Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
167 1169 4,990 36,569,084,251 3,683 25,468,181,736 22,421,381,210

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje bileta avioni Tirane-Athine Announced the Winner KELVIN TRAVEL 81,929.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje bileta avioni Tirane-Athine-Tirane Announced the Winner AMADEUS TRAWELL AND TOURS 85,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lushnje Blerje materiale kancelarie, Kompjutera, Skaner, Fotokopje, Printer 1,350,000 Announced the Winner Panajot Xhoxhi 209,618.00 
Tirana Parking Shpenzime pėr mirėmbajtjen e rrugėve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike elektrike, telefonike, ngrohje. 1,080,000 Announced the Winner Climacasa SHPK&AL-TEK SHPK 1,026,000.00
ECO Tirana Blerje rezina 1,197,000 Signed the Contract Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 1,197,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Mirėmbajtja e Moduleve tė Eternes (Finance-kontabilitet, Burimet njerėzore, Magazina, Help Desk) pėr 4 vite 9,450,000 Announced the Winner HELIUS SYSTEMS 9,450,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Mirėmbajtje QME dhe Matje 19,533,000 Announced Procurement
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Bileta avioni Tirane-Viene-Tirane Announced the Winner ODISEA TRAVEL & TOURS 145,200.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Kruje Blerje Karburanti. 1,439,244 Signed the Contract EUROPETROL DURRES ALBANIA 1,439,244.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Ndėrtim i Nėnstacionit 220/110/35 kV, Shumat dhe i traktit 220 kV nė Nėnstacionin 220/110/10 kV, Komsi. 730,660,000 Announced the Winner 720,206,000.00
Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike Auditim financiar dhe pėr projektet e Bankės Boterore pėr vitin ushtrimor 2018 15,150,000 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Cerrik Blerje materiale pėr mirėmbajtje rrjeti (hidraulike, elektrike, tuba etj). 2,974,255 Signed the Contract FREDI ELECTRONIC 2,970,725
Sh.A Posta Shqiptare Blerje5 Bileta udhėtimi me avionTiranė- Shėn Petersburg (Rusi) -Tiranė. Announced the Winner EXPLORER TRAVEL & TOURS 407,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Shėrbim konsulence pėr pėrmirėsimin e imazhit dhe vizibilitetit tė KESH sh.a 2,743,000 Announced Procurement
ECO Tirana Blerje bluza, jeleke verore dhe kapele me logo 984,500 Signed the Contract BLERINA KAPEDANI   983,000.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Shėrbim Linje Telekomunikacioni NDC HTSO-NDC OST pėr njė vit 4,500,000 Announced the Winner ALBTELECOM SHA 2,250,000.00
ECO Tirana Blerje vajra minerale dhe graso per motorre dhe komponente mekanik 2,357,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract TOP-OIL 2,233,700.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Ndertim i rrjetit shperndares ne zonen Kthesa e Ariut dhe koderlore, Nj.adm.Sukth,Bashkia Durres 15,130,111 Signed the Contract LIQENI VII-NDERTIMI shpk 14,767,251.00
Sh.A Posta Shqiptare Fushatė aktivitetesh informuese, kulturore, argėtuese me tematikė postare nė tė gjithė Shqipėrinė 12,036,500 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje vegla, pajisje mekanike 34,880,000 Re-Proclaimed and Signed the Contract POWER INDUSTRIES 33,862,000.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje pajisje kompjuterike per KNK dhe rinovim i atyre ekzistuese 9,990,000 Signed the Contract FASTECH SHPK 8,477,700
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Lezhe Blerje karburant Nafte D1 per nevoja te Sh.A.Ujesjelles Kanalizime Lezhe 3,855,600 Signed the Contract O L S I SHPK 5.7 % marzh fitimi.
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster Blerje Karburant Gazoil ( 10 ppm ULSD ) 2,176,512 Signed the Contract FLADY PETROLEUM Marzh fitimi 11.98%
PETROL ALBA SH.A Blerje Karburanti (diesel 10 ppm) 850,000 Announced the Winner DAS OIL 850,000.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje 4 Bileta udhėtimi me avion Tiranė- Marsejė (Francė) -Tiranė. Announced the Winner Dorina Karaiskaj 205,840.00
SHA Ujėsjellės Kanalizime Tiranė Printim Fature pėr Abonentėt Debitorė. 9,455,000 Announced the Winner ALBANIAN DIGITAL PRINTING SOLUTIONS & SERVICES SHPK 1.98 leke per njesi.
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Blerje Materiale Hidraulike 9,973,321 Signed the Contract FAT GROUP 7,752,670.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Librazhd Materiale per rikonstruksion ujesjelles kanalizime 3,228,000 Announced the Winner FAT GROUP 2,453,280.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Rehabilitim i linjės sė ujėsjellėsit pranė depos Shilore, Karpen, Nj.Adm Maminas Bashkia Shijak 15,678,162 Signed the Contract 14938194.6
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Mbikqyrje per prokurimin me objekt Sistemi i matjes, kontrollit, komandimit ne distance dhe sistemi klorifikimit automatik 1,165,334 Announced the Winner G B Civil Engineering 1,021,397.84 

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data