Open Procurement Albania

Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Rajonal Lezhë

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë
Objekti i Tenderit Loti I: Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Rajonal Lezhë
Nr. Reference REF-00380-12-19-2018
Vlera / Fondi Limit 60 708 488,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-12-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-01-2019
Data e mbajtjes se tenderit 14-01-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues DAJTI PARK SHPK
NIKA SHPK
NELSA SHPK & LEA Katering SHPK
SHPRESA SHPK
ALAR FOOD & SERVICE SHPK
SILVER SHPK
KPL SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHPRESA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 56 767 571,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-03-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore sipas marrëveshjeve kuadër per secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në datë 01.03.2019.

  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1) ”Dajti Park 2007” sh.p.k.:
  • Ofertuesi nuk e përmbush kapacitetin teknik të kërkuar në DT. Konkretisht nga 18 persona të kerkuar si ndihmes kuzhinier, te rregullt sipas listepageses (kodit) jane vetem 5 persona.

  2) ”NIKA” sh.p.k:
  • Ofertuesi nuk e përmbush kapacitetin teknik të kërkuar në DT. Konkretisht nga 18 persona të kerkuar si ndihmes kuzhinier, te rregullt sipas listepageses (kodit) jane vetem 6 persona.

  3) “NELSA” sh.p.k & “LEA Katering” :
  • “1.Anëtari i BOE “NELSA” Shpk nuk përmbush pikën 1 të “Kapacitetit teknik” pasi dokumentacioni i paraqitur në përmbushje të këtij kriteri nuk plotëson vlerën minimale të kërkuar, (sipas përqindjes së pjesëmarrjes bazuar në kontratën e bashkëpunimit), pasi kontratat e paraqitura për furnizime me artikuj të ndryshem ushqimore, etj. nuk konsiderohen si kontrata të ngjashme me objektin e prokurimit.
  • Anëtari i BOE “Lea Katering” pf nuk përmbush pikën 1 të “Kapacitetit teknik” pasi dokumentacioni i paraqitur në përmbushje të këtij kriteri nuk plotëson vlerën minimale të kërkuar, (sipas përqindjes së pjesëmarrjes bazuar në kontratën e bashkëpunimit, sepse faturat e paraqitura në përmbushjen e këtij kriteri nuk konsiderohen si kontrata të ngjashme me objektin e prokurimit.
  • Anëtari i BOE “Nelsa” Shpk nuk përmbush pikën 4 të “Kapacitetit teknik” pasi në bazë të marrëveshjes së bashkëpunimit mes operatorëve duhej të paraqiste 13.6 punonjës ndërkohë sipas dokumentacionit që ka paraqitur ka 11 punonjës në total.
  • Ofertuesi nuk e përmbush kapacitetin teknik të kërkuar në DT. Konkretisht nga 18 persona të kerkuar si ndihmes kuzhinier, te rregullt sipas listepageses (kodit) jane vetem 6 persona.

  4) Arsyet e skualifikimit të ”ALAR FOOD & SERVICE” sh.p.k:
  • Ofertuesi nuk e përmbush kapacitetin teknik të kërkuar në DT. Konkretisht nga 18 persona të kerkuar si ndihmes kuzhinier/sherbyes gatimi, te rregullt sipas listepageses (kodit) jane vetem 11 persona.

  5. Arsyet e skualifikimit të ”Silver” sh.p.k:
  Ka paraqitur vetëm formularin e ofertës ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftim Kontrate sistem.docx
  Dokumentat e Tenderit.doc
  njoftim fituesi Spitali Lezhe-sistem.docx
  Dokumentat e Tenderit.doc
  Shtojca nr.1.docx
  3_Formulari i lidhje se kontrates.doc
  Shtojca nr.1.docx
  Dokumentat e Tenderit.doc
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data