Open Procurement Albania

Ruajta me polici private e HEC Fierzė, HEC Koman dhe HEC Vau Dejės

Procuring Authority / Buyer Sh.A Korporata Elektroenergjitike Shqiptare Tirane
Procuring Authority / Buyer
Tender object Ruajta me polici private e HEC Fierzė, HEC Koman dhe HEC Vau Dejės
Reference No. REF-33418-08-13-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 415 786 312,00
Type of Contract Public Service Contract
Procurement Method Open Procedure above the high monetary limit
Stage Procedure Cancelled Procurement
Tender Publication Date 14-08-2019
Last date of Submitted Documents 30-09-2019
Tender Held Date 30-09-2019
No. of Bidders
Bidders VENDIM K.P.P. 674/2019 date 22.10.2019.
Objekt: Modifikimi i dokumentave tė procedurės sė prokurimit “Procedurė e hapur mbi kufirin e lartė monetar”, me nr. REF-33418-08-132019, me objekt “Ruajtja me polici private e HEC Fierzė, HEC Koman dhe HEC Vau Dejės” – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 36 muaj”, me fond limit 415.786.312 lekė (pa TVSH), parashikuar pėr t’u zhvilluar nė datėn 11.10.2019, nga autoriteti kontraktor, KESH sh.a (Korporata Elektroenergjitiko Shqiptare).
Ankimues: “Trezhnjeva” sh.p.k.

Pas shqyrtimit te ēėshtjes eshte vendosur :
1. Tė pranohet pjesėrisht ankesėn e operatorit ekonomik “Trezhnjeva” sh.p.k. pėr procedurėn e prokurimit “Procedurė e hapur mbi kufirin e lartė monetar”, me nr. REF-33418-08-132019, me objekt “Ruajtja me polici private e HEC Fierzė, HEC Koman dhe HEC Vau Dejės” – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 36 muaj”, me fond limit 415.786.312 lekė (pa TVSH), parashikuar pėr t’u zhvilluar nė datėn 11.10.2019, nga autoriteti kontraktor, KESH sh.a (Korporata Elektroenergjitiko Shqiptare).
2. Autoriteti kontraktor tė anulojė procedurėn e mėsipėrme tė prokurimit.
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin, sipas parashikimit tė shkronjave “b” dhe “ē” tė pikės 3 tė nenit 64 tė LPP.

  Neni 64 i ligjit Nr. 9643, datė 20.11.2006, i ndryshuar “Pėr Prokurimin Publik” pika 3:
  3. Pėrpara lidhjes sė kontratės, Komisioni i Prokurimit Publik , kur gjykon se njė vendim apo veprim i autoritetit kontraktor ka shkelur ndonjė nga dispozitat e kėtij ligji, ka tė drejtė:
  a) tė nxjerrė njė interpretim pėr rregullat ose parimet ligjore, qė duhet tė zbatohen pėr objektin e ankesės;
  b) tė anulojė, plotėsisht ose pjesėrisht, njė veprim ose vendim tė autoritetit kontraktor, tė nxjerrė nė kundėrshtim me ligjin. Kjo pėrfshin edhe tė drejtėn pėr tė hequr tė gjitha ato specifikime teknike ose llojet e tjera tė specifikimeve qė bien ndesh me kėtė ligj;
  c) tė udhėzojė autoritetin kontraktor tė korrigjojė shkeljet dhe mė pas tė vazhdojė me procedurėn e prokurimit tė kontratės;
  ē) tė urdhėrojė anulimin e procedurave pėr shpalljen e kontratės fituese.
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  CONTRACT ANNOUNCEMENT.doc
  Formulari njoftimit te kontrates .doc
  STANDARD DOCUMENTS OF OPEN PROCEDURE SERVICES.doc
  DT roje.doc
  KPP Decision

  SUPPORTERS
  USAID

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data