Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
167 1125 4,871 34,518,873,040 3,485 22,488,257,098 19,839,776,278

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Blerje materiale inerte” 6,999,433 Announced the Winner 2AF ALBANIA GROUP SHPK 6,892,000.00
Sh.A Ujesjelles Kukes Blerje Matesa Uji 2,506,667 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Pastrimi i kanalit tek ish- Fusha e Aviacionit dhe transporti i dherave e mbeturinave te ndertimit PK1-PK8 L=2350m 2,366,910 Announced the Winner 2 N 1,796,730.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Zhvillimi i funksionaliteteve dhe shtimi i perdoruesve per faturimin e Takses se Prones 1,960,000 Signed the Contract KREATX 1,950,000.00
ECO Tirana Blerje qese mbeturinash per kosha. 943,200 Re-Proclaimed and Signed the Contract S.L.M. 936,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje bileta avioni Tirane-Linz,Austri, Linz,Austri -Tirane per UKT sh.a Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje Kimikate. 20,985,915 Announced the Winner ''2 AT'' 20,553,250.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Vleresimi teknik i pajisjeve te Nenstacioneve dhe linjave te transmetimit 69,375,209 Re-Proclaimed and Announced the Winner Tech - Inspect 66,540,596
ECO Tirana Blerje materiale per fshesat e makinerive fshese. 1,399,903 Re-Proclaimed and Announced the Winner ASSOPLAST ALBANIA 1,398,640.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Pjese Kembimi Automjetesh 16,331,999 Announced the Winner LUAR Bros 9,183,385.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Venie ne pune e rrjetit te ri te ujesjellesit ne zonen e vilave Selite dhe rikonstruksion rrjet ujesjellesi ne rruget V.Hobdari, F. Bodinaku dhe ne zonen e kufizuar nga Rr.S.Delvina dhe J.Vrioni" 6,719,313 Announced the Winner K.M.K 6,217,097.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mirėmbajtje dhe riparime tė tjera elektrike. 4,200,000 Announced the Winner ELEKTROINVEST 3,989,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Belsh Zevendesim i linjes Belsh-Cepe 20,806,185 Signed the Contract FRANKO CONSTRUCTION & Ergi SHPK 20,542,419.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Shpim pusi dublant Nr 3 B Kafaraj 2,806,000 Announced the Winner A.K.M 2,614,750.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Furnizim vendosje me shtrese stabilizanti dhe Asfalt Betoni per nevojat e Sh.A UK Vlore 2,146,300 Re-Proclaimed and Announced the Winner ASI-2A CO 2,100,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rinovimi i Suportit te Infrastruktures Qendrore te UKT sh.a 20,996,000 Signed the Contract C.C.S. SHPK 18,907,555.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Sherbim Riparim Elektromotore dhe Transformatore 1,400,000 Signed the Contract Remonti Elektrik 1,240,000.00
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Bėrja e procedurave te reja RNAV departurės nga tė dyja pistat. 41,666,666 Announced the Winner CONSULTING & MANAGEMENT ALBANIA 23,685,000
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Blerje materiale kancelarie, Kompjutera, Skaner, Fotokopje, Printer 1,350,000 Announced the Winner Panajot Xhoxhi 209,618.00 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Sherbimi i ruajtjes se prones me subjekte te objekteve te shaUjesjelles Kanalizime Fier qendrave ne varesi te tij dhe shoqerim vlerash monetare 25,165,998 Announced the Winner MYRTO SECURITY 25091784.62
Tirana Parking Shpenzime pėr mirėmbajtjen e rrugėve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike elektrike, telefonike, ngrohje. 1,080,000 Announced the Winner Climacasa SHPK&AL-TEK SHPK 1,026,000.00
ECO Tirana Blerje rezina 1,197,000 Signed the Contract Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 1,197,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Kruje Blerje Karburanti. 1,439,244 Signed the Contract EUROPETROL DURRES ALBANIA 1,439,244.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Cerrik Blerje materiale pėr mirėmbajtje rrjeti (hidraulike, elektrike, tuba etj). 2,974,255 Signed the Contract FREDI ELECTRONIC 2,970,725
ECO Tirana Blerje bluza, jeleke verore dhe kapele me logo 984,500 Signed the Contract BLERINA KAPEDANI   983,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Ndertim i rrjetit shperndares ne zonen Kthesa e Ariut dhe koderlore, Nj.adm.Sukth,Bashkia Durres 15,130,111 Signed the Contract LIQENI VII-NDERTIMI shpk 14,767,251.00
ECO Tirana Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanik 2,357,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract TOP-OIL 2,233,700.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje pajisje kompjuterike per KNK dhe rinovim i atyre ekzistuese 9,990,000 Signed the Contract FASTECH SHPK 8,477,700
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje vegla, pajisje mekanike 34,880,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract POWER INDUSTRIES 33,862,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lezhe Blerje karburant Nafte D1 per nevoja te Sh.A.Ujesjelles Kanalizime Lezhe 3,855,600 Signed the Contract O L S I SHPK 5.7 % marzh fitimi.

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data