Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 3115 26,259 137,701,441,686 19,696 119,550,302,294 105,119,754,599

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Elbasan ’Blerje matesa uji individual 1/2 ", 3/4" dhe 1" dhe rakorderi ndihmese 10,668,701 Announced the Winner Alen - Co SHPK & Llazo SHPK 10,373,770.00 
Local Unit Tiranė Materiale Specifike 3,333,333 Signed the Contract TRINITY TRADE COMPANY 2,474,820.00
Local Unit Krujė Blerje kontenjere metalike per Bashkine Kruje 3,444,600 Announced the Winner LEKA -2007 SHPK 3,330,000.00
Local Unit Shkodėr Sherbimi i mirembajtjes se automjeteve te Bashkise Shkoder(Drejtoria e Sherbimeve Publike) 2,690,982 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Vlorė BLERJE PAJISJE MAKINERI PER NDERMARRJEN E GJELBERIMIT TE CILET JANE TRANSEFRUAR TEK NSHP VLORE NE DATEN 01.07.2019 ME VKB 888,944 Announced Procurement
Local Unit Libohovė Rikonstruksion i rrjetit te jashtem te ujesjellesit Libohove dhe Suhe 1,068,333 Announced Procurement
Local Unit Roskovec "Blerje materiale hidraulike per Ujesjelles-Kanalizime sh.a Roskovec 1,156,460 Announced Procurement
Local Unit Shijak Blerje Karburanti per nevojat e Bashkise Shijak 5,833,333 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Blerje 2 (dy) bileta udhetimi vajtje-ardhje, per Prage, Ēeki . Announced the Winner KELVIN TRAVEL 165,105.00
Local Unit Himarė Mirembajtje shkollash 4,133,768 Announced Procurement
Local Unit Berat Blerje mjeti Zjarrefikes per MZSH 9,247,500 Announced Procurement
Local Unit Devoll Permiresimi i kushteve te banimit per Komunitete te pafavorizuara 16,773,145 Announced Procurement
Local Unit Pėrmet Rehabilitim perforcime te banesave ekzistuese ne fshatin Piskove dhe Pacomit 9,905,233 Announced Procurement
Local Unit Shkodėr Blerje materiale kancelarie per nevojat e Bashkise dhe te Institucioneve te Varesise se Bashkise“(Blerje e perqendruar) Signed the Contract InfoSoft Office
Local Unit Kukės Reabilitimi i Kanalit Ujites Bushat, Nj.A, Bicaj 13,345,980 Signed the Contract BE-IS SHPK 11,949,027.00
Local Unit Tiranė Sherbim i Ruajtjes dhe Sigurise Fizike (Nje vend roje) per Qendren Kulturore Tirana 3,318,189 Signed the Contract DEA SECURITY 3,160,218.00
Local Unit Patos Blerje elektropompa per shoqerine Ujesjelles Kanalizime Patos. 2,249,546 Re-Proclaimed Procurement
Local Unit Tiranė Loti i Dyte Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim i murit mbajtes ne fshatin Yrshek, Tirane 90,887 Signed the Contract NOVATECH STUDIO 83,895.00
Local Unit Tiranė Loti i Pare: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikonstruksioni i rruges Zall-Bastarit (Ura Zall Dajt deri ne Zall Bastar) Loti II 884,606 Signed the Contract NOVATECH STUDIO 776,134.00
Local Unit Libohovė Rikonstruksion rruge te brendshme 1,983,300 Signed the Contract Neal - 86 SHPK 1,937,384.00
Local Unit Elbasan Shpenzim mirmbajtje riparime 5,691,386 Signed the Contract BLERIMI SHPK 5,666,667.00
Local Unit Elbasan Loti V: Blerje buke per Shtepine e te Moshuarve 305,867 Announced the Winner ANDON ZHIDRO 303,400.00
Local Unit Elbasan Loti IV: Blerje mish per Shtepine e te Moshuarve 544,750 Announced the Winner ZAMIRA QAZIMI 2,333.00
Local Unit Elbasan Loti III: Blerje produkte bulmeti per Shtepine e te Moshuarve 847,083 Announced the Winner ZAMIRA QAZIMI 1,896.00
Local Unit Elbasan Loti II: Blerje produkte ushqimore per Shtepine e te Moshuarve 670,808 Announced the Winner ZAMIRA QAZIMI 5,580.00
Local Unit Elbasan Loti I : Blerje fruta-perime per Shtepine e te Moshuarve 266,692 Announced the Winner ZAMIRA QAZIMI 2943.5
Local Unit Dibėr Sherbimi i ruajtjes dhe sigurise fizike te ambjenteve ne administrimin e SH.A Ujesjelles –Kanalizime Diber 22,826,998 Announced Procurement
Local Unit Kavajė Furnizim me bojra printeri dhe artikuj kancelarie per zyra 3,393,947 Announced Procurement
Local Unit Durrės Blerje Pesticide 1,198,903 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Blerje 2 (dy) bileta per transport ajror per Mantova, Itali Announced Procurement

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data