Open Procurement Albania

Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Rajonal Vlore

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Vlorë
Objekti i Tenderit Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi per Spitalin Rajonal Vlore
Nr. Reference REF-45671-12-05-2019
Vlera / Fondi Limit 82 003 295,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 06-12-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-12-2019
Data e mbajtjes se tenderit 30-12-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues DAJTI PARK 2007
DION-AL
Olta SHARRA
NIKA” Shpk - “SHABANI 2002
SORI-AL
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Sori-al SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 81 183 499,25
  Data e shpalljes se fituesit 13-03-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor brenda marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Kthyer përgjigje: Vendimi i KSHA nr. 89/6 datë 28.01.2020, Vendimi i KSHA nr. 273/2 date 25.02.2020, Vendimi i KPP nr. 107/1 datë 11.03.2020.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1.Arsyet e skualifikimit për “Olta SHARRA” Shpk:
  • Duke u bazuar në dokumentet e dorëzuara nga operatori ekonomik, për të provuar pasjen e numrit të punonjësve të kualifikuar, sipas profesioneve në tabelën e pikës 4.1, të kapacittetit Teknik në DT, ekzistencën e tyre në listëpagesat për periudhën e kërkuar qershor - nëntor 2019 dhe pasjen e dokumentacionit përkatës për secilin punonjës sipas pikës së lartpërmendur, (kontrate pune, libreze pune, librezë shëndetsore, diplomë ose çertifikatë kualifikimi), pas shqyrtimit e vlerësimit të përputhshmërisë së dokumenteve të dorëzuara me ato të kërkuara në dokumentat e tenderit, rezulton se ato nuk përputhen me kodet e profesioneve në listëpagesat për periudhën e kërkuar, bazuar në VKM nr.514 datë 20.09.2017 “Për miratimin e listës kombëtare të profesioneve”, pra ofertuesi nuk e përmbush kapacitetin teknik të kërkuar në DT. Konkretisht nga 20 persona të kerkuar si ndihmes kuzhinier/sherbyes gatimi, kuzhinier, mercelog/kimist/teknolog dhe shofer, të rregullt sipas listepageses (kodit) jane vetem 14 persona. (Personi i deklaruar si kuzhinier Znj. F.S, për të gjith përiudhën e deklaruar në listapagesë figuron Ndihmësguzhinier. Personi i deklaruar si ndihmëskuzhinier Znj. M.A, për të gjith përiudhën e deklaruar në listapagesë figuron magazinjer. Personi i deklaruar si ndihmës kuzhinier Z. T.G, për të gjith përiudhën e deklaruar në listapagesë figuron shpërndarës. Personi i deklaruar si ndihmës kuzhinier Znj.V.K, nuk figuron në listapagesë për muajt tetor nëntor. Gjithashtu personat e deklaruar si ndihmës kuzhinier (kontrata e punës) konkretisht Z. S.K dhe Z. B.M nuk figurojnë në listpagesat e paraqitura.

  2.Arsyet e skualifikimit për BOE “Shabani 2002” Shpk dhe “Nika” Shpk:
  • “Në zbatim të Vendimit nr. nr. 89/6 datë 28.01.2020, të Komisionit të Shqyrtimit të Ankesës”

  3.Arsyet e skualifikimit për “DAJTI PARK 2007” Shpk:
  • “Në zbatim të kërkesës për terheqje të ofertëss ekonomike të operatorit ekonomik “DAJTI PARK 2007” Shpk me shkresën nr. 29/1 datë 29.01.2020, protokolluar me tonën me nr 231 prot, datë 12.02.2020.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data