Open Procurement Albania

Graphical display of results by searched conditions

Summary results by searched conditions

Tenderer institution no. Successful Bidder /Supplier / Provider No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
10 4 A -M SHPK 24 1,507,011,057 24 1,507,011,057 1,494,149,345

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Tiranë Objekti I minikonkursit: “Ndërtimi i Godinës Tip në RSU nr.3 (nr.1) (Programi i Rindërtimit).
Signed the Contract 4 A -M SHPK 305.946.636
Local Unit Tiranë Permiresim furnizimi me uje ne zonen e Kasharit. 13,830,660 Signed the Contract 4 A -M SHPK 7,607 137
Local Unit Kamëz Ndertim Ura Paskuqan 1 87,515,434 Signed the Contract 4 A -M SHPK 85,764,983.6
Local Unit Pogradec Mbulimi me rrjet Kanalizimi per fshatin e Gurrasit dhe zona e Drilonit, Pogradec 61,558,333 Signed the Contract 4 A -M SHPK 59782894.4
Local Unit Tropojë Shkolla Asim Vokshi-Palester dhe terrene sportive dhe sistemime te jashtme ne gjimnazin "Asim Vokshi". 50,319,591 Signed the Contract 4 A -M SHPK 50,269,533.00
Local Unit Tiranë Rikonstruksion i linjës se ujësjellesit Ø 140 mm PE nga baseni i presionit në Dajt deri në depon e fshatit Ferraj 52,582,578 Signed the Contract 4 A -M SHPK 45,730,907.00
Local Unit Vorë Sistemim - Asfaltim i Rruga Pashtriku dhe Ndërtimi i Rrjetit KUZ Rruga e Liqenit, Njësia Administrative Bërxull, Domje, Bashkia Vorë Njesia Administrative Berxullë 67,548,284 Signed the Contract 4 A -M SHPK 60,443,113.50
Local Unit Tiranë Ndërtimi i rrugëve të bllokut pranë ish Astirit 58,416,487 Signed the Contract 4 A -M SHPK 52,573,402.00
Local Unit Mirditë RIKONSTRUKSION I RRUGES UNAZA E VOGEL-KOLSH, QYTETI RRESHEN 2,494,767 Signed the Contract 4 A -M SHPK 2,464,765.00
Local Unit Devoll Rikonstruksion i Shkolles 9-vjecare "Dritero Agolli", Bilisht 70,584,483 Signed the Contract 4 A -M SHPK 70483875.8
Local Unit Tiranë Shtesë Kontrate per objektin “Rikonstruksion i infrastrukturës rrugore të bllokut të kufizuar nga rrugët Konferenca e Pezës – 3 Dëshmorët dhe rruga ”Ali Jegeni”. Signed the Contract + Additional Contract 4 A -M SHPK 59140908.99
Local Unit Patos Rikonstruksion i shkollës 9 vjeçare "Meleq Gostinishti" 58,498,388 Signed the Contract 4 A -M SHPK 56998966.4
Local Unit Tropojë Rikonstruksion shkolla "Asim Vokshi", Bajram Curri 63,926,811 Signed the Contract 4 A -M SHPK 63,285,872.00
Local Unit Tiranë Modernizimi i Dhomës së Serverave në Bashkinë Tiranë 50,000,232 Signed the Contract 4 A -M SHPK 49,573,252.00
Local Unit Kamëz Ndërtim shkolla 9 vjeçare, Lagjja Frutikulturë, Kamëz 161,559,675 Signed the Contract 4 A -M SHPK 159,938,430.00
Local Unit Tiranë Linjë Trasmetimi Ujësjellësi nga Baseni i Presionit në dalje të tunelit Dajt - takimin me tubacionin e Depos Gurore (puseta e marrjes Fushë Dushk) 166,340,323 Signed the Contract 4 A -M SHPK 164,556,567.00
Local Unit Tiranë Vendosje ujëmatësash në kolektorët Dn-1200 mm, Dn-1000 mm dhe Dn-700 mm 7,545,254 Signed the Contract 4 A -M SHPK 7,495,718.00
Local Unit Tiranë Rikonstruksioni i infrastrukturës rrugore të bllokut të kufizuar nga rrugët Konferenca e Pezës – 3 Dëshmorët dhe rruga Ali Jegeni 326,666,787 Signed the Contract 4 A -M SHPK 303271057.6
Local Unit Lezhë Rikonstruksion i rrugës Blinisht –Baqel 27,499,902 Signed the Contract 4 A -M SHPK 27,191,160.00
Local Unit Lezhë Rehabilitim rruga Barbulloj (Aksi rruga e Rriles 1 -Barbulloj qendër ) 25,008,068 Signed the Contract 4 A -M SHPK 24,228,000.00
Local Unit Finiq Improvement of Dermish-Dhiver-Cerkovice Road - Financed from the Regional Development Fund 82,916,700 Signed the Contract 4 A -M SHPK 81,675,405.00
Local Unit Tiranë Reconstruction of water Supply system in the Center of Babrru area 33,412,500 Signed the Contract 4 A -M SHPK 33,292,533.00
Local Unit Tiranë Protection of pipelines DN 650, DN 600, DN 350 in Sector 5, on the bed of Selita stream and in the Quarrying 17,785,000 Signed the Contract 4 A -M SHPK 17,709,878.00
Local Unit Lezhë Park and parking at the square in front of Hydajet Lezha High School, Beslidhja Neighborhood. Value of financing for 2016 is ALL 10 500 388. value of financing for 2017 is ALL 10 500 388 21,000,800 Signed the Contract 4 A -M SHPK 18,270,210.00
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data