Open Procurement Albania

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
95 532 8996 13,931,622,164 7,545 11,545,424,246 11,002,309,815

Tenders list

Procurement Authority Tenderer Institution Tender object Estimated / Celing Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Regional Hospital of Durrės Regional Hospital of Durrės Shtesė kontrate: Blerje Sodium Chloride (0.9%-500 ml), pėr nevoja spitalore, Loti 1 950,336 Signed the Contract + Additional Contract MEDICAMENTA SHPK - TRIMED SHPK 791,947
Regional Hospital of Durrės Regional Hospital of Durrės Shtesė kontrate: B15-Blerje Barna gjaku organet formuese te gjakut, antineoplastike dhe imunomodulatore, hormonale sistemike, hormonet seksuale, metabolizmi dhe trakti tretes dhe sistemi nervor, per nevoja spitalore, Loti 8 - Sevofluran 427,740 Signed the Contract + Additional Contract MEGAPHARMA SHPK 356,450
Regional Hospital of Durrės Regional Hospital of Durrės Shtesė kontrate: Blerje Barna anestezi reanimacion, sistemi antiinfektiv tė pėrgjithshėm dhe gjaku organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, Loti 2 - Isofluran, Loti 15 - Cefepime 320,060 Signed the Contract + Additional Contract MEGAPHARMA SHPK 266,717
Regional Hospital of Durrės Regional Hospital of Durrės Shtesė kontrate: Medikamente dhe Materiale mjekėsore, Loti 9 - Levofloxacin dhe Loti 18 - Providone Jodine 174,000 Signed the Contract + Additional Contract MEGAPHARMA SHPK 174,000
Hospital Service Directorate of Librazhd Hospital Service Directorate of Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna gjaku dhe organet formuese te gjakut,antineoplastike dhe imunomodulatore,hormonale sistemike,hormonet seksuale, metabolizmi dhe trakti tretes dhe sistemi nervor, per nevoja spitalore ndare ne lote, gjithsej 8 lote (B15 - Loti 3,4,5,7) 198,630 Signed the Contract + Additional Contract Alfarmakos SHPK 165,525
Hospital Service Directorate of Librazhd Hospital Service Directorate of Librazhd Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale pėr nevojat e institucioneve spitalore (MM2) 59,142 Signed the Contract + Additional Contract EUROMED SHPK 59,142
Hospital Service Directorate of Librazhd Hospital Service Directorate of Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna anti infektive te pergjithshem, gjaku dhe organet formuese te gjakut dhe sistemi respirator per nevoja spitalore ndare ne lote, gjithsej 3 lote, (Loti 3) 4,233 Signed the Contract + Additional Contract Alfarmakos SHPK 3,527
Hospital Service Directorate of Korēa Hospital Service Directorate of Korēa Shtesė kontrate: Loti I - Furnizim me lėndė djegėse pėr automjete Diezel (Gazoil) pėr nevojat spitalore, Spitali Korēė 1,534,800 Signed the Contract + Additional Contract Kastrati SHA 1,279,000
Hospital Service Directorate of Korēa Hospital Service Directorate of Korēa Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore , Spitali Korēė , e ndarė nė lote ( B1-1 bar / 1 lot ) - Loti 30 Antiinfektivė tė pėrgjithshėm, Metronidazole 500 mg - 100 ml Flakon 141,360 Signed the Contract + Additional Contract VINIFARMA SHPK 117,800
Hospital Service Directorate of Korēa Hospital Service Directorate of Korēa Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore , Spitali Korēė , e ndarė nė lote ( B1-1 bar / 1 lot ) - Loti 8 Anti-infektive te pergjithshem Moxifloxacine 55,600 Signed the Contract + Additional Contract INTERMED SHPK 46,333
Hospital Service Directorate of Korēa Hospital Service Directorate of Korēa Shtesė kontrate: Blerje Medikamente pėr nevojat Spitalore , Spitali Korēė , e ndarė nė lote ( B1-1 bar / 1 lot ) - Loti 26 Anti-infektive tė pėrgjithshėm Ceftazidime 39,200 Signed the Contract + Additional Contract INTERMED SHPK 32,667
Hospital Service Directorate of Kavaja Hospital Service Directorate of Kavaja Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi pėr nevojat spitalore 124,435 Signed the Contract + Additional Contract OES DISTRIMED SHPK - EUROMED SHPK 124,435
Hospital Service Directorate of Saranda Hospital Service Directorate of Saranda Shtesė kontrate: Blerje medikamente B7 -1bar/1lot. Loti 5 - Thiopental 1gr fl 4,214 Signed the Contract + Additional Contract FLORFARMA SHPK 3,512
