Open Procurement Albania

Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Loti II “Blerje materiale te ndryshme per pastrim”.

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Komanda Mbeshtetese, Reparti Ushtarak Nr. 4001
Objekti i Tenderit Kjo kontratë me palë Komanden Mbeshtetese, Reparti Ushtarak Nr. 4001 dhe me operatorin ekonomik Murati D SHPK , me Objekt: Loti II “Blerje materiale te ndryshme per pastrim” e lidhur në datë 17-09-2018 , është bërë në bazë të Marrëveshjes Kuadër nr. REF: 40820-01-17-2018.
Nr. Reference REF-40820-01-17-2018
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Lloji i Procedures Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-02-2018
Data e mbajtjes se tenderit 12-02-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues MURATI D SHPK
AN&RA SHPK
EUROMEGA 2010 SHPK
T&M CHEMICAL DISTRIBUTION SHPK
SHPIRAGU SHPK
W- CENTER SHPK
ATLANTIK 3 SHPK
PAERA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MURATI D
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 619 350,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 743 220,00
  Data e lidhjes se kontrates 17-09-2018
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Njoftimi i rivlerësimit është bërë në datë 26.03.2018.
  Janë s kualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. PAERA” SHPK :
  Nuk plotëson pikën 2.2 (kapaciteti ekonomik dhe financiar), të shtojcës 9 të DST, pasi mungon vërtetim i xhiros vjetore për vitin 2017, si dhe xhiro vjetore për vitin 2016 është më pak se limiti i vlerës së kërkuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Lidhja e Kontrates

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data