Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 3261 28,602 146,300,491,115 21,574 125,413,390,753 110,450,665,414

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Has Blerje Karburanti per Mjetet motorrike dhe ngrohjen e shkollave te Bashkise Has, viti 2020. 5,041,667 Announced Procurement
Local Unit Korēė Siguracion mjetesh 892,824 Announced Procurement
Local Unit Shkodėr Blerje paisje per mobilim 691,666 Signed the Contract Muēa SHPK 564,600.00
Local Unit Prrenjas Rikonstruksion rrjeti shperndares i ujesjellesit Prrenjas 178,979,703 Announced the Winner CURRI SHPK 178332403.62
Local Unit Shkodėr Projektim i objektit: Sistemim Asfaltim rruge „Prekaj fshati Sektor Velipoje 515,614 Signed the Contract InfraKonsult SHPK 433,679.00
Local Unit Shkodėr Projektim i: Sistemim Asfaltim i rrugeve te lagjeve, fshati Juban rruga "Rragame", Loti 1 593,450 Signed the Contract InfraKonsult SHPK 514,540.00
Local Unit Sarandė Mirembajtja e automjeteve dhe makinerive te Ndermarjes 3,480,109 Signed the Contract KADIU 2,092,400.00
Local Unit Skrapar Blerje nafte pėr administratėn, pėr ujitje - kullimi dhe pėr zjarrfikėsen pėr vitin 2020 2,754,166 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Blerje 2 (dy) bileta udhetimi per ne Londer, Angli Announced the Winner KELVIN TRAVEL 77,845.00
Local Unit Durrės Blerje uniforma (Policia Bashkiake) 2,499,900 Announced Procurement
Local Unit Durrės Furnizim vendosje pajisje per kopshte, ēerdhe dhe shkolla 23,564,000 Signed the Contract BOLT SHPK 23,360,700.00
Local Unit Tiranė Loti V – Blerje fruta dhe zarzavate 55,417,282 Signed the Contract NELSA & ERDIS 46,704,852.00
Local Unit Tiranė Loti IV – Blerje artikuj ushqimor 36,132,909 Signed the Contract M.C.CATERING SHPK 36,034,310.00
Local Unit Tiranė Loti III – Blerje buke thekre dhe integrale 14,696,749 Signed the Contract KADRA SHPK 14,341,800.00
Local Unit Tiranė Blerje Ushqime per Vitin 2020 – Loti I – Blerje mish viēi, mish pule dhe veze. 38,601,430 Re-Proclaimed and Signed the Contract NELSA & KAZAZI- MEAT sh.p.k 36,485,610.00
Local Unit Prrenjas Rikonstruksion i Ujesjellesit Stravaj - Farret 2,117,835 Signed the Contract JODJON-PO SHPK&RESTAURIM GURRA–KACA SHPK 1,837,812.00
Local Unit Vlorė Furnizim vendosje te pjeseve te kembimit dhe riparim sherbimi te mjeteve motorike 18,387,487 Signed the Contract ANDI HAMO 17,561,550.00
Local Unit Malėsi e Madhe Blerje karburant per vitin 2020 14,166,610 Signed the Contract "GEGA CENTER GKG" 14,166,610.00
Local Unit Kurbin Supervizion punimesh per objektin: Ndertimi i rrjetit te jashtem e te brendshem te Ujesjellesit te qytetit Laē, faza 1, Bashkia Kurbin. 4,252,777 Signed the Contract ERALD-G & ANGERBA 3,581,333.00
Local Unit Prrenjas Loti 3– Blerje gazi 40,790 Signed the Contract KASTRATI Marzh fitimi 40 %
Local Unit Prrenjas Loti 2–Blerje benzine 52,532 Signed the Contract KASTRATI Marzh fitimi 12.4%
Local Unit Prrenjas Loti 1– Blerje nafte (gazoil 10 ppm) 1,654,219 Signed the Contract KASTRATI Marzh fitimi 12.4%
Local Unit Divjakė Blerje karburanti per nevojat e Bashkise Divjake 23,135,975 Cancelled Procurement
Local Unit Mallakastėr Blerje 'Gazoili D1' per vitin 2020 2,878,326 Announced Procurement
Local Unit Fier Shpim pusi per tregun e gjese se gjalle, Njesia Administrative Mbrostar, Bashkia Fier 5,045,935 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Furnizim dhe sherbim me ushqim per menca 5,980,000 Announced Procurement
Local Unit Skrapar Blerje ushqimesh pėr nevojat e konviktit tė shkollės sė mesme 2020 2,293,693 Announced Procurement
Local Unit Pukė Supervizion punimesh pėr objektin: “Optimizimi i rrjetit te ujesjellesit per Qytetin e Pukes “Sistemimit me matje i konsumatoreve (abonenteve" familjare dhe jo familjare ne qytetin puke dhe lagjet periferike” 1,585,885 Announced Procurement
Local Unit Korēė Loti 1- Rikostruksioni i veprave ujitese (ura ne Polene) 903,147 Signed the Contract NIKA SHPK 716,299.00
Local Unit Shkodėr Blerje baze materiale (Kripe dhe stabilizant) 1,480,246 Signed the Contract ALB - KONSTRUKSION 1,468,500.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data