Hospital Service Directorate of Saranda Hospital Service Directorate of Saranda Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale pėr nevojat e institucioneve spitalore (MM2) 678,022 Signed the Contract + Additional Contract OES DISTRIMED SHPK - EUROMED SHPK 678,022
Hospital Service Directorate of Saranda Hospital Service Directorate of Saranda Shtesė kontrate: Blerje medikamente B2-1bar/1lot. Loti 19 - Manitol 20 % 250 ml fl 51,662 Signed the Contract + Additional Contract FLORFARMA SHPK 43,052
Hospital Service Directorate of Saranda Hospital Service Directorate of Saranda Shtesė kontrate: Blerje medikamente B5 -1bar/1lot. Loti 20 - Suxamethonium 100 mg fl; Loti 23 - Pancuronium bromide 4 mg 2 ml amp 7,454 Signed the Contract + Additional Contract FLORFARMA SHPK 6,212
Regional Hospital of Durrės Regional Hospital of Durrės Shtesė kontrate: B5- Blerje Barna anti-infektive te pergjithshem, antituberkulare, antineoplastike dhe imunomodulatore,dermatologjike, gjaku organet formuese te gjakut, psikiatria, Sistemi kardiovaskular dhe Sistemi muskolo-skeletik, per nevoja spitalore - Loti 20 Suxamethonium. B6- Blerje barna hormonale sistemike hormonet seksuale, Metabolizmi dhe trakti tretes, lende kontrasti per CT dhe Lende kontrasti per MRI, per nevoja spitalore - Loti 22 Calcium gluconate. B7- Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese te gjakut per nevoja spitalore - Loti 5 Thiopental 188,240 Signed the Contract + Additional Contract FLORFARMA SHPK 188,240
Hospital Service Directorate of Pogradec Hospital Service Directorate of Pogradec Shtesė kontrate: Blerje medikamente pėr Drejtorinė e Shėrbimit Spitalor Pogradec. 244,609 Signed the Contract + Additional Contract TRIMED SHPK 203,841
"Nėnė Tereza"  University Hospital Center "Nėnė Tereza"  University Hospital Center Shtesė kontrate: Blerje barna B3 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, pėr nevoja spitalore, e ndarė nė lote: Loti 4 - Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Human albumine 20%-50ML Flakon 1,121,575 Signed the Contract + Additional Contract LEKLI SHPK - MEGAPHARMA SHPK 934,646
Regional Hospital Directorate of Lezha Regional Hospital Directorate of Lezha Shtesė kontrate: Furnizim me lėndė djegėse pėr automjete Diesel (Gazoil) 1,000,000 Signed the Contract + Additional Contract N.S.S SHPK 1,000,000
Regional Hospital Directorate of Lezha Regional Hospital Directorate of Lezha Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 105,480 Signed the Contract + Additional Contract MEDICAMENTA SHPK 441,167
Regional Hospital Directorate of Lezha Regional Hospital Directorate of Lezha Shtesė kontrate: B1 - Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti-infektivė tė pėrgjithshėm dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore 11,780 Signed the Contract + Additional Contract VINIFARMA SHPK 9,817
Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Shtesė kontrate: Shėrbim printimi 55,495 Signed the Contract + Additional Contract FERIT MYFTARI 55,495
Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Regional Hospital Directorate of Gjirokastra Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi per Imazherine (filma dhe solucione) 140,790 Signed the Contract + Additional Contract SAER MEDICAL SHPK 140,790
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Shtesė kontrate: Mirėmbajtje ndėrtimore 750,000 Signed the Contract + Additional Contract TOTILA SHPK 750,000
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Shtesė kontrate: Mirėmbajtje elektrike hidraulike 200,000 Signed the Contract + Additional Contract TOTILA SHPK 200,000
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me materiale pastrimi 264,050 Signed the Contract + Additional Contract WCENTER SHPK 264,050
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me materiale tė buta 296,000 Signed the Contract + Additional Contract Blerina kapedani 296,000
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me Barna 2,550 Signed the Contract + Additional Contract FUFARMA SHA 2,125
Regional Hospital Directorate of Berat Regional Hospital Directorate of Berat Shtesė kontrate: Furnizimi me Barna 22,686 Signed the Contract + Additional Contract FUFARMA SHA 18,905