Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
167 1166 4,992 37,845,886,988 3,677 26,560,867,059 23,516,895,917

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Loti I : Shėrbimi privat i sigurisė fizike pėr N/Stacionin Fierz, N/Stacionin Koman, N/Stacionin V.Dejės, N/Stacionin Koplik dhe N/Stacionin Burrel 64,384,485 Announced the Winner TREZHNJEVA 63189925.20
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje e dy licensave USB per program kompjuterik PSS/E per analizen e rrjeti 9,445,000 Announced the Winner EMC Group 8,315,000.00
Albgaz sh.a Blerje bileta avioni vajtje ardhje me destinacion Tiranė - Milano (Itali) Tiranė dhe Tiranė - Romė (Itali) Tiranė Announced Procurement
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane BLERJE PJESĖ KĖMBIMI (FILTRA) PĖR HEC KOMAN. 2,572,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Projektime per permiresimin e sistemit te furnizimit me uje ne Sh.A UK Vlore 6,550,827 Re-Proclaimed Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Vendosja e sistemit Wi-Fi ne godinen e UKT sh.a" 4,996,065 Signed the Contract C.C.S. SHPK 4,645,700.00
SHA Ujėsjellės Kanalizime Korēė Punime gėrmimi me makineri pėr kanale pėr nevojat e UKKO SH.A. 1,657,100 Signed the Contract VILDEV - CO SHPK 460 leke (Shumatorja e ēmimeve pėr njėsi tė ofruar).
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje kimikate dhe reagente 5,071,049 Announced the Winner ''2 AT'' 5,026,850.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande «Sistemi i informimit dhe ekspozimit ndaj qytetarit per Ndermarjen Ujesjelles-Kanalizime sh.a Sarande» 1,780,000 Signed the Contract Endrit Xhina 1,680,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Hartimi i Projekt - Preventivit tė zbatimit tė objektit : Ndėrtim i zyrave qėndrore tė Ujėsjellės Kanalizime Tiranė sh.a 8,000,000 Signed the Contract SON Engineering & Construction Shpk - A&E Engineering Shpk 7,985,600.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande NDERTIMI I KAFAZIT TE SHKALLES ME VETRAT XHAMI TE TEMPERUAR 3,362,545 Signed the Contract 2 T SHPK 2,964,500.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster Materiale per mirembajtjen errjetit K.U.Z 2,082,950 Announced the Winner SARK SHPK 1,864,600.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Mbikqyrje per prokurimin me objekt Ndertim rrjeti i ri ne fshatin Rreth, Nj. Adm. Xhafzotaj, Bashkia Shijak. 898,488 Announced the Winner LEAD CONSULTING & HE & SK 11 & ARABEL - STUDIO 825,861.00
Rezidenca Studentore Universitare Nr. 2 Blerje lėndė djegėse solar pėr kaldajat. 3,500,000 Signed the Contract RESULI-ER SHPK 37 % Marzh fitimi.
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Rrethimi i depove te ujit dhe Stacionet e Pompimit te SH.A UK Vlore. 2,197,573 Re-Proclaimed and Announced the Winner B93 II & RAFIN COMPANY 2,192,507.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Upgrade dhe mirembajtja 3 vjecare e Platformės sė Monitorimit tė Hec-eve tė vegjėl 72,324,974 Announced the Winner ETS & ALBAELETTRICA 70,063,200.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Mirembajtje per tre vjet e sistemit i meaxhimit automatik te Rradhes/DVR/Kamera/ne KNK dhe Shtimi i KNK- ve me Sistemin e manaxhimit automatik te rradhes 76,600,000 Cancelled Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 2 Blerje Naftė(Eurodiesel 68,710,050 Signed the Contract A&T - O L S I SHPK 19.60 % Marzh fitimi.
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Automatizimi i Zyrės sė Kembimit 49,907,727 Signed the Contract ELEKTROSEK 49,777,777.00
ECO Tirana Blerje pjese kembimi per mjete 4,157,022 Signed the Contract Besnik Meēi 3,271,400.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Mbikqyrje per prokurimin me objekt Rikonstruksion i rrjetit te ujesjellesit Mulliri Bullgarit dhe 4 Rruget e Shijakut, Bashkia Shijak . 1,515,839 Signed the Contract G B Civil Engineering 1,389,636.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Implementimi i njė zgjidhje Enterprise pėr menaxhimin Operacional-Teknik tė aseteve tė rrjetit 196,280,000 Re-Proclaimed Procurement
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Auditim financiar dhe pėr projektet e Bankės Boterore pėr vitin ushtrimor 2018 7,936,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Belsh Blerje tubo me diameter me presjone te ndryshme dhe materiale hidraulike 6,072,207 Signed the Contract FAT GROUP
Sh.A Ujesjelles Bilisht Ndertimi i Depos Ujesjellesi Fshati Areze 2,998,998 Signed the Contract ALKO-IMPEX General Construcion SHPK 2416668.7
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Blerje bileta avioni per linjen ajrore Tirane-Bruksel e kthim. Announced the Winner ODISEA TRAVEL & TOURS 27,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Mirėmbajtje e Sistemit ARMS 12,420,000 Announced Procurement
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 3 Bileta udhėtimi me avion Tiranė- Essen (Gjermani) -Tiranė . Announced the Winner PLANET 151,125.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje e tre pompave zhytese per Sektorin e Kanalizimeve, viti 2019 6,050,000 Announced the Winner STE-LA 2000 SHPK 5,730,000.00
Sh.A Ujesjelles Patos Blerje Karburant per Shoqerine Sha Ujesjelles Kanalizime,Patos. 4,333,333 Signed the Contract O L S I SHPK 18 % Marzh Fitimi.

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data