Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
166 1157 4,920 36,894,210,018 3,655 26,164,784,414 23,078,066,323

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndėrtim tepėrplotėsi dhe shkarkuesi nė Depot e Tiranės. 20,188,819 Announced the Winner KURTI - 07" SHPK & VIANTE Konstruksion 18,772,915.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Tuba dhe Rakorderi 97,998,866 Re-Proclaimed and Announced the Winner
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje hipoklorit kalciumi 6,000,000 Signed the Contract ATLANTIK 3 6,000,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rikonstruksion rrjet ujėsjellėsi tė rrjetit tė vjetėr nė rrugėt qė lidhen me Rrugėn e Kavajės, Mihal Duri , Kont Urani 23,997,834 Announced the Winner L.T.E CONSTRUCTION 22,277,966.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 3 Bileta udhėtimi me avion Tiranė- Talin (Estoni) -Tiranė Announced the Winner AR & LO 297,600.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Mirembajtje e sistemit DAMAS 3,000,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje materiale hidraulike per vitin 2019 26,749,980 Signed the Contract ALEN - CO 24,857,795.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje materiale elektrike per nevojat e SH.A UK Vlore viti 2019 7,973,400 Signed the Contract FAT GROUP 7,490,170.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Blerje Matesa dhe Vula per Nevoja te UKT sh.a 34,997,000 Announced the Winner
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Vegla Pune pėr Nevoja tė Shoqėrisė” 7,555,000 Signed the Contract POWER INDUSTRIES 7,481,960.00
Sh.A Ujesjelles Bilisht Materiale per ndertimin e rrjetit te brendshem Cete 2,049,500 Signed the Contract A.M.U SHPK 2,019,940.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Maliq Furnizim vendosje matesa ne stacione pompimi dhe depo uji 1,821,793 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje materiale kompjuterike 2,995,305 Announced the Winner PC STORE SHPK 2,656,350.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i tretė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Venie ne pune e rrjetit te ri te ujesjellisit ne zonen e vilave selite dhe rikonstruksin rrjeti ne rruget V.Hobdari, F. Bodinaku, dhe zonen e kufizuar nga rruga S. Delvina, J.Vrioni” 174,702 Announced the Winner Zenit 06 SHPK 147,825.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje shirita plastike me numerator per thase 6,710,000 Announced the Winner POWER INDUSTRIES 5,660,800.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres “Blerje materiale inerte” 6,999,433 Announced the Winner 2AF ALBANIA GROUP SHPK 6,892,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Pastrimi i kanalit tek ish- Fusha e Aviacionit dhe transporti i dherave e mbeturinave te ndertimit PK1-PK8 L=2350m 2,366,910 Announced the Winner 2 N 1,796,730.00
Sh.A Posta Shqiptare Shėrbimi i ruajtjes sė objekteve dhe personelit me roje tė kategorisė 1.3.A, Qarku Korēė 3,830,400 Announced the Winner ERNISA-S SHPK 3,830,400.00
ECO Tirana Blerje qese mbeturinash per kosha. 943,200 Re-Proclaimed and Signed the Contract S.L.M. 936,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Zhvillimi i funksionaliteteve dhe shtimi i perdoruesve per faturimin e Takses se Prones 1,960,000 Signed the Contract KREATX 1,950,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje bileta avioni Tirane-Linz,Austri, Linz,Austri -Tirane per UKT sh.a Announced Procurement
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Marreveshje kuader:Sherbime pėr pėrgatitjen e projekteve pėr ndėrhyrjet nė njėsitė e prodhimit Hec Fierzė, Hec Koman, Hec Vau Dejės 33,821,469 Announced the Winner ARABEL - STUDIO 33,821,469.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tirane-Shtutgart-Tirane Announced the Winner PLANET 77,004.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje bileta avioni Tirane-Athine-Tirane Announced the Winner AMADEUS TRAWELL AND TOURS 75,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Vleresimi teknik i pajisjeve te Nenstacioneve dhe linjave te transmetimit 69,375,209 Re-Proclaimed and Announced the Winner Tech - Inspect 66,540,596
ECO Tirana Blerje materiale per fshesat e makinerive fshese. 1,399,903 Re-Proclaimed and Announced the Winner ASSOPLAST ALBANIA 1,398,640.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Pjese Kembimi Automjetesh 16,331,999 Announced the Winner LUAR Bros 9,183,385.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Venie ne pune e rrjetit te ri te ujesjellesit ne zonen e vilave Selite dhe rikonstruksion rrjet ujesjellesi ne rruget V.Hobdari, F. Bodinaku dhe ne zonen e kufizuar nga Rr.S.Delvina dhe J.Vrioni" 6,719,313 Announced the Winner K.M.K 6,217,097.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mirėmbajtje dhe riparime tė tjera elektrike. 4,200,000 Announced the Winner ELEKTROINVEST 3,989,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bilete avioni Tirane-Bruksel-Tirane Announced the Winner Dorina Karaiskaj 46,200.00

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data