Open Procurement Albania

GODINA E SHERBIMIT TE QYTETAREVE, PUNIME SHTESE.

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Local Unit Mirditė
Procuring Authority / Buyer Bashkia Mirdite
Tender object GODINA E SHERBIMIT TE QYTETAREVE, PUNIME SHTESE.
Reference No. REF-03476-01-10-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 16 215 743,00
Type of Contract Public Work Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Re-Proclaimed and Signed the Contract
Tender Publication Date 11-01-2019
Last date of Submitted Documents 12-02-2019
Tender Held Date 12-02-2019
No. of Bidders 8
Bidders KEVIN CONSTRUKSION
AVDULI
LIQENI VII
SHPRESA-AL
TTA ALBA LAM
VIANTE KONSTRUKSION
VLLAZNIA NDERTIM IS
ULEZA NDERTIM
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • ULEZA NDERTIMI SHPK
 • The winning bid ALL without vat 15 993 212,00
  Bidder Announcement date 03-05-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT 19191854
  Contract date 16-05-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 2 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Ka pasur ankesa.
  Ka marrė pėrgjigje nė datė 15.04.2019.
  Janė skualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:

  1. KEVIN CONSTRUKSION shpk, :
  • Dokumentacioni i punimeve te ngjashme nuk eshte i plote.
  • Shtojca per disponimin e makinerive eshte e parregullt.
  • Mungojne certifikata ISO 9001-2015, ISO 39001 -2012 per prodhimin ose furnizimin e materialeve.

  2. AVDULI shpk, :
  • Mungon ekstrakti i QKB dhe statusi aktiv.
  • Mungon vertetimi per shlyerjen e detyrimeve tatimore.
  • Mungojne certifikata ISO 9001-2015, ISO 39001 -2012 per prodhimin ose furnizimin e materialeve.

  3. LIQENI VII shpk:
  • Mjeku i shoqerise eshte me kontrate individuale, jo noteriale.
  • Taksat vendore nuk jane te plota sipas adresave te shoqerise dhe ushtrimit te aktivitetit.

  4. SHPRESA-AL shpk, :
  • Objekti i prokurimit nuk eshte i pasqyruar ne ekstraktin e shoqerise.
  • Mungojne certifikatat ISO 9001-2015, ISO 39001 -2012 per prodhimin ose furnizimin e materialeve.

  5. TTA ALBA LAM shpk, :
  • Mungon vertetimi i shlyerjes se detyrimeve te energjise elektrike.

  6. VIANTE KONSTRUKSION shpk, :
  • Punimet e ngjashme nuk plotesojne kerkesat e DST.
  • Mungon deklarata e kontratave te lidhura ose ne proces.
  • Shtojca per disponimin e makinerive eshte plotesuar ne menyre jo korrekte.
  7. VLLAZNIA NDERTIM IS shpk, :
  • Mungon ekstrakti i QKB me statusin aktual.
  • Kontrata me mjekun e shoqerise eshte individuale, jo noteriale.
  • Mungojne ISO 9001-2015 dhe 39001-2012 per prodhimin ose furnizimin e materiale.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Specification
  Constructive Report
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.21 - Dt.27-05-2019
  Project

  Godina e sherbimit per qytetaret-Punime shtese, Rreshen

  Procuring Authority / Buyer Local Unit Mirditė
  Procuring Authority / Buyer Bashkia Mirdite
  Tender object Godina e sherbimit per qytetaret-Punime shtese, Rreshen
  Reference No. REF-96023-11-26-2018
  Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 16 215 743,00
  Type of Contract Public Work Contract
  Procurement Method Open Procedure
  Stage Procedure Cancelled Procurement
  Tender Publication Date 27-11-2018
  Last date of Submitted Documents 28-12-2018
  Tender Held Date 28-12-2018
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 2 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Nuk ėshtė paraqitur asnjė ofertė brenda afateve kohore.
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.01 - Dt.07-01-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data