Open Procurement Albania

Lot.3 Supervizim i rikonstruksionit tė disa QSH-ve nė qarqet Berat, Korēė dhe Elbasan

Contracted Institution The Apparatus of the Ministry of Health
Tenderer Institution The Apparatus of the Ministry of Health
Tender object Lot.3 Supervizim i rikonstruksionit tė disa QSH-ve nė qarqet Berat, Korēė dhe Elbasan.
Operatoret fitues te kesaj procedure prokurimi jane:
1. Taulant SHPK me oferte1,038,704.85 leke pa TVSH.
2.HMK-Consulting Shpk me oferte 1,038,704.85 leke pa TVSH.
3. MAK Shpk &Dricons Shpk & Infraconsult SHpk me oferte 1,038,704.85 leke pa TVSH.
Reference No. REF-68732-05-14-2018
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 315 785,00
Type of Contract Rental Contract
Procurement Method Request for Proposal
Stage Procedure Re-Proclaimed and Signed the Contract
Tender Publication Date 15-05-2018
Last date of Submitted Documents 25-05-2018
Tender Held Date 25-05-2018
No. of Bidders 5
Bidders Taulant SHPK
B-Vaal Engineering SHPK
HMK-Consulting SHPK
Novatech Studio SHPK
MAK &Dricons & Infraconsult SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • "TAULANT" SHPK - HMK - Consulting- M.A.K Studio-"DRICONS"-InfraKonsult
 • The winning bid ALL without vat 1 038 704,85
  Bidder Announcement date 14-08-2018
  Award and Contract Amount ALL with VAT 1 028 193,48
  Contract date 05-07-2018
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 24 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  JAne skualifikuar:
  1.Novatech Studio.
  Nuk ploteson kriterin e numrit mesatar te punonjesve per janar-mars 2018 per pjesmarrje ne Lotin IV+ Loti III, percaktuar si kriter ne DT KVK:
  PJESMARRJA NĖ MĖ SHUMĖ SE NJĖ LOT:
  - Nese nje operator ekonomik konkuron ne me shume se 1 lot te kesaj procedure prokurimi atehere ai duhet te zoteroje kapacitetet teknike, ekonomike financiare dhe kualifikimin profesional per te realizuar objektin e procedures se prokurimit, pra te gjitha loteve se bashku. Ne kete kuptim edhe kriteret e vecanta per kualifikim ( si psh kategorite e licensave, nr. i punonjesve, kontratat e ngjashme, xhiro., etj) duhet te plotesohen nga operatori ekonomik ne varesi te loteve qe ai konkuron. Numri mesatar i punonjesve per Novatechun eshte 9, nderkohe qe per Lotin IV+ Lotin III duhet te jete jo me i vogel se 18 (tetembedhjete) punonjes per periudhen Janar 2018-mars 2018.
  2.B-Vaal Engineering Shpk
  Nuk ploteson kriterin e kontratave te ngjashme .
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Bidder Announcement Nr.33 - Dt.20-08-2018
  Signing of the Contract Nr.02 - Dt.14-01-2019

  Lot.3 Supervizim i rikonstruksionit tė disa QSH-ve nė qarqet Berat, Korēė dhe Elbasan

  Contracted Institution The Apparatus of the Ministry of Health
  Tenderer Institution The Apparatus of the Ministry of Health
  Tender object Lot.3 Supervizim i rikonstruksionit tė disa QSH-ve nė qarqet Berat, Korēė dhe Elbasan.
  Operatoret fitues te kesaj procedure prokurimi jane:
  1. Taulant SHPK me oferte1,038,704.85 leke pa TVSH.
  2.HMK-Consulting Shpk me oferte 1,038,704.85 leke pa TVSH.
  3. MAK Shpk &Dricons Shpk & Infraconsult SHpk me oferte 1,038,704.85 leke pa TVSH.
  Reference No. REF-68732-05-14-2018
  Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 315 785,00
  Type of Contract Public Work Contract
  Procurement Method Request for Proposal
  Stage Procedure Re-Proclaimed and Announced the Winner
  Tender Publication Date 15-05-2018
  Last date of Submitted Documents 25-05-2018
  Tender Held Date 25-05-2018
  No. of Bidders 5
  Bidders Taulant SHPK
  B-Vaal Engineering SHPK
  HMK-Consulting SHPK
  Novatech Studio SHPK
  MAK &Dricons & Infraconsult SHPK
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • "TAULANT" SHPK - HMK - Consulting- M.A.K Studio-"DRICONS"-InfraKonsult
 • The winning bid ALL without vat 1 038 704,85
  Bidder Announcement date 14-08-2018
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 24 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  JAne skualifikuar:
  1.Novatech Studio.
  Nuk ploteson kriterin e numrit mesatar te punonjesve per janar-mars 2018 per pjesmarrje ne Lotin IV+ Loti III, percaktuar si kriter ne DT KVK:
  PJESMARRJA NĖ MĖ SHUMĖ SE NJĖ LOT:
  - Nese nje operator ekonomik konkuron ne me shume se 1 lot te kesaj procedure prokurimi atehere ai duhet te zoteroje kapacitetet teknike, ekonomike financiare dhe kualifikimin profesional per te realizuar objektin e procedures se prokurimit, pra te gjitha loteve se bashku. Ne kete kuptim edhe kriteret e vecanta per kualifikim ( si psh kategorite e licensave, nr. i punonjesve, kontratat e ngjashme, xhiro., etj) duhet te plotesohen nga operatori ekonomik ne varesi te loteve qe ai konkuron. Numri mesatar i punonjesve per Novatechun eshte 9, nderkohe qe per Lotin IV+ Lotin III duhet te jete jo me i vogel se 18 (tetembedhjete) punonjes per periudhen Janar 2018-mars 2018.
  2.B-Vaal Engineering Shpk
  Nuk ploteson kriterin e kontratave te ngjashme .
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Technical Specification
  Bidder Announcement Nr.33 - Dt.20-08-2018
  Signing of the Contract

  Lot.1 “Supervizim i rikonstruksionit tė disa QSH- ve nė qarqet Tiranė dhe Durrės”

  Contracted Institution The Apparatus of the Ministry of Health
  Tenderer Institution The Apparatus of the Ministry of Health
  Tender object Lot.1 “Supervizim i rikonstruksionit tė disa QSH- ve nė qarqet Tiranė dhe Durrės”
  Reference No. REF-68465-05-11-2018
  Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 301 435,00
  Type of Contract Public Work Contract
  Procurement Method Request for Proposal
  Stage Procedure Cancelled Procurement
  Tender Publication Date 14-05-2018
  Last date of Submitted Documents 24-05-2018
  Tender Held Date 24-05-2018
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 24 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Pėr shkaqe qė dalin jashtė kontrollit tė autoritetit kontraktor dhe tė paparashikueshme nė kohėn e fillimit tė procedurės sė prokurimit, duke respektuar parimet e barazisė dhe tė transparencės, sipas pėrcaktimit nė rregullat e prokurimit publik.
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Technical Specification
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.20 - Dt.21-05-2018


  The development of the Red Flags algorithm, in the period between 2 July 2017 - 28 February 2018, was financially supported by the United States Agency for International Development (USAID), through the "Transparency in Health Engagement" project.


  The establishment of this portal's database was financially supported, in the period between June 2016 - January 2017, from the US Embassy Democracy Commission, Small Grants Program.

  The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.