Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 3115 26,259 137,701,441,686 19,696 119,550,302,294 105,119,754,599

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Selenicė Punime riparimi ne kopeshte dhe shkolla te Bashkise 4,899,894 Announced Procurement
Local Unit Krujė Mbikqyrje e punimeve pėr objektin Shtim i sasisė sė furnizimit me ujė te Qytetit tė Krujės 3,740,891 Announced the Winner ERALD-G SHPK 3,219,882.00
Local Unit Durrės Mbikqyrje per prokurimin me objekt Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, loti I, Qytet Durres 920,833 Announced the Winner REAN 95 837,307.00
Local Unit Tiranė Pjesė kėmbimi pėr pajisje tė montuara nė mjete. 3,499,400 Announced the Winner Besnik Meēi 2,724,000.00
Local Unit Tiranė Blerje bileta te transportit ajror Announced the Winner AMADEUS TRAWELL AND TOURS 107,482.00
Local Unit Sarandė Hidroizolim pjesor godina e Bashkise, institucioneve arsimore, shkolla Metoq dhe shkalle emergjence ne ēerdhe 2,083,333 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Blerje 1 (nje) bilete udhetimi vajtje-ardhje, per Glasgow, Angli . Announced the Winner ITT - IDEAL TRAVEL & TOURS 110,045.00
Local Unit Elbasan Blerje bilete udhetimi me avion ne itinerarin Tirane – Torino – Tirane Announced the Winner ALBTOURS D-VAS tour 109,000.00
Local Unit Maliq FV matesa ne stacione pompimi dhe depo uji 1,821,793 Announced Procurement
Local Unit Dibėr Blerje mish i fresket per nevojat e kopshteve dhe cerdheve, 2019. 1,083,333 Announced Procurement
Local Unit Kamėz Blerje tavolina dhe karrike per shkollat 1,530,000 Announced Procurement
Local Unit Vorė Loti 6Kolaudim i punimeve per objektet Sistemim, Asfaltimi Rrugeve Rilindja, segmenti 1 dhe 2, Fshati Marqinet 2, BashkiaVore dhe Sistemim, Asfaltim Rruga Mojre dhe Fioret Gjec Koder, Njesia Administrative Preze, Bashkia Vore. 59,526 Announced Procurement
Local Unit Vorė Loti 5 Kolaudim i punimeve per objektin Rindertim i Pasareles se Fshatit Fushe Preze, Njesia Administrative Preze, Bashkia Vore. 30,875 Announced Procurement
Local Unit Vorė Loti 4 Kolaudim i punimeve per objektin Rikonstruksioni i plote dhe shtese e Shkolles se Mesme Vajdin Lamaj, Domje, Bashkia Vore. 115,111 Announced Procurement
Local Unit Vorė Loti 3 Kolaudim i punimeve per objektin Ndertim i Rrjetit KUZ Lagjia Maloku, Lagjia Bici, Lagjia Mici, Domje, Njesia Administrative Berxull, Bashkia Vore. 16,250 Announced Procurement
Local Unit Vorė Kolaudim i punimeve per objektin KUZ Rruga e Mesit dhe e Freskut, Domje, Njesia Administrative Berxull, Bashkia Vore. 20,088 Announced Procurement
Local Unit Vorė Kolaudim i punimeve per objektin Shtese KUZ i Rruges 1 Qershori, Njesia Administrative Berxull, Domje, Bashkia Vore. 21,127 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Loti I : "Per prodhimin, transportin, stivimin dhe sharrimin e druve te zjarrit, ngastra 14a, 15a dhe 16c, Bishnice", me fond limit 847 355 (Teteqind e dyzete e shtate mije e treqind e pesedhjete e pese) leke. 847,355 Announced the Winner Lenis Bishnica & KUARCI BLACE SHPK 840,972.00
Local Unit Durrės Mbikqyrje per prokurimin me objekt Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza I, njesia adm. Sukth, Bashkia Durres 1,528,888 Announced the Winner G B Civil Engineering - STUDIO SERVICES " K - SA" 1,463,727.00
Local Unit Tiranė Blerje materiale per ndriēim publik 24,987,625 Announced the Winner HEST SHPK 22,617,100.00
Local Unit Elbasan Loti II: Mbikqyrja e punimeve per: Rikonstruksion ne objekte arsimore 201,500 Announced the Winner M.A.K Studio 159,300.00
Local Unit Skrapar Blerje Nafte per nevojat e Ndermarrjes se Sherbimeve Publike 5,000,000 Announced the Winner GRADECI 18 % Marzh Fitimi.
Local Unit Tiranė Sherbim auditim ligjor i pasqyrave financiare 2019-2021 2,865,590 Announced Procurement
Local Unit Patos Blerje inerte per shoqerine sha Ujesjelles Kanalizime Patos. 2,290,234 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Blerje 4 (kater) bileta udhetimi vajtje-ardhje, per Prage, Ēeki . Announced the Winner ITT - IDEAL TRAVEL & TOURS 265,240.00
Local Unit Tiranė Blerje bileta te transportit ajror Announced Procurement
Local Unit Durrės Riparime te kaldajave te shkollave "Stacioni Zooteknik, Neim Babameto" dhe "Shkolla e Re Kenete" 1,249,000 Announced Procurement
Local Unit Pogradec Rehabilitim/perforcim banesash ekzistuese 23,939,815 Announced Procurement
Local Unit Urė Vajgurore Blerje DIESEL D1 1,362,643 Cancelled Procurement
Local Unit Tiranė Furnizim me karburant per automjete 35,000,000 Announced the Winner MENDI OIL 35,000,000.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data