Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 3115 26,259 137,701,441,686 19,696 119,550,302,294 105,119,754,599

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Durrės Sistemi i kanalizimeve te ujerave te ndotura te zones turistike hamallaj, faza I " Njesia Administrative Sukth Bashkia Durres 82,111,600 Announced the Winner 2 T SHPK 79915686.35
Local Unit Tiranė Ndertim impianti klorinimi ne ujesjellesat rajonal dhe vendosje matesash ne depo 26,699,117 Signed the Contract K.M.K 24,676,785.00
Local Unit Tiranė Bleje material elektrike dhe mekanike 1,999,984 Signed the Contract R&R KOMPANI 1,600,100.00
Local Unit Tiranė Venie ne pune e rrjetit te ri te ujesjellesit ne zonen e vilave Selite dhe rikonstruksion rrjet ujesjellesi ne rruget V.Hobdari, F. Bodinaku dhe ne zonen e kufizuar nga Rr.S.Delvina dhe J.Vrioni" 6,719,313 Signed the Contract K.M.K 6,217,097.00
Local Unit Shkodėr Sistemim asfaltim rruga Qender Mes – Kullaj 8,685,571 Signed the Contract Karl Gega SHPK 8,376,121.00
Local Unit Tiranė Ndėrtim rrjet ujėsjellėsi nė zonėn qė kufizohet nga rrugėt Vangjel Noti,Qemal Dracini, Bruzi dhe Shinat e trenit 12,886,343 Signed the Contract L.T.E CONSTRUCTION 11,904,218.00 
Local Unit Tiranė Rikonstruksion rrjet ujėsjellėsi tė rrjetit tė vjetėr nė rrugėt qė lidhen me Rrugėn e Kavajės, Mihal Duri , Kont Urani 23,997,834 Signed the Contract L.T.E CONSTRUCTION 22,277,966.00
Local Unit Tiranė Loti i Parė:“Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Ndertim impiant klorinimi ne ujesjellsin rajonal dhe vendosje matesash ne depo”, 694,177 Signed the Contract B-VAAL ENGINEERING 586,313.00
Local Unit Shijak Rehabilitimi KUZ, lagja Bektesh, Njesia Administrative Gjepalaj 3,232,404 Announced Procurement
Local Unit Gramsh Rikonstruksion i kanalit ujites Galigat-Cingar Siper-Drize 28,043,538 Announced the Winner Al-Mexwood SHPK - Bajrami-N SHPK 27,202,221.00
Local Unit Shijak Rifreskim i lyerjeve nė objeket arsimore tė bashkisė Shijak 3,328,222 Signed the Contract DOKSANI G SHPK - CARA SHPK 1,686,720.00
Local Unit Tiranė “Rikualifikim i ambienteve tė impiantit Bovillė”. 214,972,613 Signed the Contract Ed Konstruksion SHPK 199921959.08
Local Unit Shkodėr Mirembajtje rruge e trotuare ne qytet(mirembajtje pedonale me pllaka guri) 1,324,916 Signed the Contract K.M. KONSTRUKSION 1,254,795.00 
Local Unit Vlorė KARBURANT GAZOIL 13,450,000 Signed the Contract BOLENA. 9.9 % Marzh fitimi.
Local Unit Tiranė Ndertim rrjet ujesjellesi ne rruget "Bilal Xhaferri, Pjeter Budi, Sef Kosharja, Xhemal Kada, Xheladin Beqiri, Prengaje, Vojo Kushi, Vincens Prenushi, Sado Kosheno, Xhemal Dervishi, Mitat Frashri, Naim Frashri, Themistokli Germenji, Babrru Tirane 43,999,400 Signed the Contract ARB & TRANS-2010 39591618.15
Local Unit Tiranė Rikonstruksion rrjet ujesjellesi Dn-426 mm, Dn-200mm ne rrugen "Xhanfize Keko 54,380,004 Signed the Contract Bami SHPK 50,406,959.00
Local Unit Tiranė Loti i tretė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikonstruksion rrjet ujėsjellėsi tė rrjetit tė vjetėr nė rrugėt qė lidhen me Rrugėn e Kavajės, Mihal Duri , Kont Urani.” 623,943 Signed the Contract ERALD-G SHPK 527,952.00
Local Unit Tiranė Loti i dhjetė: “Mbikqyrja e punimeve pėr objektin: “Rikualifikim i ambienteve tė impiantit Bovillė” 3,994,411 Signed the Contract CIVIL CONS & ILLYRIAN CONSULTING ENGINEERS 3,607,525.48 
Local Unit Tiranė Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksion rrjet ujesjellesi ne rrugen "Bedri Karapici" "Hamdi Pepa" 549,371 Signed the Contract NORD - COMAT SHPK 494,434.00
Local Unit Shkodėr Sistemim - Asfaltim i rruges Oblike Qender – Lagjja e Re Loti 2 4,435,879 Signed the Contract K.M. KONSTRUKSION 3,745,642.00
Local Unit Shkodėr Loti i Nentembedhjete “Mbikqyrje e punimeve per objektin: Sistemim - Asfaltim i rrugės Oblike Qender – Lagjja e Re Loti 2” 97,458 Signed the Contract REAN 95 88,116.00
Local Unit Shkodėr Loti i Njezet “Mbikqyrje e punimeve per objektin: Sistemim asfaltim rruga Qender Mes – Kullaj” 176,863 Signed the Contract Tower SHPK 223,645.00
Local Unit Mat Sherbime pjese kembimi dhe riparime 2,698,170 Signed the Contract SERVIS - AUTO 2000 2,497,900.00 
Local Unit Mallakastėr Blerje kondicionere 2,500,000 Announced the Winner ALTEC SHPK 2,267,700.00
Local Unit Elbasan Blerje materiale hidraulike viti 2019 4,999,491 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Sherbim Interneti per UKT sh.a 3,919,978 Announced Procurement
Local Unit Skrapar Blerje Nafte 5,000,000 Cancelled Procurement
Local Unit Shkodėr Rikonstruksion Rruga Mukej. 1,917,123 Signed the Contract PE-VLA-KU SHPK 1,625,283.00 
Local Unit Tiranė Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 1,195,333 Signed the Contract IT Gjergji Kompjuter 997,100.00
Local Unit Shkodėr Rikonstruksion rruge Bahcallek 4,731,444 Signed the Contract PE-VLA-KU SHPK 4,397,220.00 

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data