Open Procurement Albania

Blerje kepuce per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anulimi dy here radhazi eshte precedent qe legjitimon qe gara e hapur te zevendesohet me negocime te drejtperdrejta

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve
Objekti i Tenderit Blerje kepuce per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve
Nr. Reference REF-38246-10-04-2019
Vlera / Fondi Limit 27 807 583,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-10-2019
Data e mbajtjes se tenderit 30-10-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues BLERINA SADIKU
EN&AD
EURO 2001
GENC TAAHHUT GIYIM TEKSTIL
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 550 leke pa TVSH shumatorja e çmimeve për njësi.
  Data e shpalljes se fituesit 16-12-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Jo më vonë se 75 (shtatëdhjetë e pesë) ditë nga lidhja e çdo kontrate.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje: Vendimi nr. 1908/2 datë 02.12.2019 për operatorin ekonomik “BLERINA SADIKU” PF.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. “EN & AD” SHPK:
  • Ofertuesi nuk arriti të përmbushë pikën 1 të “Kapacitetit teknik” pasi dokumentacioni i paraqitur në përmbushje të këtij kriteri nuk plotëson vlerën minimale të kërkuar. Kontratat e paraqitura për furnizime me artikuj të ndryshëm uniforma, kapele, grada rrip etj, nuk konsiderohen si kontrata të ngjashme me objektin e prokurimit.

  2. “EURO 2001” SHPK:
  • Ofertuesi skualifikohet pasi nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 1, gërma “dh” të kritereve të veçanta për kualifikim të dokumenteve të tenderit, duke mos arritur të vërtetojë se ka shlyer të gjitha detyrimet e maturuara të energjisë elektrike.
  • Ofertuesi nuk arriti të përmbushë pikën 5 të “Kapacitetit teknik” në lidhje me artikujt Këpucë gjysma për burra/për gra dhe këpucë me qafa stërvitje , pasi nga ana e operatorit ekonomik, fletë analiza laboratorike, për specifikimin teknik (Rezistenca në zgjatje; për lëndën e parë, e paraqitur prej tij nuk është sipas specifikimeve teknike të kërkuara ne DT .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Operatori fitues eshte "GENC TAAHHUT GIYIM TEKSTIL" LTD me seli ne Stamboll dhe adresa: Qendra Tregtare Gjeneral Ali Riza Gurcan Ave. Merter Nr:2/21, Stamboll, Turqi.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-38246-10-04-2019
  njoftimi i kontrates -sistem.docx
  DOKUMENTAT E TENDERIT.docx
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Blerje kepuce per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve
  Objekti i Tenderit Blerje kepuce per Drejtorine e Pergjithshme te Burgjeve
  Nr. Reference REF-30010-07-10-2019
  Vlera / Fondi Limit 27 807 583,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 11-07-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-08-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 05-08-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 75 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk është paraqitur asnjë ofertë brenda afateve kohore.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-30010-07-10-2019
  njoftimi i kontrates -sistem.docx
  DOKUMENTAT E TENDERIT.docx
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  Blerje këpucë për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve
  Objekti i Tenderit Blerje këpucë për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve
  Nr. Reference REF-17182-04-08-2019
  Vlera / Fondi Limit 27 807 583,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 09-04-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-05-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 03-05-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i fundit i lëvrimit të artikujve të uniformës duhet të jetë brenda 75 (shtatëdhjetë e pesë) ditëve nga lidhja e cdo kontrate.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-17182-04-08-2019
  njoftimi i kontrates -sistem.docx
  DOKUMENTAT E TENDERIT.docx

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data