Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
166 1157 4,920 36,894,210,018 3,655 26,164,784,414 23,078,066,323

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Blerje dhe montim transformator fuqie 170MVA, 13.8/242 kV 190,000,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce ’Blerje bilete avioni vajtje–ardhje me itinerar Tirane-Viene-Tirane Announced the Winner AMADEUS TRAWELL AND TOURS 54,612.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Tonera dhe aksesore per pajisje printimi multifunksionale 4,700,000 Announced the Winner InfoSoft Office 3601749.39
Sh.A Albpetrol Blerje makine per trajtime siperfaqesore me rryma te frekuencave te mesme 4,460,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande «Ndertimi i kanalizimeve te Ujerave te zeza ne Bllokun mbi rrugen nr.5, lagjia nr. 3, Sarande» 19,446,973 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Kruje Blerje Mates UJi 2,999,724 Announced the Winner 2AF ALBANIA GROUP SHPK 2,878,200.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Printim faturash per vitin 2019 3,239,994 Announced Procurement
Sh.A Posta Shqiptare Leasing pėr automjete e motorrcikleta pėr 4 vite 100,000,000 Cancelled Procurement
Sh.A Porti Detar Vlore Blerje karburanti 2,213,314 Announced Procurement
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Studimi i zhvillimit te Rrjetit inxhinierik per furnizimin me energji elektrike ne qender te Tiranes ne perputhje me zhvillimin Urban te Bashkise Tirane 53,393,333 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Realizim i sherbimeve data, sistemit te sigurise dhe sistemeve smart te UKD-se 7,966,833 Re-Proclaimed and Cancelled
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Tonera, Bojėra Printeri 32,889,500 Announced the Winner ERISONI COMPANY SHPK 23,080,500.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Loti I : Shėrbimi privat i sigurisė fizike pėr N/Stacionin Fierz, N/Stacionin Koman, N/Stacionin V.Dejės, N/Stacionin Koplik dhe N/Stacionin Burrel 64,384,485 Announced the Winner TREZHNJEVA 63189925.20
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje e dy licensave USB per program kompjuterik PSS/E per analizen e rrjeti 9,445,000 Announced the Winner EMC Group 8,315,000.00
Albgaz sh.a Blerje bileta avioni vajtje ardhje me destinacion Tiranė - Milano (Itali) Tiranė dhe Tiranė - Romė (Itali) Tiranė Announced Procurement
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane BLERJE PJESĖ KĖMBIMI (FILTRA) PĖR HEC KOMAN. 2,572,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Projektime per permiresimin e sistemit te furnizimit me uje ne Sh.A UK Vlore 6,550,827 Re-Proclaimed Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Vendosja e sistemit Wi-Fi ne godinen e UKT sh.a" 4,996,065 Signed the Contract C.C.S. SHPK 4,645,700.00
SHA Ujėsjellės Kanalizime Korēė Punime gėrmimi me makineri pėr kanale pėr nevojat e UKKO SH.A. 1,657,100 Signed the Contract VILDEV - CO SHPK 460 leke (Shumatorja e ēmimeve pėr njėsi tė ofruar).
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje kimikate dhe reagente 5,071,049 Announced the Winner ''2 AT'' 5,026,850.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande «Sistemi i informimit dhe ekspozimit ndaj qytetarit per Ndermarjen Ujesjelles-Kanalizime sh.a Sarande» 1,780,000 Signed the Contract Endrit Xhina 1,680,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Hartimi i Projekt - Preventivit tė zbatimit tė objektit : Ndėrtim i zyrave qėndrore tė Ujėsjellės Kanalizime Tiranė sh.a 8,000,000 Signed the Contract SON Engineering & Construction Shpk - A&E Engineering Shpk 7,985,600.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande NDERTIMI I KAFAZIT TE SHKALLES ME VETRAT XHAMI TE TEMPERUAR 3,362,545 Signed the Contract 2 T SHPK 2,964,500.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster Materiale per mirembajtjen errjetit K.U.Z 2,082,950 Announced the Winner SARK SHPK 1,864,600.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Mbikqyrje per prokurimin me objekt Ndertim rrjeti i ri ne fshatin Rreth, Nj. Adm. Xhafzotaj, Bashkia Shijak. 898,488 Announced the Winner LEAD CONSULTING & HE & SK 11 & ARABEL - STUDIO 825,861.00
Rezidenca Studentore Universitare Nr. 2 Blerje lėndė djegėse solar pėr kaldajat. 3,500,000 Signed the Contract RESULI-ER SHPK 37 % Marzh fitimi.
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Rrethimi i depove te ujit dhe Stacionet e Pompimit te SH.A UK Vlore. 2,197,573 Re-Proclaimed and Announced the Winner B93 II & RAFIN COMPANY 2,192,507.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Upgrade dhe mirembajtja 3 vjecare e Platformės sė Monitorimit tė Hec-eve tė vegjėl 72,324,974 Announced the Winner ETS & ALBAELETTRICA 70,063,200.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Mirembajtje per tre vjet e sistemit i meaxhimit automatik te Rradhes/DVR/Kamera/ne KNK dhe Shtimi i KNK- ve me Sistemin e manaxhimit automatik te rradhes 76,600,000 Cancelled Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 2 Blerje Naftė(Eurodiesel 68,710,050 Signed the Contract A&T - O L S I SHPK 19.60 % Marzh fitimi.

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data