Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 115 717 22,232,458,153 387 12,355,547,552 3,283,741,044

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Elbasan 2,064,300 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 1,467,300.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim mirëmbajtje ndërtimore e objekteve në Spitalin COVID-4 7,987,216 Njoftuar Fituesi Intelligent Building Solution (I.B.S.) - R & T 5,000,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbimi i pastrimit të mjediseve të brendshme dhe të jashtme të Departamentit te Administrates Publike 2,563,344 Njoftuar Fituesi CLEAN FAST 2498745.23
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Agjencinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive” 1,800,000 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 1,151,750.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Spitalin Rajonal Durrës” 3,944,000 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 2,960,550.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirembajtje automjetesh per Autoritetin e Mbikqyrjes së Lojrave te Fatit 2,374,566 Njoftuar Fituesi BUSHI - SERVIS 1,583,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë” për Qendrën Kombëtare Pritëse të Viktimave të Trafikimit, Linzë - Loti 1 “Blerje bukë gruri dhe simite” 346,222 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 292,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Artikuj Ushqimorë” për Qendrën Kombëtare Pritëse të Viktimave të Trafikimit, Linzë - Loti 2 “Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij” 715,759 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 561,649.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Fier” 10,723,990 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 10,523,950.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Agjencinë e Zhvillimit Bujqësor dhe Rural” 6,208,400 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 3,616,400.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I “Blerje autoburgje për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve ” 22,151,036 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II “ Blerje autoambulanca për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 6,556,889 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III “ Blerje automjete për transport trupash (8+1) vende për Gardën e Republikës ” 8,222,523 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I "Mirëmbajtje objekti ndërtimor për Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë" 7,165,500 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II " Mirëmbajtje objekti ndërtimor për Drejtorinë e Përgjithshme të Rezervave Materiale të Shtetit" 1,232,181 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim, mirëmbajtje sistemi të ngrohje-ftohjeve për Kryeministrinë” 27,343,934 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Universitar të Traumës” 5,012,050 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1: Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike Tpl 11,384,171 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2: “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike Tpl" 2,257,356 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3: “Sigurimi kasko i mjeteve motorike” 3,839,066 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 4: Sigurimi kasko i mjeteve motorike 1,387,401 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I. “Blerje materiale të buta” 3,699,693 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II. “Blerje materiale të buta Kirurgjie” 627,260 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III. “Blerje materiale të buta dhe veshmbathje”, 1,873,028 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV. “Blerje materiale të buta për Drejtorinë e Përgjithshme e Rezervave Materiale të Shtetit 5,028,638 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I “Riparim dhe mirëmbajtjeje automjetesh për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”” 4,291,055 Shpallur Procedura VILNIK MOTORS 2,770,300.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje orendi dhe pajisje për mobilim zyra për 9 (nëntë) autoritete kontraktore 50,230,487 Njoftuar Fituesi "RO -AL" 23,599,999.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje pjesë këmbimi për automjete, për shërbime profilaktike - Loti III “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori” 10,497,550 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje pjesë këmbimi për automjete, për shërbime profilaktike - Loti III “Blerje vajra lubrifikant, alkool frenash dhe pastrues motori” 18,489,171 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje pjesë këmbimi për automjete, për shërbime profilaktike -Loti II “Blerje bateri për automjete 9,155,144 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data