Open Procurement Albania

Loti 5 Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural
Objekti i Tenderit Loti 5 Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Nr. Reference REF-81814-08-02-2018
Vlera / Fondi Limit 4 992 110,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 03-08-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-08-2018
Data e mbajtjes se tenderit 27-08-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues MENI SHPK
DAJTI PARK 2007 SHPK
EURO-ALB SHPK & KLAUS SHPK
ALTEC SHPK
ANADA SHPK & SHPRESA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Meni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 450 124,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s kualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:


  1- ANADA SHPK & SHPRESA SHPK:
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 8 të seksionit 3.3 “kapaciteti teknik” të kritereve të vecanta për kualifikim, sepse anëtari i bashkimit të opëratorëve ekonomik “Anada shpk” ka paraqitur certifikata për sistemin e manaxhimit te cilesise (ISO 9001) dhe sistemin e menaxhimit te shëndetit dhe sigurimit ne pune (OHSAS-18001), të lëshuara nga organ i vlerësimit të konformitetit i paakredituar nga ndonjë organizëm kombëtar i akreditimit ose organizëm ndërkombëtar akreditues i njohur nga Republika e Shqipërisë. Nga verifikimet e kryera në zbatim të Rekomandimit të përbashkët të APP-së dhe DPA-së në fuqi nga data 20.03.2018, në organizmat akreditues nënshkrues të marrëveshjes së njohjes reciproke me EA, ILAC dhe IAF, sipas Rekomandimit të përbashkët të APP-së dhe DPA-së, EAS International nuk rezulton i akredituar për ISO 9001 dhe OHSAS 18001.

  2- KLAUS SHPK dhe EURO-ALB SHPK:
  • Ofertuesi nuk plotëson pikën 6 të seksionit 3.3 “kapaciteti teknik” të DT, sepse certifikatat e paraqitura për sistemin e menaxhimit të cilësisë (ISO 9001) dhe sistemin e menaxhimit të shëndetit dhe sigurimit në punë (OHSAS-18001), nuk janë lëshuar nga një organ i vlerësimit të konformitetit i akredituar nga një organizëm kombëtar i akreditimit ose organizëm ndërkombëtar akreditues i njohur nga Republika e Shqipërisë. Nga verifikimet e kryera në zbatim të Rekomandimit të përbashkët të APP-së dhe DPA-së në fuqi nga data 20.03.2018, në organizmat akreditues nënshkrues të marrëveshjes së njohjes reciproke me EA, ILAC dhe IAF, sipas Rekomandimit të përbashkët të APP-së dhe DPA-së, EAS International nuk rezulton i akredituar për ISO 9001 dhe OHSAS 18001.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data