Open Procurement Albania

Blerje barna B2/1- Dermatologjike, Hormonale sistemike, hormonet seksuale, Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Lėndė Kontrasti gastrointestinal, Metabolizmi dhe trakti tretės. Loti 5 - Acetylsalicylic acid 100 mg Tablete/ Kapsule

Contracted Institution "Nėnė Tereza"  University Hospital Center
Tenderer Institution "Nėnė Tereza"  University Hospital Center
Tender object Blerje barna B2/1- Dermatologjike, Hormonale sistemike, hormonet seksuale, Gjaku dhe organet formuese tė gjakut, Lėndė Kontrasti gastrointestinal, Metabolizmi dhe trakti tretės. Loti 5 - Acetylsalicylic acid 100 mg Tablete/ Kapsule
Reference No. REF-23060-08-03-2017
Estimated / Celing Value ALL without VAT 130,221
Type of Contract Purchase of Goods
Procurement Method Request for Proposal
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 04-08-2017
Last date of Submitted Documents 14-08-2017
Tender Held Date 14-08-2017
No. of Bidders 2
Bidders Aldosch Farma - Pharma One
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • K31503045V
 • Aldosch-Farma SHPK
 • The winning bid ALL without vat 94500
  Bidder Announcement date 06-09-2017
  Award and Contract Amount ALL with VAT 113400
  Contract date 11-09-2017
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 15-12-2017
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa. Operatorė tė skualifikuar:
  Shoqėria “Pharma One” shpk
  Komisioni i Vlerėsimit tė Ofertave nga shqyrtimi i kėsaj oferte nė mbėshtetje tė pikės 5, tė nenit 53, tė Ligjit 9643, datė 20.11.2006, pėr “Prokurimin publik”, i ndryshuar dhe mbėshtetje tė Kreu VII, neni 66, pika 3, tė VKM nr.914, datė 29.12.2014 pėr “Miratimin e rregullave tė prokurimit publik”, e shpall tė pavlefshme ofertėn e “Pharma One” shpk pasi nuk ploteson Kriteret e Vecanta te Kualifikimit dhe Specifikimet Teknike sipas DST.
  Cancellation reason
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Formulari i njoftimit tė kontratės
  Technical Specification
  Bidder Announcement Formulari i njoftimit tė fituesit
  Signing of the Contract Nr.37 - Dt.18-09-2017