Open Procurement Albania

Shërbim i pastrimit të ambjentit të jashtëm në QSUT.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anulimi dy here radhazi eshte precedent qe legjitimon qe gara e hapur te zevendesohet me negocime te drejtperdrejta

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Shërbim i pastrimit të ambjentit të jashtëm në QSUT.
Nr. Reference REF-26347-06-12-2019
Vlera / Fondi Limit 3 929 245,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
Data e Njoftimit te Tenderit 13-06-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-06-2019
Data e mbajtjes se tenderit 24-06-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk është paraqitur asnjë ofertë brenda afateve kohore.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  NJOFTIM KONTRATE- sistem.docx
  DST_SHËRBIME PASTRIMI.doc
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  Shërbim i pastrimit të ambjentit te jashtëm në QSUT

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
  • Anulimi dy here radhazi eshte precedent qe legjitimon qe gara e hapur te zevendesohet me negocime te drejtperdrejta

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
  Objekti i Tenderit Shërbim i pastrimit të ambjentit te jashtëm në QSUT
  Nr. Reference REF-18862-04-18-2019
  Vlera / Fondi Limit 3 929 245,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 19-04-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-04-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 30-04-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër 12 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  NJOFTIM KONTRATE- sistem.docx
  DST_SHËRBIME PASTRIMI.doc

  Shërbim i pastrimit të ambientit te jashtëm në QSUT

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
  Objekti i Tenderit Shërbim i pastrimit të ambientit te jashtëm në QSUT
  Nr. Reference REF-12037-03-04-2019
  Vlera / Fondi Limit 3 929 245,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 05-03-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-03-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 15-03-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër 12 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  NJOFTIM KONTRATE- sistem.docx
  DST_SHËRBIME PASTRIMI.doc

  Shërbim i pastrimit të ambjentit te jashtëm në QSUT

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
  Objekti i Tenderit Shërbim i pastrimit të ambjentit te jashtëm në QSUT
  Nr. Reference REF-03557-01-10-2019
  Vlera / Fondi Limit 3 929 245,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 11-01-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-01-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 21-01-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër 12 muaj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Operatori i vetem pjessmarres ne kete procedure prokurimi eshte terhequr perpara se te shpallet fitues me ane te njoftimit per terheqje nga oferta per shkak te nje gabimi ne perllogaritje te vleres se ofruar.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  NJOFTIM KONTRATE- sistem.docx
  DST_SHËRBIME PASTRIMI.doc

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data