Open Procurement Albania

Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash
Nr. Reference REF-25377-06-05-2019
Vlera / Fondi Limit 81 041 227,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 06-06-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-07-2019
Data e mbajtjes se tenderit 01-07-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues ARDENO
BOLT
ERALD
ERZENI/SH
M. LEZHA
RO –AL
MUCA
BUNA
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ERALD
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 347 620,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-12-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Arkivi Qendror Teknik i Ndertimit - Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Dega e Doganës Tiranë - Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Departamenti i Administratës Publike – Brenda 3 muaj nga lidhja e kontrates
  Autoriteti Rrugor Shqiptar - Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër
  Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme - Brenda 20 dite nga lidhja e kontrates
  Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë - Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër
  Drejtoria e Pergjithshme e Policise Shtetit (Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër, Reparti Special Renea) - Brenda 45 dite nga lidhja e kontrates
  Ministria e Brendshme - Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje nga Organi Qendror Blerës në datë 26.07.2019.
  Kanë marrë përgjigje nga KPP në datë 25.10.2019.
  Njoftimi i Klasifikimit pas rivlerësimit është bërë në datë: 22.11.2019.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:
  1. “BOLT” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk arriti të permbushë kriterin e përcaktuar në piken 1 të Kapacitetit ligjor/prefesional i operatorëve ekonomik, pasi leja mjedisore (autorizim mjedisor) me nr. PN-0118-05-2015, e hedhur si pjesë e ofertës së tij, është e leshuar për një adresë, vendodhje, e cila referuar të dhënave të pasqyruara në ekstraktin historik tregtar nuk figuron në adresat e deklaruara në të cilat ofertuesi ushtron aktivitetin e tij. (Adresa për të cilën është lëshuar leja mjedisore nr. PN-0118-05-2015, rezulton të jetë hequr/mbyllur më datë 16.04.2019 nga vendodhjet në të cilat ofertuesi ushtron aktivitetin e tij).

  2. Arsyet e s’kualifikimit të “MUCA” SHPK
  • Ofertuesi nuk ka paraqitur asnjë nga dokumentet e kërkuara në DT. Nuk ka paraqitur formular oferte.

  3. Arsyet e s’kualifikimit të “BUNA” SHPK
  • Ofertuesi nuk ka paraqitur asnjë nga dokumentet e kërkuara në DT. Nuk ka paraqitur formular oferte.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-25377-06-05-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data