Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
166 1157 4,920 36,894,210,018 3,655 26,164,784,414 23,078,066,323

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Lyerje me boje e fasades veriore te Godines se Oshee sh.a 1,181,052 Announced the Winner Meni SHPK 801,254.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Shėrbimi i pastrimit dhe gjelbėrimit pėr godinėn qėndrore tė OST sh.a. 16,920,000 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i Parė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Ndėrtim rrjet shpėrndarės ujėsjellėsi nė lagjen e Malėsorėve” 241,021 Announced the Winner INFRATECH SHPK 216,919.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i shtatė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Vendosja e manometrave nė 25 pika kryesore tė rrjetit tė ujėsjellėsit.” 389,256 Announced the Winner INFRATECH SHPK 329,371.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi ne rruget "Bilal Xhaferri, Pjeter Budi, Sef Kosharja, Xhemal Kada, Prenga, Vojo Kushi, Vincens Prenushi, Sado Kosheno, Xhemal Dervishi, Mitat Frasheri, Themisokli Germenji" 1,047,185 Announced the Winner B-VAAL ENGINEERING 958,835.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndėrtim linje transmetimi nga puseta Yzberisht deri nė Depo Kombinat. 68,863,113 Announced the Winner ADRIATIK & VARAKU.E SHPK 63,913,231.36 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Studim projektim per rikonstruksione ne rrjetin ekzistues te qytetit Durres” 47,232,906 Announced the Winner INVICTUS 46,942,658.00 
Sh.A Posta Shqiptare Loti i Parė: Rikonstruksion i Filialeve te Postės Shkodėr, Lezhė, Mat dhe Kukės 32,277,999 Announced Procurement
Sh.A Posta Shqiptare Loti i Dytė: Rikonstruksion i Filialeve te Postės Berat, Lushnje dhe Fier 43,596,234 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje instalim elektropompa 3,257,933 Signed the Contract VASAA SHPK 2,322,100.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korēė Furnizimi dhe instalimi i sistemit automatik tė matjes tė ujit tė pijėshėm nė fshatin Mborje” sipas Projektit "Bashkėveprimi ndėrkufitar pėr furnizimin me ujė tė pastėr nėpėrmjet njė mjedisi tė shėndetshėm“ ( ”SAVE SAFE WATER”). 13,125,800 Announced the Winner Integrated Technology Services - Energy 2 SRL 12,841,605.00
Termocentrali Vlore sh.a Blerje materiale per konservimin e impiantit 4,160,000 Announced the Winner Alfred Bėnja 3,982,600.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Sherbim Fotokopje me te Tretet 9,761,975 Announced the Winner PC STORE SHPK 54.70  leke ( Shumatorja e ēmimeve pėr njėsi ).
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje pajisje kompjuterike dhe informatike 11,968,077 Signed the Contract S&T Albania SHPK 11,608,353.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rikonstruksion rrjet ujesjellesi ne rrugen:"Bedri Karapici","Hamdi Pepa" 21,129,664 Announced the Winner INA 18,674,926.00 
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i dytė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion rrjet kanalizimi nė Rrugėn e Elbasanit” 2,891,462 Announced the Winner G B Civil Engineering 2,552,166.09 
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i pestė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Ndėrtim linje transmetimi nga puseta Yzberisht deri nė Depo Kombinat” 1,451,634 Announced the Winner B-VAAL ENGINEERING 1,318,039.98 
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i dhjetė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikualifikim i ambienteve tė impiantit Bovillė” 3,994,411 Announced the Winner CIVIL CONS & ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS 3,607,525.48 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje inerte dhe lidhese 1,452,835 Signed the Contract K.M. KONSTRUKSION 1,395,020.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i I-rė: Shėrbimi i ruajtjes sė objekteve dhe personelit me roje tė kategorisė 1.3.A Qarku Shkoder. 3,830,400 Announced the Winner Nazeri 2000 SHPK 3768622.50
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Biletė avioni Tiranė-Bruksel-Tiranė Announced the Winner ALBTOURS D-VAS tour 45,700.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Blerje karburanti per nevoat e Shoqerise 6,000,000 Signed the Contract A&T 127,34 leke pa tvsh Marzhi i fitimit 5,8%
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Mirembajtja e sistemit financiar menaxherial SAP 12,780,000 Announced the Winner S-SYSTEMS 12,780,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Mirembajtje per tre vjet e sistemit i meaxhimit automatik te Rradhes/DVR/Kamera/ne KNK dhe Shtimi i KNK- ve me Sistemin e manaxhimit automatik te rradhes 76,600,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje elektropompa zhytese e panele 13,894,000 Signed the Contract NOVAMAT 10,204,410.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndertim impianti klorinimi ne ujesjellesat rajonal dhe vendosje matesash ne depo 26,699,117 Announced the Winner K.M.K 24,676,785.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje kancelari dhe zarfa 26,998,000 Announced the Winner
Sh.A Albpetrol Sigurimi i aseteve te shoqerise Albpetrol sha 13,791,601 Announced the Winner Atlantik sha & Sigal sha 13,750,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Marrje me qera operacionale tė mjeteve motorike per 3 vjet 91,728,000 Announced Procurement
Sh.A Posta Shqiptare Mirėmbajtje kondicionerash dhoma e serverave, sistemi i kondicionimit tė Drejtorisė sė Pėrgjithshme 4,005,320 Announced Procurement

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data