shitjen e mjeteve tė transporit nė procedurė ankandi publik, me lote, pėr skrap si dhe mjete transporti nė gjendje pune. Loti 2 : Autoveturė, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm 3 , lloji karburantit Naftė.

  Seller authority Local Unit Shkodėr
  Auction Object Shitjen e mjeteve tė transporit nė procedurė ankandi publik, me lote, pėr skrap si dhe mjete transporti nė gjendje pune. Loti 2 : Autoveturė, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm 3 , lloji karburantit Naftė.
  Reference No.
  Initial value ALL 320,000
  Procurement Method Procedure e hapur
  Auction Status Rishpallje e anuluar
  Auction announcement date in bulletin 19-08-2019
  Last date of Submitted Documents 10-09-2019
  Auction held date 10-09-2019
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason Pėr mungesė konkurrence, meqėnėse nuk u paraqit asnjė ofertues.
  Auction place Bashkia Shkodėr
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.33 - Dt.19-08-2019
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.38 - Dt.23-09-2019

  Loti 2 Autoveturė, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm 3 , lloji karburantit naftė

  Seller authority Local Unit Shkodėr
  Auction Object Pėr shitjen e mjeteve tė transportit nė procedurė ankandi publik.
  Pėrshkrim i shkurtėr i objektit tė shitjes: Shitjen e mjeteve tė transporit nė procedurė ankandi publik, me lote, pėr skrap si dhe mjete transporti nė gjendje pune.

  Loti 2 Autoveturė, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm 3 , lloji karburantit naftė
  Reference No.
  Initial value ALL 400,000
  Procurement Method Procedure e hapur
  Auction Status Rishpallje e anuluar
  Auction announcement date in bulletin 08-07-2019
  Last date of Submitted Documents 29-07-2019
  Auction held date 29-07-2019
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason Nuk u paraqit asnjė ofertues.
  Auction place Bashkia Shkodėr
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.27 - Dt.08-07-2019
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.33 - Dt.19-08-2019

  Loti 2 Autoveturė, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm 3 , lloji karburantit naftė

  Seller authority Local Unit Shkodėr
  Auction Object Pėr shitjen e mjeteve tė transportit nė procedurė ankandi publik.
  Pėrshkrim i shkurtėr i objektit tė shitjes: Shitjen e mjeteve tė transporit nė procedurė ankandi publik, me lote, pėr skrap si dhe mjete transporti nė gjendje pune.

  Loti 2 Autoveturė, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm 3 , lloji karburantit naftė
  Reference No.
  Initial value ALL 500,000
  Procurement Method Procedure e hapur
  Auction Status Rishpallje e anuluar
  Auction announcement date in bulletin 01-04-2019
  Last date of Submitted Documents 24-04-2019
  Auction held date 24-04-2019
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason Mungese Konkurence.
  Auction place Bashkia Shkodėr
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.13 - DT.01-04-2019
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.20 - Dt.20-05-2019

  Pėr shitjen e mjeteve tė transportit nė procedurė ankandi publik: Loti 2 Autoveturė, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm 3 , lloji karburantit naftė

  Seller authority Local Unit Shkodėr
  Auction Object Pėr shitjen e mjeteve tė transportit nė procedurė ankandi publik: Loti 2 Autoveturė, viti prodhimit 2001, marka Daimler Chrysler, 220, modeli S400CDI, fuqia motorike 3996 cm 3 , lloji karburantit naftė
  Reference No.
  Initial value ALL 500,000
  Procurement Method Procedure e hapur
  Auction Status Anuluar ankandi
  Auction announcement date in bulletin 25-02-2019
  Last date of Submitted Documents 20-03-2019
  Auction held date 20-03-2019
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Awarded value ALL
  Bidder Announcement date
  Contract date
  Cancellation reason Nuk u paraqit asnjė ofertues.
  Auction place Bashkia Shkodėr
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.08 - Dt.25-02-2019
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.13 - DT.01-04-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data