Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
167 1169 4,990 36,569,084,251 3,683 25,468,181,736 22,421,381,210

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Zyrih-Tirane Announced the Winner ALBTOURS D-VAS tour 39,000.00
Sh.A Porti Detar Sarande Rehabilitimi i kalates se trageteve RORO, v.2019 30,000,000 Announced Procurement
Sh.A Posta Shqiptare Blerje paisje mobilimi pėr zyra 30,000,000 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i tretė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion rrjet ujėsjellėsi tė rrjetit tė vjetėr nė rrugėt qė lidhen me Rrugėn e Kavajės, Mihal Duri , Kont Urani.” 623,943 Announced the Winner ERALD-G SHPK 527,952.00
Sh.A Porti Detar Sarande Materiale elektrike dhe hidraulike, v.2019 1,500,000 Announced the Winner VUHO 2018 1,463,430.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i nėntė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion i linjės se ujėsjellesit Ų 140 mm PE nga baseni i presionit nė Dajt deri nė depon e fshtit Ferraj” 1,188,366 Announced the Winner CIVIL CONS & HMK - Consulting 1,089,826.51 
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Permiresimi i matjeve te enteve private qe perdorin ujin si lende te pare 1,350,368 Announced the Winner A & E Engineering SHPK 1,172,012.00 
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi ne bllokun e kufizuar nga rruget "Lunxheria ,Durresi, Koka-Kola, Laknas" 1,047,185 Announced the Winner INFRATECH SHPK 977,896.07 
Sh.A Ujesjelles Kukes Blerje Matesa Uji 2,506,667 Announced the Winner A.M.U SHPK 2,391,200.00 
ALBCONTROL SH.A. ( ish A.N.T.A) Instalimi "Akses Control System" nė ACC/TĖR dhe integrimi me "Rostering System"- Faza II 66,666,000 Re-Proclaimed and Announced the Winner R & T 65,345,200
ALBAFILM Rikonstruksioni i kapanonit te rekuizites se veturave 2,425,833 Announced the Winner Meni SHPK 1,811,851.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 4 Bileta udhėtimi me avion Tiranė- Ankara-Tiranė Announced the Winner AR & LO 270,600.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Sherbimi i Sigurimit me roje fizik dhe me sistem elektronik te objekteve ne administrim te shoqerise UKE sh.a Elbasanper vitin 2019 27,745,161 Announced the Winner UEVI-2015 27523051.24
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rikonstruksion rrjet ujesjellesi dhe kanalizimi ne Rrugen"Dalip Zavalani, Vath Koreshi, dhe rrugen midis Petro Nini Luarasi dhe Shyqeri Ishmi. 14,112,605 Announced the Winner GERARD - A 12,500,217.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i tetė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion i Depos me W-4000 m3 nė Partitar“ 452,854 Announced the Winner CIVIL CONS & NORD COMAT 418,019.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i njėmbėdhjetė: Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion rrjet ujėsjellėsi Dn-426 mm, Dn-200mm nė rrugėn "Xhanfize Keko" 1,218,112 Announced the Winner INFRATECH SHPK 1,116,748.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion rrjet ujesjellesi ne rrugen "Bedri Karapici" "Hamdi Pepa" 549,371 Announced the Winner NORD - COMAT SHPK 494,434.00
Sh.A Posta Shqiptare Loti i II-tė Shėrbimi i ruajtjes sė objekteve dhe personelit me roje tė kategorisė 1.3.A Qarku Durrės. 3,830,400 Announced the Winner Nazeri 2000 SHPK 3,768,622.50 
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Permiresimi dhe Mirembajtja 3 vjeēare e Platformes Elektronike te Blerjes se Energjise Elektrike 14,978,273 Announced Procurement
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Schenectady, NY SHBA-Tirane Announced the Winner ALBTOURS D-VAS tour 101,475.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Sherbimi i ruajtjes se prones me subjekte te objekteve te shaUjesjelles Kanalizime Fier qendrave ne varesi te tij dhe shoqerim vlerash monetare 25,165,998 Signed the Contract MYRTO SECURITY 25091784.62
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, loti 1,Qyteti Durres 41,804,762 Announced the Winner ARKONSTUDIO & LIGUS 40726866.03
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Mbikqyrja e punimeve gjate zbatimit te kontratave te puneve, parashikuar ne investimet e OST sh.a. pėr vitin 2019 13,000,000 Announced the Winner NET Group & ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS 11,200,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Lyerje me boje e fasades veriore te Godines se Oshee sh.a 1,181,052 Announced the Winner Meni SHPK 801,254.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Shėrbimi i pastrimit dhe gjelbėrimit pėr godinėn qėndrore tė OST sh.a. 16,920,000 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i Parė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Ndėrtim rrjet shpėrndarės ujėsjellėsi nė lagjen e Malėsorėve” 241,021 Announced the Winner INFRATECH SHPK 216,919.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i shtatė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Vendosja e manometrave nė 25 pika kryesore tė rrjetit tė ujėsjellėsit.” 389,256 Announced the Winner INFRATECH SHPK 329,371.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi ne rruget "Bilal Xhaferri, Pjeter Budi, Sef Kosharja, Xhemal Kada, Prenga, Vojo Kushi, Vincens Prenushi, Sado Kosheno, Xhemal Dervishi, Mitat Frasheri, Themisokli Germenji" 1,047,185 Announced the Winner B-VAAL ENGINEERING 958,835.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndėrtim linje transmetimi nga puseta Yzberisht deri nė Depo Kombinat. 68,863,113 Announced the Winner ADRIATIK & VARAKU.E SHPK 63,913,231.36 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Studim projektim per rikonstruksione ne rrjetin ekzistues te qytetit Durres” 47,232,906 Announced the Winner INVICTUS 46,942,658.00 

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data