Open Procurement Albania

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
61 3115 26,259 137,701,441,686 19,696 119,550,302,294 105,119,754,599

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Kukės Blerje dru zjarri 6,423,733 Signed the Contract Gjergj Buēa 6,422,500.00
Local Unit Shkodėr Rikonstruksioni rrugės Rragam – Sheldi, (Loti 2) 16,716,140 Signed the Contract SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 14,503,719.00
Local Unit Shkodėr Rikonstruksion Rruga "Hamit Gjylbegu” 12,250,838 Signed the Contract COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 8,869,362.00
Local Unit Shkodėr Sistemim asfaltim rruga "Ura e Mesit-Drisht 14,712,991 Signed the Contract S.M.O.UNION SHPK 9,482,996.00
Local Unit Shkodėr Rikualifikim Urban Blloqe Banimi "Henrik Laca" 10,704,401 Signed the Contract GYSI SHPK 8,887,203.00
Local Unit Tiranė Rikonstruksion rrjet ujesjellesi ne rrugen:"Bedri Karapici","Hamdi Pepa" 21,129,664 Signed the Contract INA 18,674,926.00 
Local Unit Tiranė Ndertim rrjet ujesjellesi si dhe venia ne pune te investimit te bashkise ne rruget "Hysni Gerdolli",Rruga" Egnatia", Miftar Gerbolli, Avdyl Matoshi, Riza Cuka, Blloku Bon Bosko. 12,560,772 Signed the Contract BE-IS SHPK 11,717,291.00
Local Unit Tiranė Rikonstruksion rrjet furnizimi me uje (nxjerrja nga puna e tubacioni Dn-219 mm celik, Dn-125 mm gize) Adresa: Rr."Shemsi Haka", "Ali Demi"," Idriz Dollaku" 29,619,620 Signed the Contract 2 T SHPK 27255704.49
Local Unit Shkodėr Rikonstruksion i rruges Oblike – Velinaj – Alimetaj, Loti 3 15,740,387 Signed the Contract SMO VATAKSI SHPK&SMO UNION SHPK 13,428,718.00
Local Unit Shkodėr Loti i Shtatembedhjete “Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksion i rrugės Oblike – Velinaj – Alimetaj, Loti 3” 278,439 Signed the Contract NOVATECH STUDIO 235,239.00
Local Unit Shkodėr Loti i Njezetenje “Mbikqyrje e punimeve per objektin: Sistemim asfaltim rruga "Ura e mesit-Drisht"” 264,947 Signed the Contract Tower SHPK 223,645.00
Local Unit Shkodėr Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikualifikim Urban Blloqe Banimi "Henrik Laca" 208,154 Signed the Contract NOVATECH STUDIO 174,814.00
Local Unit Tiranė Vendosja e manometrave nė 25 pika kryesore tė rrjetit tė ujėsjellėsit. 14,971,415 Signed the Contract SENKA SHPK 14,573,984.00
Local Unit Shkodėr Loti i Dymbedhjetė “Mbikqyrje e punimeve per objektin: Rikonstruksioni rrugės Rragam – Sheldi, (Loti 2)” 291,252 Signed the Contract NOVATECH STUDIO 246,249.00
Local Unit Shkodėr Sherbimi i mirembajtjes se automjeteve te Bashkise Shkoder 523,200 Signed the Contract Lazėr Gjekaj 500,000.00
Local Unit Tiranė Loti i pare: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rikualifikimi i sheshit rekreativ ne rrugen Belul Hatibi 66,521 Signed the Contract NOVATECH STUDIO 55,512.00
Local Unit Himarė Rikonstruksioni i Qendres Terbac 4,166,667 Announced Procurement
Local Unit Tiranė Blerje 3 (tre) bileta per transport ajror per Rimini-Itali . Announced Procurement
Local Unit Prrenjas Shpenzime per lyerje meremetime, dizinfektim ambientesh Bashkia Prrenjas 6,666,100 Announced Procurement
Local Unit Durrės Rikonstruksion rruga Dituria 4,941,000 Announced the Winner K.M.K 3,285,649.00
Local Unit Durrės Rikonstruksion rruga Bllaka. 4,897,000 Announced the Winner K.M.K 3,026,140.00
Local Unit Durrės Rikonstruksion rruga Pjeter Bogdani 15,667,000 Announced the Winner Caushi M & K.M.K 9,142,898.00
Local Unit Durrės Rikonstruksion rruga Kodra Arapaj 5,833,000 Announced the Winner K.M.K 3,500,507.00
Local Unit Durrės Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza I, Nj. Adm. Sukth, Bashkia Durres 80,231,511 Announced the Winner BE-IS SHPK 77,912,460.00
Local Unit Tiranė Shpenzime per mirembajtjen e rrugeve, vepra ujore, rrjet hidraulik, elektrik, telefonik, ngrohje, et 5,833,054 Signed the Contract HASTOCI SHPK 5,355,356.00
Local Unit Lushnje Blerje Hipoklorit Natriumi dhe Hipoklorit Kalciumi 6,270,000 Announced the Winner ''2 AT'' 6,237,000.00
Local Unit Tiranė Ndertim i murit mbajtes ne fshatin Yrshek, Tirane. 3,245,942 Announced Procurement
Local Unit Durrės Riparime te kaldajave te shkollave "Stacioni Zooteknik, Neim Babameto" dhe "Shkolla e Re Kenete" 1,249,000 Cancelled Procurement
Local Unit Bulqizė Rikonstruksion Ēerdhes Nr. 2 17,848,333 Announced the Winner EGLAND SHPK 17,826,380.00
Local Unit Durrės Rikonstruksion kopshti Neim Babameto 12,747,000 Announced the Winner K.M.K & Caushi M & SINDER AB 8,158,293.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data