Open Procurement Albania

Loti 5: Per vjeljen, grumbullimin dhe shitjen e bimeve mjeksore, tanifere e eterovajore natyrore.

Seller authority Local Unit Prrenjas
Auction Object Loti 5: Per vjeljen, grumbullimin dhe shitjen e bimeve mjeksore, tanifere e eterovajore natyrore.

Përshkrim i shkurtër i objektit te shitjes:
Bimet mjeksore,tanifere e eterovajore natyrore qe do te vilen, grumbullohen dhe shiten ,ndodhen ne: Ekonomite Pyjore Sopot, Stravaj, Lepushe, Turje, Prrenjas, Dardhe – Xhyre dhe Ekonomine Kullosore Mal Plak.
Emertimi i bimeve mjeksore,tanifere e eterovajore qe do te vilen, grumbullohen dhe shiten,sasia e tyre jane pasqyruar ne dokumentin me poshte .
Reference No.
Initial value ALL 82,650
Procurement Method Procedure e hapur
Auction Status Njoftuar fituesi
Auction announcement date in bulletin 23-04-2019
Last date of Submitted Documents 13-05-2019
Auction held date 13-05-2019
No. of Bidders
Bidders KOPACI
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • K27713629E
 • KOPAÇI SHPK(K27713629E)
 • Awarded value ALL 82,650
  Bidder Announcement date 27-05-2019
  Contract date 28-05-2019
  Cancellation reason
  Auction place Bashkia Prrenjas
  Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.16 - Dt.23-04-2019
  Bidder Announcement Nr.21 - Dt.27-05-2019
  Signing of the Contract Nr.22 - Dt.03-06-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data