Open Procurement Albania

’Blerje matesa uji individual 1/2 ", 3/4" dhe 1" dhe rakorderi ndihmese

Procuring Authority / Buyer Local Unit Elbasan
Procuring Authority / Buyer Sh.A Ujesjelles Kanalizime Elbasan
Tender object ’Blerje matesa uji individual 1/2 ", 3/4" dhe 1" dhe rakorderi ndihmese
Reference No. REF-30907-07-19-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 10 668 701,00
Type of Contract Purchase of Goods
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 22-07-2019
Last date of Submitted Documents 15-08-2019
Tender Held Date 15-08-2019
No. of Bidders 2
Bidders Alpha Solution Group
Alen - Co & “Llazo
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • Alen - Co  SHPK - Llazo SHPK
 • The winning bid ALL without vat 10,373,770.00 
  Bidder Announcement date 02-09-2019
  Award and Contract Amount ALL with VAT 12448524
  Contract date 06-09-2019
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 15 dite
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Jane kualifikuar operatoret ekonomik te mėposhtėm:

  1- Ofertuesi “Alpha Solution Group” sh.p.k:
  Nuk ka paraqitur dokumentacion te sakte tekniko- ligjor pasi OE nuk permbush kriteret si me poshte;
  Per kapacitetin teknik pika 1 OE ka paraqitur fatura tatimore te realizuar me nje subjekt privat por vlera e faturave eshte me e vogel se 40% e FL.
  OE nuk permbush piken 2 te Kapacitetit teknik pasi nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar per te vertetuar se ka pjese te stafit te tij nje hidraulik. OE nuk ka dorezuar dokumentacion per te vertetuar pikat 3; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12;13; 14 te kapacitetit teknik. “ Ndėrsa nė nenin 53 pika 3 tė ligjit nr.9643 datė 20.11.2006 “Pėr Prokurimin Publik” tė ndryshuar parashikohet se “Autoriteti kontraktor, nė zbatim tė pikės 4 tė kėtij neni, vlerėson njė ofertė tė vlefshme, vetėm nėse ajo ėshtė nė pėrputhje me tė gjitha kėrkesat dhe specifikimet e pėrcaktuara nė njoftimin e kontratės dhe nė dokumentet e tenderit, pa rėnė ndesh me pėrcaktimet e nenit 54 tė kėtij ligji, si dhe ka paraqitur formularin e ofertes ku ofron ēmimin prej 10.584.520 (dhjetemilion e peseqind e tetedhjete e katermije e peseqind e njezet) lekė (pa tvsh) dhe me vlerė kontrate prej 12.701.424 (dymbedhjetemilion e shtateqind e njemije e katerqind e njezet e kater).
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor- Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.37 - Dt.16-09-2019

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data