Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
167 1169 4,990 36,569,084,251 3,683 25,468,181,736 22,421,381,210

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Vendosja e manometrave nė 25 pika kryesore tė rrjetit tė ujėsjellėsit. 14,971,415 Announced the Winner SENKA SHPK 14,573,984.00
Sh.A Albpetrol Blerje vacuum truck 10 m3 9,950,000 Announced the Winner Q.SINAJ 9,800,000.00
Sh.A Porti Detar Sarande Rikonstruksion i godinės sė administratės. 1,950,000 Announced the Winner Neal - 86 SHPK 1,406,870.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje thase 5,897,000 Announced the Winner BLERINA KAPEDANI   5,797,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Loti II: Shėrbimi privat i sigurisė fizike pėr N/Stacionin Tirana1, N/Stacionin Tirana 2, N/Stacionin Sharrė, N/Stacionin Rrazhbull, NJMT dhe Zyrat Qėndrore OST sh.a., N/stacionin Elbasan 1, N/stacionin Elbasan 2, N/stacionin Zemblak, N/stacionin Fier 135,207,419 Announced the Winner FLENA RB SHPK & MYRTO Security SHPK & VRANA Security SHPK & VASO Security SHPK 132698842.92
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Marrėveshje Kuadėr me objekt:Blerje artikuj kancelarie dhe informatike pėr KESH sh.a 4,750,000 Announced the Winner InfoSoft Office 4028736.40
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 4 Bileta udhėtimi me avion Tiranė- Suntec (Singapor) -Tiranė Announced the Winner AR & LO 515,300.00
Albgaz sh.a Blerje bileta avioni vajtje-ardhje me destinacion Tiranė - Milano (Itali) - Tiranė Announced the Winner KELVIN TRAVEL 67,999.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane "Furnizim montim tub dhe saraēineska DN 200 pėr magjistralin e shkarkimit tė ujit teknik tek agregatėt nė HEC Vau i Dejės" 2,094,189 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje Kimikate. 20,985,915 Signed the Contract ''2 AT'' 20,553,250.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Blerje bileta avioni per linjen ajrore Tirane-Ljubjane e kthim Announced the Winner EXPLORER TRAVEL & TOURS 36,500.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Ndertim stacion pompimi dhe rrjeti Ujesjellesit Kullaj 49,996,429 Announced the Winner ALB - KONSTRUKSION 39,176,125.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje karburant per vitin 2019 3,976,020 Signed the Contract A&T - O L S I SHPK 3,976,020.00 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Shpim pusi dublant Nr 3 B Kafaraj 2,806,000 Signed the Contract A.K.M 2,614,750.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Mbikqyrje punimesh ne objektin “Ndertim stacion pompimi dhe rrjeti Ujesjellesit Kullaj 945,000 Signed the Contract ARENA MK 846,238.30 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Librazhd Sherbimi i ruajtjes se objekteve me roje private 20,015,540 Announced the Winner Nazeri 2000 SHPK 19,836,259.90 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande Blerje 2 automjete per nevojat e Shoqerise. 5,187,326 Signed the Contract Arakopi & POWER INDUSTRIES 4016666.66666667
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė zonėn qė kufizohet nga rrugėt Vangjel Noti,Qemal Dracini, Bruzi dhe Shinat e trenit 12,886,343 Announced the Winner L.T.E CONSTRUCTION 11,904,218.00 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Sarande “Permiresimi i rrjetit te ujesjellesit zona Gjashte”. 1,499,743 Signed the Contract BEQIRI SHPK 1,280,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndėrtim tepėrplotėsi dhe shkarkuesi nė Depot e Tiranės. 20,188,819 Announced the Winner KURTI - 07" SHPK & VIANTE Konstruksion 18,772,915.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Tuba dhe Rakorderi 97,998,866 Re-Proclaimed and Announced the Winner
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje hipoklorit kalciumi 6,000,000 Signed the Contract ATLANTIK 3 6,000,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Rikonstruksion rrjet ujėsjellėsi tė rrjetit tė vjetėr nė rrugėt qė lidhen me Rrugėn e Kavajės, Mihal Duri , Kont Urani 23,997,834 Announced the Winner L.T.E CONSTRUCTION 22,277,966.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 3 Bileta udhėtimi me avion Tiranė- Talin (Estoni) -Tiranė Announced the Winner AR & LO 297,600.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Mirembajtje e sistemit DAMAS 3,000,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje materiale hidraulike per vitin 2019 26,749,980 Signed the Contract ALEN - CO 24,857,795.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje materiale elektrike per nevojat e SH.A UK Vlore viti 2019 7,973,400 Signed the Contract FAT GROUP 7,490,170.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Blerje Matesa dhe Vula per Nevoja te UKT sh.a 34,997,000 Announced the Winner
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Vegla Pune pėr Nevoja tė Shoqėrisė” 7,555,000 Signed the Contract POWER INDUSTRIES 7,481,960.00
Sh.A Ujesjelles Bilisht Materiale per ndertimin e rrjetit te brendshem Cete 2,049,500 Signed the Contract A.M.U SHPK 2,019,940.00

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data