Open Procurement Albania

Ndertim i shkolles 9 vjecare Golem,Kavaje

A Red Flag is a fact, event, or set of circumstances, or other information that may indicate a potential legal compliance concern for illegal or unethical business conduct, particularly with regard to corrupt practices and non-compliance with anti-corruption laws.

 • Disqualification of all competitive operators except the winner
 • Disqualification of all competitive operators except the winner

Procuring Authority / Buyer Local Unit Kavajė
Procuring Authority / Buyer Bashkia Kavaje
Tender object Ndertim i shkolles 9 vjecare Golem,Kavaje
Reference No. REF-21411-05-10-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 118 762 454,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 13-05-2019
Last date of Submitted Documents 17-06-2019
Tender Held Date 17-06-2019
No. of Bidders 8
Bidders ELDA-VL SHPK
KACDEDJA SHPK
KLAJGER KONSTRUKSION SHPK
KUPA'' SHPK
''PESE VELLEZERIT SHPK
SHENDELLI SHPK
TRAJLER SHPK
VLLAZNIA NDERTIM I.S SHPK & ''NDREGJONI' SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • VLLAZNIA I.S SHPK - NDREGJONI SHPK
 • The winning bid ALL without vat 117,685,674.00 
  Bidder Announcement date 02-07-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT 141222809
  Contract date 04-07-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 4 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka patur ankesa.
  Operatoret Ekonomike te s'kualifikuar:
  1.PESE VELLEZERIT me NIPT L22925402C,:
  Nuk ka paraqitur vertetimin qe verteton shlyerjen e detyrimeve per OSHE.
  Operatori ekonomik B93 nuk ka paraqitur fotografi per mjetet eskavator dhe grejder te marra me qera nga subjekti "Arti" shpk.
  Operatori ekonomik B93 nuk ka paraqitur fotografi per mjetet eskavator te marra me qera nga shoqeria "Kleak'" shpk
  Operatori ekonomik B93 nuk ka paraqitur dokumentacion per mjekun e shoqerise.

  2. KACDEDJA sh.p.k :
  ka mungese ne licensat III 1a III 2a.
  Mungon diploma e It certifikimi privat.
  Mungon kontrata e rinovuar e inxhenjerit hidroteknik.
  Mungon deklarata drejtuesit teknik te Everest .
  Mungojne dokumentat per inxhnjeret Gjeoteknik I shpimit Infrastrukture Gjeoded .
  Mungon kontrata mikser rrotullues dhe laburatorit testues.
  Mungon akt marrveshja me bashkine per depozitimin e inerteve.
  Mungon dhe autobetonjria veteshkarkuese.
  Mungon stafi dhe inxhenheri elektronik.

  3.SHENDELLI sh.p.k :
  Ka mungese ne iso makineri punonjes dhe kapacitete teknike dhe eshte anomalisht e ulet.

  4.KUPA sh.p.k :
  Ka mungese punojesish dhe stafi teknik kontrata me furnitoret mungese ne mjete mungojne isot dhe mungojne punime.
  5. TRAJLER sh.p.k :
  Mungojne te gjitha kapacitetet teknike isot punonjesit mjetet punime te ngjashme.

  6. KLAJGER KONSTRUKSION sh.p.k :
  Mungojne kapacitetet teknike nuk ka numrin e punonjesve te kerkuar nuk ka kontrata me furnitoret mungojne licensat dhe ISO-t .

  7. ELDA-VL sh.p.k :
  Ka mungese dokumentacioni.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor- Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Technical Report
  Preventiv
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.28 - Dt.15-07-2019
  Project

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data