Open Procurement Albania

Loti II. Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil), me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti II. Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil), me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite.
Nr. Reference REF-11151-02-28-2019
Vlera / Fondi Limit 23 949 112,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-03-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-04-2019
Data e mbajtjes se tenderit 15-04-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues GEGA CENTER GKG Shpk & GENKLAUDIS SHA

KASTRATI SHPK & KASTRATI SHA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI - KASTRATI SHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 16.40 % Marzh Fitimi.
  Data e shpalljes se fituesit 09-05-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 3 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. GEGA CENTER GKG SHPK & GENKLAUDIS SHA:
  • Anëtari i BOE “Gega Center GKG” SHPK nuk ka paraqitur shtojcën nr 8 “Deklaratë mbi përmbushjen e kritereve të përgjithshme” sipas ndryshimeve të bëra nga ana e APP –së dhe të publikuara në mënyrë elektronike në faqen e saj me vendimin nr. 1 datë 01.02.2018.
  • Anëtari i BOE “Gega Center GKG” SHPK nuk përmbush nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën nr.2 të Kapacitetit ekonomik dhe financiar pasi bilanci i vitit 2018 nuk është i certifikuar nga ana e autoriteteve përkatëse tatimore.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-11151-02-28-2019
  Njoftim Kontrate.doc
  ANEKS 2.pdf
  ANNEX NO. 2.pdf
  Standard Documents.doc
  CONTRACT NOTICE FORM.docx
  Dokumentet e Tenderit.doc
  ANEKS 1.docx
  ANNEX NO. 1.docx
  njoftim fituesi Loti II - sistem.docx
  ANEKS 2.pdf
  ANEKS 1.docx
  Dokumentet e Tenderit.doc
  ANNEX NO. 2.pdf
  Clarification for 4 Lots - Fuel.docx
  CONTRACT NOTICE FORM.docx
  ANNEX NO. 1.docx
  Sqarim per 4 Lote - Karburante.docx
  Standard Documents.doc

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data