Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Graphical display of results by tenderer institution

Summary results by tenderer institution

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
167 1169 4,990 36,569,084,251 3,683 25,468,181,736 22,421,381,210

Tenders list

Procuring Authority / Buyer Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan Blerje server Storage dhe pajisje te tjera informatike 4,500,000 Signed the Contract S&T Albania SHPK 4,398,800.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje Shtypshkrime 76,008,766 Announced Procurement
Sh.A Albpetrol Kontroll periodik i eneve nen presion 986,000 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti 1 Blerje Benzinė pa plumb 6,227,000 Signed the Contract A&T - O L S I SHPK 18.90 % Marzh fitimi.
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Sistemi i matjes,kontrollit,komandimit ne distance dhe sistemi klorifikimit automatik 72,059,000 Signed the Contract START CO & ILVA ELEKTRIK & ADVAN TECH 69,921,411.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vlore Blerje pjese kembimi per inverterat e stacionit te pompimit te SH.A UK Vlore viti 2019. 2,059,498 Signed the Contract ASI-2A CO 1,990,000.00
HEC LANABREGAS sh.a Ruajtja e godinės me roje private per Hec Lanabregas 6,320,469 Announced the Winner MANDI - 2K 6320436.32
Sh.A Albpetrol Sherbim i ruajtjes se prones 63,020,814 Signed the Contract Force security 2004” shpk & Myrto security & F.P.M 62894099.45
Sh.A Albpetrol Blerje autoambulance 9,800,000 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndertim rrjet ujesjellesi si dhe venia ne pune te investimit te bashkise ne rruget "Hysni Gerdolli",Rruga" Egnatia", Miftar Gerbolli, Avdyl Matoshi, Riza Cuka, Blloku Bon Bosko. 12,560,772 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane "Sistemim asfaltim dhe kthimi ne gjendjen fillestare te segmenteve rrugore pas nderhyrjes ne rrjetin e Ujesjellesit dhe Kanalizimeve ne qytetin e Tiranes per vitin 2019" 24,998,217 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Ndertim rrjet ujesjellesi ne bllokun e kufizuar nga rruget "Lunxheria ,Durresi, Koka-Kola, Laknas" 45,203,487 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje Elektropompa per Nevoja te Shoqerise 9,953,333 Cancelled Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i katėrt: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė zonėn qė kufizohet nga rrugėt Vangjel Noti,Qemal Dracini, Bruzi dhe Shinat e trenit” 335,044 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i gjashtė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Ndėrtim tepėrplotėsi dhe shkarkuesi nė Depot e Tiranės” 524,909 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Sistemim asfaltim dhe kthimi ne gjendjen fillestare te segmenteve rrugore pas nderhyrjes ne rrjetin e Ujesjellesit dhe Kanalizimeve (Faza I) 369,473 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion rrjet furnizimi me uje (nxjerrja nga puna e tubacioni Dn-219 mm celik, Dn-125 mm gize) Adresa: Rr."Shemsi Haka", "Ali Demi" , " Idriz Dollaku" 770,110 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Vore Blerje Pompa uji 4,370,000 Announced Procurement
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i Parė:“Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Ndertim impiant klorinimi ne ujesjellsin rajonal dhe vendosje matesash ne depo”, 694,177 Announced the Winner B-VAAL ENGINEERING 586,313.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Loti i dytė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksinrrjetujesjellesidhekanalizimin e rrugenDalipZavalani, VathKoreshi, dherrugen midis Petronini Luarasi dhe Shyqyri Ishmi” 366,927 Announced the Winner Zenit 06 SHPK 310,477.00
Sh.A Posta Shqiptare Blerje pajisje it (kompjuter, printer, printer termik, printer matricor, fotokopje a4, barcode reader, palmar, tableta instanter) 42,144,000 Announced Procurement
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Biletė pėr transport ajror Tiranė-Paris-Tiranė Announced Procurement
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane Furnizim montim tub dhe saraēineska DN 200 pėr magjistralin e shkarkimit tė ujit teknik tek agregatet nė HEC Vau i Dejės. 2,094,189 Announced Procurement
HEC LANABREGAS sh.a Blerje Mjet Transporti 2,500,000 Announced Procurement
Sh.A Porti Detar Sarande Materiale elektrike dhe hidraulike, v.2019 1,500,000 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Fier Shėrbimi interneti me fibėr optike dhe LAN TO LAN me IP statike pėr Sha Ujėsjellės Kanalizime Fier 1,999,308 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Berat-Kucove Blerje Kontatore + Vula per kontatore 1,092,600 Announced Procurement
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Shkoder Blerje veshje pune 2,999,621 Announced Procurement
Sh.A Posta Shqiptare Posta retail outlet (blerje on line per objekte postare si pulla, suvenire, etj. si dhe Mirmbajtje pėr 4 vite pas implementimit 30,999,850 Announced the Winner HELIUS SYSTEMS 30,900,000.00
Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane AUDITIM I MJEDISIT, SIGURISĖ DHE SHĖNDETIT NĖ PUNĖ NĖ TĖ 3 (TRE) NJĖSITĖ PRODHUESE NĖN ADMINISTRIMIN E KESH SH.A 5,000,000 Announced Procurement

SUPPORTERS
USAID

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data