Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
166 1157 4,920 36,894,210,018 3,655 26,164,784,414 23,078,066,323

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje vegla, pajisje mekanike 34,880,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract POWER INDUSTRIES 33,862,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje pajisje kompjuterike per KNK dhe rinovim i atyre ekzistuese 9,990,000 Signed the Contract FASTECH SHPK 8,477,700
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lezhe Blerje karburant Nafte D1 per nevoja te Sh.A.Ujesjelles Kanalizime Lezhe 3,855,600 Signed the Contract O L S I SHPK 5.7 % marzh fitimi.
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster Blerje Karburant Gazoil ( 10 ppm ULSD ) 2,176,512 Signed the Contract FLADY PETROLEUM Marzh fitimi 11.98%
PETROL ALBA SH.A Blerje Karburanti (diesel 10 ppm) 850,000 Announced the Winner DAS OIL 850,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 4 Bileta udhėtimi me avion Tiranė- Marsejė (Francė) -Tiranė. Announced the Winner Dorina Karaiskaj 205,840.00
SHA Ujėsjellės Kanalizime Tiranė Printim Fature pėr Abonentėt Debitorė. 9,455,000 Announced the Winner ALBANIAN DIGITAL PRINTING SOLUTIONS & SERVICES SHPK 1.98 leke per njesi.
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Materiale Hidraulike 9,973,321 Signed the Contract FAT GROUP 7,752,670.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Librazhd Materiale per rikonstruksion ujesjelles kanalizime 3,228,000 Announced the Winner FAT GROUP 2,453,280.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Rehabilitim i linjės sė ujėsjellėsit pranė depos Shilore, Karpen, Nj.Adm Maminas Bashkia Shijak 15,678,162 Signed the Contract 14938194.6
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Mbikqyrje per prokurimin me objekt Sistemi i matjes, kontrollit, komandimit ne distance dhe sistemi klorifikimit automatik 1,165,334 Announced the Winner G B Civil Engineering 1,021,397.84 
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje server Storage dhe pajisje te tjera informatike 4,500,000 Signed the Contract S&T Albania SHPK 4,398,800.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Shtypshkrime 76,008,766 Announced Procurement
Sh.A Albpetrol Kontroll periodik i eneve nen presion 986,000 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 1 Blerje Benzinė pa plumb 6,227,000 Signed the Contract A&T - O L S I SHPK 18.90 % Marzh fitimi.
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Sistemi i matjes,kontrollit,komandimit ne distance dhe sistemi klorifikimit automatik 72,059,000 Signed the Contract START CO & ILVA ELEKTRIK & ADVAN TECH 69,921,411.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje pjese kembimi per inverterat e stacionit te pompimit te SH.A UK Vlore viti 2019. 2,059,498 Signed the Contract ASI-2A CO 1,990,000.00
HEC LANABREGAS sh.a Ruajtja e godinės me roje private per Hec Lanabregas 6,320,469 Announced the Winner MANDI - 2K 6320436.32
Sh.A Albpetrol Sherbim i ruajtjes se prones 63,020,814 Signed the Contract Force security 2004” shpk & Myrto security & F.P.M 62894099.45
Sh.A Albpetrol Blerje autoambulance 9,800,000 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndertim rrjet ujesjellesi si dhe venia ne pune te investimit te bashkise ne rruget "Hysni Gerdolli",Rruga" Egnatia", Miftar Gerbolli, Avdyl Matoshi, Riza Cuka, Blloku Bon Bosko. 12,560,772 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Sistemim asfaltim dhe kthimi ne gjendjen fillestare te segmenteve rrugore pas nderhyrjes ne rrjetin e Ujesjellesit dhe Kanalizimeve ne qytetin e Tiranes per vitin 2019" 24,998,217 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndertim rrjet ujesjellesi ne bllokun e kufizuar nga rruget "Lunxheria ,Durresi, Koka-Kola, Laknas" 45,203,487 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Elektropompa per Nevoja te Shoqerise 9,953,333 Cancelled Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i katėrt: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė zonėn qė kufizohet nga rrugėt Vangjel Noti,Qemal Dracini, Bruzi dhe Shinat e trenit” 335,044 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i gjashtė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Ndėrtim tepėrplotėsi dhe shkarkuesi nė Depot e Tiranės” 524,909 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Sistemim asfaltim dhe kthimi ne gjendjen fillestare te segmenteve rrugore pas nderhyrjes ne rrjetin e Ujesjellesit dhe Kanalizimeve (Faza I) 369,473 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion rrjet furnizimi me uje (nxjerrja nga puna e tubacioni Dn-219 mm celik, Dn-125 mm gize) Adresa: Rr."Shemsi Haka", "Ali Demi" , " Idriz Dollaku" 770,110 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vore Blerje Pompa uji 4,370,000 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i Parė:“Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Ndertim impiant klorinimi ne ujesjellsin rajonal dhe vendosje matesash ne depo”, 694,177 Announced the Winner B-VAAL ENGINEERING 586,313.00

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data