Open Procurement Albania

Loti I. “Blerje pajisjesh laboratorike për Qendrën e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Fushë Krujë”.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Qendra e Transferimit Te Teknologjive Bujqesore Fushe Kruje
Objekti i Tenderit Loti I. “Blerje pajisjesh laboratorike për Qendrën e Transferimit të Teknologjive Bujqësore Fushë Krujë”.
Nr. Reference REF-82155-08-06-2018
Vlera / Fondi Limit 2 083 333,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-08-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-08-2018
Data e mbajtjes se tenderit 30-08-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues KRIJON
ALBITAL-CANON
ALMA BUNDO
EUROMED
ALMedical
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KRIJON SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 840 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-10-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 60 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori ekonomik “ALBITAL-CANON” shpk :
  • Ofertuesi nuk plotëson kriteret e përgjithshme të pranimit/kualifikimit të përcaktuara në shtojcën 9, pika 1, pasi nga verifikimet e nevojshme mbi vërtetësinë e informacionit të deklaruar nga operatori ekonomik rezulton se nuk ka në fushën e veprimtarisë objektin e prokurimit ose objekt të ngjashëm ku të përfshihet objekti i prokurimit.
  • Ofertuesi ka paraqitur Deklaratën mbi Konfliktin e Interesave jo në përputhje me formatin e miratuar të DST sipas Shtojcës 7, sepse mungon paragrafi që lidhet me konfliktin e interesave me zyrtarët e nivelit të mesëm drejtues.
  • Ofertuesi nuk plotëson specifikimet teknike të 6 pajisjeve laboratorike: Flame fotometër me pompë, pH metër, Konduktometër, Spektrofotometër, Pajisje disgregimi (djegie) Kjeldahl, Distilator uji, të përcaktuara në shtojcën 10 të DT, sepse të dhënat teknike të katalogut të paraqitur në gjuhën shqipe nuk janë në përputhje me të dhënat teknike të kërkuara për këto pajisje nga autoriteti kontraktor.”

  2. Operatori ekonomik “ALMA BUNDO” p.f. :
  • Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 1 të seksionit 2.1 “Kapaciteti ligjor/ profesional i operatorëve ekonomikë” të kritereve të vecanta për kualifikim të DT, nuk vërtetohet lidhja midis distributorit të autorizuar dhe prodhuesit sepse dokumenti “Autorizim_Falc_Maj_Alb” i paraqitur nuk është në gjuhën shqipe ose i përkthyer e noterizuar në gjuhën shqipe.
  • Ofertuesi ka paraqitur një deklaratë mbi përmbushjen e garancisë nga një shoqëri për të cilën nuk ka arritur të provojë se është distributor i autorizuar nga prodhuesi, duke mos plotësuar pikën 4 të seksionit 2.3 “Kapacitetit teknik” të DT. 3. Ofertuesi nuk ka paraqitur asnjë nga dokumentat e kërkuar për të vërtetuar plotësimin e kritereve të përcaktuara në pikat 2, 3 dhe 5 të seksionit 2.3 “Kapacitetit teknik” të DT.”

  3. Operatori ekonomik “EUROMED” shpk :
  • Ofertuesi nuk plotëson specifikimet teknike të 5 pajisjeve laboratorike: Spektrofotometër, pH metër, Konduktometër, Pajisje disgregimi (djegie) Kjeldahl, Distilator uji, të përcaktuara në shtojcën 10 të DT, sepse të dhënat teknike të katalogut të paraqitur në gjuhën shqipe nuk janë në përputhje me të dhënat teknike të kërkuara për këto pajisje nga autoriteti kontraktor si dhe në katalogun e përkthyer nuk evidentohen disa nga të dhënat kryesore të pajisjeve.

  4. Operatori ekonomik “ALMedical” shpk:
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data