Open Procurement Albania

Loti 9 Fentanyl

Contracted Institution The Apparatus of the Ministry of Health
Tenderer Institution The Apparatus of the Ministry of Health
Tender object B4 - Blerje barna Anti-infektive te pergjithshem, oksigjen i gaztė, anestezi, reanimacion, antiturbekulare dhe barna antineoplastike dhe immunomodulatore - Marrėveshje Kuadėr. Loti 9 Fentanyl.
Oferta fituese eshte 233 leke pa TVSH per nje njesi.
Reference No. REF-48763-02-17-2018
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 7 794 797,00
Type of Contract Public Service Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Announced the Winner
Tender Publication Date 19-02-2018
Last date of Submitted Documents 14-03-2018
Tender Held Date 14-03-2018
No. of Bidders 2
Bidders Florfarma SHPK
Incomed SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • K21405001N
 • FLORFARMA SHPK
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date 19-04-2018
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 12 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar
  1) Incomed SHPK
  Nuk ploteson kriteret e vecanta te percaktuara ne DST.
  Konkretisht bari i dorezuar nga OE me Urdherin e Ministrit te Shendetesise nr. 501, date 15.11. 2016 rezulton i pezulluar. Referuar legjislacionit farmaceutik periudha e pezullimit eshte dy vjeēare.
  Cancellation reason
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Technical Specification
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract