Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 3115 26,259 137,701,441,686 19,696 119,550,302,294 105,119,754,599

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Shkodėr Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Guri I Zi,Berdice dhe Ana e Malit 3,013,967 Announced the Winner Besa 3-2006 3,013,690.00
Local Unit Roskovec Sistemim i qendres se fshatit Ngjeqar L=1141 ml. 1,222,980 Announced the Winner SHKELQIMI 07 SHPK 1,200,200.00
Local Unit Tiranė Materiale per sinjalistike (Tabela) 16,681,000 Announced the Winner SI.SI-AL SHPK 15,031,000.00
Local Unit Fier Blerje vajra e lubrifikante per nevojat e enteve vartese 3,033,417 Announced the Winner EXIMOIL 2,400,960.00
Local Unit Tiranė Kompletimi i nensistemit te Qendres se Kontrollit te Trafikut me kamera televizive me qark te mbyllur dhe integrimi i tij me nensistemet e tjera te qendres 55,509,571 Signed the Contract COMMUNICATION PROGRESS & ED KONSTRUKSION SHPK 54971236.9
Local Unit Tiranė Rikualifikim Urban Blloku qe kufizohet nga rruget Kastriotet - Gramozi - E.Balshajve - Ramadan Ēitaku 163,162,630 Signed the Contract KUPA SHPK 112,175,044.00
Local Unit Lushnje Rikonstruksioni I Shkolles Thanas Bozo,Ndertimi I Palestres Dhe Terrenet SportiveNjesia Administrative Kolonje ,Kolonje ,Bashkia Lushnje 65,437,914 Announced the Winner SENKA SHPK 63,798,435.00
Local Unit Tiranė Sherbime Vijezime dhe Vendosje Tabelash 5,412,973 Signed the Contract SI.SI-AL SHPK 5,197,006.00
Local Unit Kolonjė Loti 2 :Sherbim Mbikqyrje Punimesh per objektin Rikonstruksion i Rrjetit ujites rezervuari Kabash, Njesia Administrative Leskovik ,Bashkia Kolonje 340,000 Signed the Contract M.A.K Studio 311,668.00
Local Unit Gramsh Ndertim ure pasarele fshati Velak,NJA Pishaj. 6,666,085 Signed the Contract Perparimi/G SHPK&Blerimi SHPK 6,571,020.00
Local Unit Korēė Hidrant vadites 1,000,000 Announced the Winner SARK SHPK 890,000.00
Local Unit Malėsi e Madhe Furnizimi i me uje i zones se Koplikut Qender dhe Koplik i Siperm 364,936,715 Announced Procurement
Local Unit Kamėz Rehabilitim / Perforcim banesash ekzistuese 15,239,080 Announced Procurement
Local Unit Kamėz F.V. Pompe Zhytese per Stacionin e Pompave Valias 1,622,987 Announced Procurement
Local Unit Shkodėr Projektimi akteve teknike kundra zjarrit 2,435,500 Announced Procurement
Local Unit Shkodėr Zgjatim i rrjeteve K.U.Z, K.U.B dhe Ujesjellesi i rruges "Zef Kakarriqi pergjate rruges "Mirash Ivanaj 3,257,482 Announced Procurement
Local Unit Shkodėr Rikonstuksion Shkolla Jordan Misja 28,331,597 Announced Procurement
Local Unit Durrės Mbikqyrje Reabilitimi kanalit KUL F.II dhe KUL F.III 1,002,082 Announced Procurement
Local Unit Shkodėr Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Rrethina,Postribe dhe Shale 6,926,401 Announced the Winner ALB - KONSTRUKSION & KARL GEGA KONSTRUKSION 6,923,205.00
Local Unit Shijak Ndertim i shkolles 9-vjeēare Adem Sabli fshati Borake 60,993,255 Signed the Contract EURO-ALB & VIANTE Konstruksion 59,985,423.00
Local Unit Fier Rikonstruksion i shkolles se Mesme Jovan Ndreko fshati Libofshe Nj. Adm. Libofshe 21,841,709 Signed the Contract BEAN 17,186,707.00
Local Unit Malėsi e Madhe Ndertim dhe rikonstruksion shkollash 33,333,062 Signed the Contract MICULI SHPK -NIKA SHPK 33,003,403.00
Local Unit Malėsi e Madhe Loti III: Supervizim "Ndertim dhe rikonstruksion shkollash". 339,547 Signed the Contract NOVATECH STUDIO 293,067.00
Local Unit Tiranė Sherbim riparim i pjesshem i dhomave Godina Nr.5, 20-21, 26-27, 28-29. 20,040,052 Signed the Contract INA 17,744,410.00
Local Unit Durrės Mbikqyrje per prokurimin me objekt Ndertim i ujesjellesit tefshatrave Lalez, Bize, Draē dhe Shetaj, nj. Adm. Ishem, Bashkia Durres 2,193,527 Announced the Winner GJEOKONSULT & CO SHPK 2,191,513.00
Local Unit Tiranė Blerje solari 26,125,000 Signed the Contract TRIOS SHA 20 % Marzh fitimi.
Local Unit Krujė Ruajtja e Objekteve te administruar nga Sh.a Ujesjelles-Kanalizime Kruje me roje private – Marreveshje Kuader 22,611,535 Announced Procurement
Local Unit Shkodėr Blerje paisje orendi per mobilimin e klasave 1,610,000 Announced Procurement
Local Unit Divjakė Rikonstruksion dhe shtese anesore 2 kate, Shkolla e Mesme e Bashkuar "Mihal Nako", fshati Fier Seman, Njesia Administrative Gradishte 68,067,806 Signed the Contract COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 52,219,980.00
Local Unit Tiranė Blerje materiale te buta dhe dysheke per femije. 20,937,513 Announced the Winner MALBERTEX 19,770,000.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data