Open Procurement Albania

Loti III – Blerje buke thekre dhe integrale

Procuring Authority / Buyer Local Unit Tiranë
Procuring Authority / Buyer Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit te Femijeve Tirane
Tender object Loti III – Blerje buke thekre dhe integrale
Reference No. REF-36196-09-17-2019
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 14 696 749,00
Type of Contract
Procurement Method Open Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 18-09-2019
Last date of Submitted Documents 14-10-2019
Tender Held Date 14-10-2019
No. of Bidders 2
Bidders DAJTI PARK 2007 SHPK
KADRA SHPK
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • KADRA SHPK
 • The winning bid ALL without vat 14 341 800,00
  Bidder Announcement date 08-01-2020
  Award and Contract Amount ALL with VAT 17210160
  Contract date 24-01-2020
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 12 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Ka Pasur Ankesa.
  Ka patur ankesë nga ana e Operatorit Ekonomik “KADRA” sh.p.k pranë AK dhe ka marr përgjigje më date 13.11.2019 nga ana e AK QEZHEF. Operatori Ekonomik “KADRA” sh.p.k në vijim ka depozituar ankesë pranë KPP-së brenda afateve ligjore.
  Më datë 26.12.2019 pranë AK u administrua vendimi i KPP Nr.801, datë 23.12.2019 për skualifikimin e operatorit ekonomik “DAJTI PARK 2007” shpk.
  Më datë 26.12.2019 KVO kreu rivlerësim duke skualifikuar operatorin ekonomik “DAJTI PARK 2007” shpk në SPE sipas vendimit të sipërcituar të KPP.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Nr.04 - Dt.03-02-2020
  Appeals and Decisions of the PPA

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data