Open Procurement Albania

Pėr Projektimin, Financimin, Ndėrtimin, Mobilimin, Mirėmbajtjen, Mbikqyrjen dhe Kolaudimin e katėr objekteve arsimore nė Zonėn Tirana 4.

Partner / Concesionary Qeverisja Vendore Tiranė
Contract's Object Pėr Pėrmirėsimin e Infrastrukturės Arsimore nė Bashkinė e Tiranės“Pėr Projektimin, Financimin, Ndėrtimin, Mobilimin, Mirėmbajtjen, Mbikqyrjen dhe Kolaudimin ekatėr objekteve arsimore nė Zonėn Tirana 4.

Bashkia e Tiranės ne rolin e "Autoriteti Kontraktor", fton Operatorėt Ekonomik nė njė procedurė Koncesioni/ Partneriteti Publik Privat pėr projektimin e detajuar dhe zbatimin e ndėrtimit tė 4 (katėr) objekteve arsimore nė Zonėn Tirana 4, mobilimin dhe mirėmbajtjen e tyre tė zakonshme dhe tė jashtėzakonshme, mbikqyrjen dhe kolaudimin nė pėrputhje me procedurat dhe kushtet e pėrcaktuara nė kėto dokumente tenderi dhe me kushtet e kontratės.
Janė pėrcaktuar 3 tipe kryesore shkollash vendosur pėrkatėsisht:

- 2 (dy) objekte arsimore janė vendosur nė Njėsinė Administrative Nr.8,
- 1 (njė) objekt arsimor ėshtė vendosur nė Njėsinė Administrative Nr.2
- 1 (njė) objekt arsimor nė Njėsinė Administrative Dajt.

Forma e kontratės: Koncesion/Partneritet Publik Privat (PBOTM).
Burimi i financimit: Bashkia Tiranė dhe Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisė.
Kohėzgjatja e kontratės ose afati kohor pėr ekzekutimin:
Kohėzgjatja e kontratės PPP tė Koncensionit do tė jetė 7 (shtatė) vite e 18 (tetėmbėdhjetė) muaj.
Vendndodhja e objektit te kontratės:
Njėsia Administrative Nr.2 , Njėsia Administrative Nr.8 dhe Njėsia Administrative Dajt.
Ref. nr: 32793-08-06-2019.
Procurement Method Open Procedure
Concession's Status Re-Proclaimed and Announced the Winner
Concessionary Company
 • Last date of Submitted Documents 09-09-2019
  Concession's Held Date 09-09-2019
  No. of Bidders 1
  Bidders Alba Konstruksion SHPK & FUSHA SHPK & Ed Konstruksion SHPK & A&E Engineering SHPK & Son Engineering and Construction SHPK & Erzeni SHPK
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • J61812013R-J61922018S-K61625001I-K72113010E-L51424014F-J66902027T
 • Alba Konstruksion SHPK & FUSHA SHPK & Ed Konstruksion SHPK & A&E Engineering SHPK & Son Engineering and Construction SHPK & Erzeni SHPK
 • Cost of Concession 1,739,303,677.00
  Concession's Duration 7 (shtatė) vite e 18 muaj
  Concession's Announcement Date 07-08-2019
  The winning bid ALL without vat 1,738,456,242
  Bidder Announcement date 11-11-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date
  Appeals
  Cancellation reason
  Public Announcement Bulletin Nr.45 – Dt.11-11-2019
  Concessionaire Agreement/Acts

  DOKUMENTAT STANDARDE TE KONCESIONIT
  Formulari Njoftimit te Kontrates
  STUDIMI I FIZIBILITETIT SHQIP-1-150
  STUDIMI I FIZIBILITETIT SHQIP-151-434
  STUDIMI I FIZIBILITETIT SHQIP-434
  Njoftim Fituesi

  On improvement of Educational Infrastructure of Tirana Municipality“ “On Design, Financing, Construction, Interior Design, Maintenance, Supervision and Technical Control of Four Educational Objects in Tirana 4 Zone

  Partner / Concesionary Qeverisja Vendore Tiranė
  Contract's Object Pėr Pėrmirėsimin e Infrastrukturės Arsimore nė Bashkinė e Tiranės “Pėr Projektimin, Financimin, Ndėrtimin, Mobilimin, Mirėmbajtjen, Mbikqyrjen dhe Kolaudimin e katėr objekteve arsimore nė Zonėn Tirana 4.

  Numri i referencės sė procedurės/lotit REF-15354-03-26-2019

  Vendndodhja e objektit te kontratės: Njėsia Administrative Nr.2 , Njėsia Administrative Nr.8 dhe Njėsia Administrative Dajt.
  Procurement Method Open Procedure
  Concession's Status Cancelled Procurement
  Concessionary Company
 • Last date of Submitted Documents 20-05-2019
  Concession's Held Date 20-05-2019
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Cost of Concession 1,739,303,677.00
  Concession's Duration 7 (shtatė) vite e 18 muaj
  Concession's Announcement Date 28-03-2019
  The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date
  Appeals
  Cancellation reason Asnje nga ofertat e paraqitura nuk permbush kerkesat e fteses per procedurė konkurruese.
  Komisioni i Koncesionit konstatoi se proēedura me objekt “Pėr Pėrmirėsimin e Infrastrukturės Arsimore nė Bashkinė e Tiranės “Pėr Projektimin, Financimin, Ndėrtimin, Mobilimin, Mirėmbajtjen, Mbikqyrjen dhe Kolaudimin e katėr objekteve arsimore nė Zonėn Tirana 4” tė shpallet e pavlefshme pasi nuk plotėson kėrkesat e pėrcaktuara nė dokumentet e tenderit
  Public Announcement Bulletin Nr.30 – Dt.29-07-2019
  Concessionaire Agreement/Acts

  Contract Notification
  Concession Documents
  Fisibility 1-200
  Fisibility
  Njoftim i Anullimit

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data